2777
2789
عنوان

من بچگی سختی داشتم و امروز به رفاه پسرم غبطه خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندروز پیش بیرون یه بچه گریه میکرد برای اسباب بازی  مامانش دعواش میکرد و می‌گفت فقط باید نگاه ...

ما خودمون نمیخواستیم مخصوصا من چون اولی بودم و همیشه باید بزرگ رفتار میکردم اما اگر هم چیزی رو واقعا نیاز داشتم و میخواستم برام میخریدن مادرم خیلی منت میذاشت سرم خیلییییییی

من از دبیرستان تا ازدواجم وضعمون خوب شد و هرچیزی داشتن در اختیارمون گذاشتن همیشه ممنون پدر و مادرم ه ...

الکی حساس شدی.

اون زمان اکثر زندگیا همین بود. معیار نرمالش این بود😂

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
2803
چندروز پیش بیرون یه بچه گریه میکرد برای اسباب بازی  مامانش دعواش میکرد و می‌گفت فقط باید نگاه ...

منم به بچه هام میگن نگاه کنن خیلی وقتا 

مشکل مالی نداریم ولی به حرف بچه باشه هر سری بری بیرون باید اسباب بازی بخری

خدایا شکرت...

نارحت نشو بچه ها ی مارموزین ک نگو  پسر من محاله بریم بیرون ی اسباب بازی بیخود نگیره  اکه شوهرم باهامون نباشه گریه هم کنه من براش نمیخرم چون حسابی لوس بار میاد 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
نارحت نشو بچه ها ی مارموزین ک نگو  پسر من محاله بریم بیرون ی اسباب بازی بیخود نگیره  اکه ش ...

دقیقاً 😁🤦

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
بیخیال. منم بچگی سختی کشیدم ولی الان خوشحالم از پیشرفتم. و اینکه از پدر و مادر بسیار ممنونم که اگر ...

من و خواهرم واقعا قانع و مظلوم بودیم و چیزی نمیخواستیم اما برادرم چون کوچکتر بود بیرون میرفتیم یه آبمیوه یاخوراکی بیرونی میخواست براش میخریدن و اون موقع پدرم برا من و خواهرمم میخرید مادرم یه جوری نگام میکرد نمیذاشت از گلوم پایین بره وسطاشم ازم میگرفت خودش میخورد و به پدرم میگفت بخور فلانی (یعنی من)سیره یا دوست نداره

2804
من و خواهرم واقعا قانع و مظلوم بودیم و چیزی نمیخواستیم اما برادرم چون کوچکتر بود بیرون میرفتیم یه آب ...

وای. مادرت چرا همچین میکرد؟

عجیبه کارش

یادمه از یه اسپری خوش بو کننده خوشم اومده بود خودمم پول عیدی داشتم مادرم هی نگاش کرد گفت واقعا میخوایش حالا؟با ذوق خریدمش آوردم خونه رفتم مدرسه فرداش دیدم نیست مادرم برده بود پس داده بود و پولشو گرفته بود شما فکر کن چه حوصله ای داشت و مگه دل من چقدر بی ارزش تر از اون پول بود؟البته بعدها که وضعمون خوب شد خیلی سعی کرد اینکارها رو جبران کنه اما تو دلم مونده.

چون من بزرگه بودم چون دختر بودم و باید مثل مادرم حسرت همه‌ چیز به دلم میموند

ای بابا. گناه داشتی واقعاً 😥

بزرگه هم باشی بازم سن بچگی بود خب.

الان کم کم دارم بهت حق میدم.

می‌دونی چیه؟

ما هم بچگی پول خوراکی نداشتیم. اگر هم چیزی می‌خریدیم، مادربزرگم به من و خواهرم پول تو جیبی میداد باهاش خرید میکردیم که همونم ۹۰ درصدشو مامانم از ما می‌گرفت میداد براقسطاش😂

ولی حس میکنم من بچه حساسی نبودم. زیاد دلم چیزی نمی‌خواست.😁💔

2805
ای بابا. گناه داشتی واقعاً 😥 بزرگه هم باشی بازم سن بچگی بود خب. الان کم کم دارم بهت حق میدم. می‌ ...

چند مدت قبل یکی تاپیک زد میوه نوبرانه دست بچتون ندین تو مدرسه بچمون میبینه دلش میخواد ولی چرا کسی اون موقع تو فکر دل ما نبود؟؟؟

چند مدت قبل یکی تاپیک زد میوه نوبرانه دست بچتون ندین تو مدرسه بچمون میبینه دلش میخواد ولی چرا کسی او ...

درست میگی. موز و توت فرنگی و گیلاس میاوردن مدرسه.

من میرفتم خونه به مامانم میگفتم میخوام. میگفت پول ندارم مامانی بعد همون روز می‌رفتی خونه مامان بزرگم می‌دیدم شسته برامون آورده.

مادربزرگم خدا رحمتش کنه خیلی کمک مامان و بابام بود.

درست میگی. موز و توت فرنگی و گیلاس میاوردن مدرسه. من میرفتم خونه به مامانم میگفتم میخوام. میگفت پول ...

نمیدونم با این بی پولی چرا دو سه تا بچه میاوردن

2801