2777
2789
عنوان

پسر داشتن چه حسی داره؟؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3304 بازدید | 174 پست

برادر من با این ک کوچولوعه هوای مامانمو داره 😍 همیشه کنارشه وقتی حالش خوب نیست همه کاری می‌کنه تا حالش خوب بشه الآنم داره پولاشو جمع می‌کنه برا مامانم کادو بگیره خیلی احساساتیه و دوست داشتنی واقعا شیرینه و بارها دیدم چقد مامانم بابت وجود برادرم خوشحاله 💗

مردای حامله ی سایت تو تاپیکام نیان  
جدی میفرمایید؟ پس این پسرایی که عاشق ننه شون ان میبرنشون دکتر مسافرت پول خرج می‌کنند پ ما اینارو از ...

یجوری میگی پ  ما کجا اوردیم 

انگار فقط شوهر تویه ک ننه داره و خرجش میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یجوری میگی پ  ما کجا اوردیم  انگار فقط شوهر تویه ک ننه داره و خرجش میکنه

نه منظورم همه پسرا بود 

ایشون گفت دختر دلسوز مادره والا من که تا دیدم این بوده دختر شوهر کرده رفته این پسره که چسبیده به ننه اش

نه منظورم همه پسرا بود  ایشون گفت دختر دلسوز مادره والا من که تا دیدم این بوده دختر شوهر کرده ...

منم خیلی دیدم ک پسرچسبیده به زنش .

آدم خودش انسانیت داشته باشه ربطی به  جنسیت .دختر و پسر نداره

2803

ارزوم داشتن پسر بود حتی از زمانی که خودم بچه بودم همش میگفتم دوست دارم ازدواج کنم پسر داشته باشم و همیشه کسی پسر داشت بهش حسرت میخوردم خودمم چون تک بچم همیشه به خدای خودم میگفتم تو بهم داداش ندادی برای جبرانش حداقل بهم پسر بده...حالا حس هایی که دارم اینه تکیه گاه دارم همدم داره فک کن یه مردیو زاییدم فردا بزرگ میشه رشید میشه از در میاد تو مامان صدات میکنه دیگه نیازی نیس بری جایی بترسی چون یه پسر داری یه مرددد باهاته که خودت زاییدیش...حالم خیلی خوبه نمیگم دختر بده ها ن بقران دخترم دوست دارم و تصمیم دارم اگه حامله شدم دختر باشه و خیلی خوشحال میشم چون تو خونه هم دختر نیازه هم پسر ولی خب اگه ۱۰ تا پسر دیگه هم بیارم سیر نمیشم پسرا شدیدا مامانین😄

بله خیلی لذت میبرم از پسری که خودم به دنیا آوردم الان بزرگ شده و قدش از خودم بلندتره  حالا شما ...

دوست داری بهت بگم جهان صدمی   

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
2804
حالا خدارو شکر که شما جهان اولی هستی 🤣🤣🤣 جهان اولی پس درست بخون گفتم وقتی قدش از خودت بلندتر میش ...

خدا رو شکر  

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

حس خوبیه ان شاالله تجربش کنی 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌