2777
2789
عنوان

اگه بفهمید شوهرتون ....

| مشاهده متن کامل بحث + 4359 بازدید | 57 پست
اینکه فریبم داده گولم زده شوهرم میگه چیز مهمی نبوده ولی برا من هست

کاملا حق با شماست تک تک حرفات درک میکنم 

چون منم تو همچین موقعتی بودم من ۱۶سالم بود شوهرم ۳۲سالشه اوایل عقدمون بهم گفت با چندین نفر در ارتباط بوده ولی بعد از ازدواجمون بهم گفت یکی رو صیغه کرده بود و زنه بعد از چند ماه حامله شد و بچه رو سقط کرده باور کنید از اون روز تا الان حالم بده .من الان ۵ساله ازدواج کردم ونتونستم اون موضوع ببپذیرم اخرش هم فهمیدم داره بهم خیانت میکنه وتصمیم گرفتم جدا بشم الانم فقط یک جلسه مونده تا طلاق بگیرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاملا حق با شماست تک تک حرفات درک میکنم  چون منم تو همچین موقعتی بودم من ۱۶سالم بود شوهرم ۳۲سا ...

بمیرم برا دلت 🥲🥲 شوهر من خدایی چشم و دل پاکه الان ولی کاش بهم می‌گفت که من کات میکردم همون اوایل باهاش چون الان ۷ ماهه زندگیمون بهم ریخته سر این موضوع

2803
2804

منم شوهرم نامزد داشته قبل من سه سال ،من اول کنار نمیاومدم ولی الان بعد ده سال بهترین پدر و همسره چیزای مثبت شو ببینین حالا زیر نظارت خانواده بوده خیلی ها هستن بدون صیغه زندگی کردن اب از اب تکون نمیخوره کسی خبر نداره احساس زرنگی میکنن

بعضیا میبینن ک دونفر باهم جورن 

میان میفتن وسط 

مث خواهرشوهر من شوهرم قبلا خواستگاری رفته بود و من میدونستم خودش گفت 

وای ی روز خواهر شوهر نشسته بود برامن تعریف میکرد سعید اپلش دختر داییم رو میخواست اما چون من عروسشون شدم نرفتیم .بعدم رفتیم خواستگاری فلانی 😑😑😑😑

ب شوهرم میگم تو شاید اینا ب من نگفته بودی واقعا بعد اینکه این ب من گفت ما بحثمون میشد اصلا ی ذره درک شعور تو بعضیا نیس

2805
بعضیا میبینن ک دونفر باهم جورن  میان میفتن وسط  مث خواهرشوهر من شوهرم قبلا خواستگاری رفت ...

کلا کارشونه نمیدونم از نفهمیشونه یا بد ذاتی میکنن مادرشوهر منم بعد دوتا بچه هنوز میگه 

2801