بچه ها من چند ماه پیش رفتم عروسی دختر دایم که ۸ سالش بود شپش داشت پسرم هم از اون گرفت به من منتقل کرد هر کاری کردم که رفتن همه جا رو شستم شامپو لوسیون گرفتم واسه خودم و پسرم استفاده کردم واسه خودم سرکه زدم سس زدم با تاید شستم شونه ضد شپش گرفتم آخرش رفتن الان دو سه روزه دوباره متوجه شدم دچار شپش شدیم 😐ابان ماه بود که گرفته بودیم مگه میشه دوباره برگردن 😕نه عروسی رفتم نه آرایشگاه اینا واسه پسرم خیلی کم بود با شونه ضد شپش شونه کردم چند تا دونه هم رشک پیدا کردم الان هر چی نگاهمیکنم چیزی نیست ولی واسه خودم فقط شونه کردم چند تا دونه پیدا کردم خیلی زیاد شونه میکنم ولی چیزی در نمیاد ولی دیشب بعد کلی شونه کردن یدونه در اومد الان بع نظر شما برم دوباره شامپو اینا بگیرم یا این بار برم از عطاری یه چیزی بگیرم چون میگن استفاده از شامپو اینا چند بار سرطان زا هستند چیکار کنم به نظر شما؟کسی تجربه ای داره ؟کسی رو ندارم به سرم نگاه کنه
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
به نظرم موی خودت رو خیللللی کوتاه و پسرونه بزن موهای پسرت رو هم کااامل بزن تا دیگه کاملا شپشا برن
به همسرم نگفتم چند ماه پیش هم بهش چیزی نگفتم فقط خودم درمان کردم همسرم نمیزاره موها کوتاه کنم پسرم رو گفتم تابستونه کچل کنیم گفت چند وقت دیگه الان زوده به سر همسرم هم نگاه میکنم اون چیزی نداره
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا عروسی پسر دایم بود نگفتم از عروس گرفتم گفتم تو عروسی از دختر دایی ۸ سالم مبتلا شد پسرم همش کنار اون بود بغلش میکرد کلاهش رو میزاشت رو سر پسرم بعدش فهمیدم اون شپش داره بعد دیدم بله پسرم هم گرفته
شما منو میبینی دارم خودمو میکشم این وسط بهت راهکار صدرصد تضمینی میدم
عزیزم شرمنده داشتم یکی یکی جواب میدادم یکم دستم کند هست چون بچه هام هم نمیزارن اسم این قطره رو زیاد اینجا شنیدم واسه همین گفتم برم از عطاری پیدا کنم میشه از عطاری ها پیدا کرد؟