2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارچه اون لباس چیه؟

نمیدونم اسمشو  

https://www.telewebion.com/episode/2573632         لطفا به احترام سرداردلها یک صلوات نثار روحشون کنید و لطفا تا یادت اومد کرونا هست برای ریشه کن شدنش یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  
2803
خوبه انقد شیطونی میکنه دیشب باباش دستش رو شکمم بود میگه تکون خورد 😃گفتم منکه متوجه میشم مثلا تو شکم ...

عه موهاش تو سونو معلوم شد قرمزه ؟ 😍

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
نمیدونم اسمشو    

ولی لَخت هست خوشگله 

https://www.telewebion.com/episode/2573632         لطفا به احترام سرداردلها یک صلوات نثار روحشون کنید و لطفا تا یادت اومد کرونا هست برای ریشه کن شدنش یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  
2804
دوست ندارم پیر زنیه😬

ها 🤨😯

ولی من زدم واسه خانومای باردار اینو اورد 😅

اشکال نداره ولی من موقع بارداریم به این چیزا دقت نمیکردم هرچی توش راحت بودم اونو میپوشیدم هیچی از بچم برام مهم تر نبود 😌

برای سلامتی امام زمان و پسرم صلوات میفرستی مرسی😇💙💚                                                                    ای کاش برگردی دلم خیلی میخواد بغلت کنم سفت و محکم دیگ خسته ام از این موجودات به ظاهر انسان 😔👯‍♀️

اینو بعد از زایمان هم میشه پوشید چون خوشکله و ول هست

اره خیلی راحتم هس 😍😃

برای سلامتی امام زمان و پسرم صلوات میفرستی مرسی😇💙💚                                                                    ای کاش برگردی دلم خیلی میخواد بغلت کنم سفت و محکم دیگ خسته ام از این موجودات به ظاهر انسان 😔👯‍♀️

2805
ها 🤨😯 ولی من زدم واسه خانومای باردار اینو اورد 😅 اشکال نداره ولی من موقع بارداریم به این چیزا د ...

به من تیکه انداختی😱

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

2801