2777
2789

ما تا دوره راهنمایی خونمون فقط یه هال کوچیک بود و یه اتاق کوچیک و آشپزخونه ای که تو انباری مادرم درست کرده بود؛هرروز نداری و بی پولی رو تو سرمون میزدن و شبا محال بود جز تخم مرغ و سوپ چیزی داشته باشیم فرم مدرسه رو چندسال میپوشیدیم و واقعا هیچ خواسته و آرزویی نداشتیم من و خواهرم چون میدونستم قابل تهیه نیست آبگرمکن نداشتیم و میرفتیم خونه مادربزرگم حمام که اونجا وحشتناک بود و میترسیدم جدا از اینا مادرم دست بزن داشت و کتک هم میزد خلاصه سرتون رو درد نیارم ما رفتیم دبیرستان وضعمون خوب شد و همچیز اوکی شد و ازدواج کردیم و الان دوتا بچه دارم؛پسرم اتاق داره و هرچی دوست داره براش میخرم لباس نرم و اسباب بازی خوشگل و غذای خوب و تفریح و آرامش و همه چیز....اصلا هم اهل دعوا و کتک زدن بچه هم نیستم..امروز بچم گیر داد حموم رو آماده کن برم بازی منم بردمش و برای اولین بار به اسباب بازی های بادی بچه و وان تمیز که راحت بازی میکرد دلم برا بچگی خودم و خواهر و برادرم سوخت بعد بیرون اومد و گفت براش غذا بکشم غذاشم خورد و گیر داد لباس مردعنکبوتی میخوام همین الان بریم بخریم به زور خوابوندمش و میدونم عصر مجبورم می‌کنه بخرم..الان همینجور همش به گذشته پر از عقده و حسرت خودم فکر میکنم که چه چیزهای کوچکی که بچم تجربه میکنه برا ما حروم بود و ممنوع نه جرات داشتم چیزی بخوایم و هرروز هم از مادر کتک میخوردیم اونم بی گناه و تقصیر 

بچگی اکثرمون همین بوده الان منم برا بچم کم نمیزارم

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

بیخیال. منم بچگی سختی کشیدم ولی الان خوشحالم از پیشرفتم.

و اینکه از پدر و مادر بسیار ممنونم که اگر نداشتن، ولی از خودشون زدن و برای من و خواهرم بهترین کتاب ها و کلاس ها و مدرسه ها رو فراهم کردن.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

من از اول زندگی از ۱۵ سالگی سختی کشیدم تا الان که ۴۲ سالمه سختی ها ولم نمیکنن 

برای من مادی نیست جورای دیگه است

الانم غصه بچه ها مو میخورم 

برو خداروشکر کن فکر گذشته رو نکن 

اگه الان قشنگه ازش لذت ببر

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
2805

الان افتخار کن که مادری هستی که تونستی این رفاه رو فراهم کنی مهمتر از اون دست بزن نداری و اون اخلاقو ادامه ندادی

بعضیا بچگی سختی داشتن بعضیا بچگیشون رفاه بود بزرگ که شدن خوردن به بدبختی و نداری اون سختتره

الان خداراشکر کن که هم خودت تو رفاهی هم بچت

ادم خودش ندار باشه خ سخته اما نداریو برا بچه نمیشه تحمل کرد شاید مادرت برای همین عصبانی میشده و دست بزن داشته

الحمدالله که الان از نعمت دنیا تامینی خدا بیشتر بهت بده

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
بیخیال. منم بچگی سختی کشیدم ولی الان خوشحالم از پیشرفتم. و اینکه از پدر و مادر بسیار ممنونم که اگر ...

من از دبیرستان تا ازدواجم وضعمون خوب شد و هرچیزی داشتن در اختیارمون گذاشتن همیشه ممنون پدر و مادرم هستم ولی میگم کاش زندگی اون‌ موقع باهام مهربون تر بود 

2801