2777
2789
عنوان

یعنی ممکنه شپش بعد چند ماه دوباره برگرده؟کیا تجربه شپش سر دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 62 پست
چه کاری عزیزم از شامپو یکم نگرانم آخه یه پسر ۱ ساله هم دارم به اونم شیر میدم نگرانم برای بار دوم چون ...

من فقط کل سرم را با روغن زیتون چرب میکردم و با روسری سرم رو میپوشوندم میگذاشتم چند ساعتی بمونه بعد داخل حمام دو سه بار سرم را با شامپو نعنایی که پوست سر خنک میکنه میشستم 

بعد از حمام یه روسری یا پارچه سفید پهن میکردم شسوار میکشیدم و با برس معمولی سرم رو تند تند شانه میزدم تا اگر چیزی باقی مانده بیافته (شسوار و اتو مو بخاطر حرارت و گرمایی که دارن تخم و شپش رو نابود میکنه )

اینکارو چند بار انجام بدی دیگه اثری ازشون نمیبینی

‌‌یه زندگی خصوصی همیشه برنده ست مخفی نگهش دار تا زمانی که موفقیتت صدا بده..!
من فقط کل سرم را با روغن زیتون چرب میکردم و با روسری سرم رو میپوشوندم میگذاشتم چند ساعتی بمونه بعد د ...

ممنون عزیزم اره روغن زیتون و سشوار هم خوبه ممنون 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب من شونه دارم فلزی هم هست صبح تا شب شونه میکنم چیزی در نمیاد آخه دیروز از صبح تا شب شونه کردم آخرش ...

بله روش راحتی نیست زمان بره ولی لازم نیس هر دیقه رشک بعد از تخم در اومدن ۵ روز وقت دارین تا از سر برشون دارید تا به بالغ نرسیده و شاید جاهایی مثل کناره گوش فراموش کردید برای شونه کردن درکل شش خودش عامل بیماری نیست ولی خب مواد شیمیایی خطرناکه شونه روش مطمئن و خوبیه فقط زمان لازم داره