2777
2789
عنوان

دیگه حتی به بچه های این دوره نمیشه گفت بشین درس بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 51 پست
اینا رو که میگم فکر میکنه آرزوهای دست نیافته من هستن

بگو ایا خودت دوست نداری پول زیاد، ماشین عالی،خونه خوب،سفرخارج ، احترام اطرافیان و...رو داشته باشی؟

بگو میتونی درس نخونی و بری کارگری کنی و با حقوق کارگری به هیچکدوم از خواسته هات نرسی و...

بگو این زندگی و اینده ی تو هست، من به عنوان مادرت به عنوان کسی که تحربه دارم وظیفه ام هست مسیر درست رو نشون بدم، دیگه انتخاب با خودت هست که چه زنذگی برای خودت بسازی.

بگو اگه کسی هم منو اینطور راهنمایی کرده بود مسیر بهتری برای خودم انتخاب میکردم

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان موقعی نیست که بزارم افت کنه الان سالهای سرنوشتشه

الان نوجوان شده داره این طور می کنه. شاید یک سال از درس افتادن بد نباشه اگه با عواقب کار اشتباهش رو به رو بشه.

حرف من هم فقط حرفه، به مشاور مراجعه کنید. 

بگو ایا خودت دوست نداری پول زیاد، ماشین عالی،خونه خوب،سفرخارج ، احترام اطرافیان و...رو داشته باشی؟ ...

تنها علاقش به حیواناته بهش میگم درس بخون پولدار بشی کلی جک و جونور برا خودت بخر.

میگه من دلم نمیاد از پولا خودم خرج کنم😑

منم درس میخونه ولی نه اونجور که باید هزار برابرش وقت تلف میکنه

ببین بهش بگو برنامه ریزی کنه برای خودش. هم درس بخونه، هم اهنگ گوش کنه، هم فیلم ببینه،هم ورزش کنه و...ولی اینا صرفا زنگ تفریح برای درس باشه نه اینکه اولویت اخرش درس باشه.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
تنها علاقش به حیواناته بهش میگم درس بخون پولدار بشی کلی جک و جونور برا خودت بخر. میگه من دلم نمیاد ...

🤣🤣

منم درس میخونه ولی نه اونجور که باید هزار برابرش وقت تلف میکنه

اینم وسط درس میبینی چت میکنه با دوستاش مثلا امروز علوم داره نگاه میکنم میبینم هر ۲۰ دقه یه پیام داده

دختر من گوشی رو دم امتحانات خودش داد به باباش که درس بخونه 

ولی باز از گوشی من با دوستاش تو شادن من مشکلی ندارم با دوستاش ولی وقتش هدر میره ناراحت میشم میگم اینجوری خودت باید تا دیر وقت شب بیدار باشی عقب می افتی از خوندنت 

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 

خب اگه به حیوانات علاقه داره میتونه هدفش دامپزشک شدن باشه. 

بالاخره اگه یه هدف بذاره برای خودش،تلاشش هم می‌کنه 

بچه خودش باید شور و شوق برای درس خوندن داشته باشه،،نمی شه به زور هی هلش داد،،که بعضیاشون هیچ علاقه ای به درس ندارن.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

خب اگه به حیوانات علاقه داره میتونه هدفش دامپزشک شدن باشه.  بالاخره اگه یه هدف بذاره برای خودش ...

بخدا بهش گفتم برو دامپزشک شو 

میگه من فقط پرنده ها رو دوس دارم.

یعنی هر چی بگم یه چیزی جواب میده