2777
2789
عنوان

یعنی ممکنه شپش بعد چند ماه دوباره برگرده؟کیا تجربه شپش سر دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 62 پست
به نظرم موی خودت رو خیللللی کوتاه و پسرونه بزن موهای پسرت رو هم کااامل بزن تا دیگه کاملا شپشا برن

به همسرم نگفتم چند ماه پیش هم بهش چیزی نگفتم فقط خودم درمان کردم همسرم نمیزاره موها کوتاه کنم پسرم رو گفتم تابستونه کچل کنیم گفت چند وقت دیگه الان زوده به سر همسرم هم نگاه میکنم اون چیزی نداره 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو قطره کیمیا بگیر از باسلام سه ساله رنگ شپش ندیدم چون بچهام از مهد ومدرسه میاوردن تمام روز درگیر ش ...

قطره کیمیا رو از عطاری می تونم بگیرم ؟یا حتما باید ازبا سلام بگیرم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
عروس ۸ سالش بود؟

نه بابا عروسی پسر دایم بود نگفتم از عروس گرفتم گفتم تو عروسی از دختر دایی ۸ سالم مبتلا شد پسرم همش کنار اون بود بغلش میکرد کلاهش رو میزاشت رو سر پسرم بعدش فهمیدم اون شپش داره بعد دیدم بله پسرم هم گرفته 

ی قطره هست میگن خیلی خوبه‌ اونو بزن

از عطاری ها می تونم  پیدا کنم؟

چن ماه زنده می مونه مگه

فرضا یه رشک بمونه چند هفته طول می‌کشه تا بشه شپش بعد با یکی دوتا که آدم متوجه نمیشی چون خارش ندارن زیاد. وقتی زیاد بشه متوجه میشی که چند ماه شده

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
شما منو میبینی دارم خودمو میکشم این وسط بهت راهکار صدرصد تضمینی میدم

عزیزم شرمنده داشتم یکی یکی جواب میدادم یکم دستم کند هست چون بچه هام هم نمیزارن اسم این قطره رو زیاد اینجا شنیدم واسه همین گفتم برم از عطاری پیدا کنم میشه از عطاری ها پیدا کرد؟

فرضا یه رشک بمونه چند هفته طول می‌کشه تا بشه شپش بعد با یکی دوتا که آدم متوجه نمیشی چون خارش ندارن ز ...

رشک شپش حداکثر دو هفته ای از تخم میان بیرون ولی چون تخم ریزی زیادی دارن از بین بردنشون سخته

عزیزم شرمنده داشتم یکی یکی جواب میدادم یکم دستم کند هست چون بچه هام هم نمیزارن اسم این قطره رو زیاد ...

عزیزم من خیلی تجربه شپش دارم چون برادر کوچیکم از دختر عمه و عموش خیلی شپش گرفته قطره از اینور اونور میتونه خطرناکه باشه شونه شپش بهترین راه حله