2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید منطق شوهرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 124 پست

عزیزم برای خودت ساعت خواب تعیین کن یعنی ساعت ۱۱شب بخواب هرشب همین باشه اولش سخته چون میان بالا و تو هی از شوهرت غر می‌شنوی اما کارت رو بکن صبح زود پاشو شب که شد ۱۱چراغارو خاموش کن برو اتاقت بخواب کسی هم بیاد میبینن خوابیدی بشینه هم تو خونت تو ازش پذیرایی نمیکنی دیگه دیگه روال بیفته میفهمن اون ساعت خوابی یا وقتی اومدن بالا زودتر بگو مامان جون هوس قورمه سبزی شمارو کردم میشه برای شام درست کنید زحمت بنداز گردنش 

دیدی میان بالا زودتر برو تو پایین حداقل خونه خودش کثیف بشه شوهرت هم باهات میاد بعد یه ذره نشستن بگو من برم یه دوش بگیرم میام حداقل خودشون باشن باهم حتما کلاسی باشگاهی ثبت نام کن سرت رو گرم کن که خیلی وقت نداشته باشی

متاسفانه همسرت بچه ننه اس گفت مسافرت با مامانم بزار بره توام تنهایی و با خانواده آت همون زمان برو عشق و حال کن ببینه بهش وابسته نیستی دلش برات تنگ میشه با این حال بهش بی احترامی نکن غر نزن محبت کن بزار وقتی با مادرشه دلش بخواد تورو 

درضمن ساعت ۱۱ شب هم که می‌خوابی ببین خواهرش میخواد بیاد برنامه .... بچین قبل خوابت که ابجیش اومد بخوره تو ذوقش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه کاری کنین دعای پدر و مادر پشت زندگیتون باشه اولا دوما خیلی مغرور نباشین زحمات کسایی که دوستون دا ...

گفتم من اصلا بهش بی احترامی نمیکنم فقط از نظر فکری کاملا متفاوت هستیم و نمیتونیم زیادی با هم ارتباط بگیریم

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

من میگم خداهم شده خدای ظالما خدای کسایی که چشاشونو رو همه چی میبندن دهنشون رو باز میکنن فقط همه چی رو برای خودشون می‌خوان ازبس دلمون به حال مادرشوهرش خواهر شوهر و خاندان شوهر سوخت و گفتیم اخترامشون واجبه مارو پشمشون هم حساب نکردن وقتی دیدن خرشون ازپل گذشته

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
2803
بله که دختر هم باید به خونوادش برسه. هر دو طرف

خب ایشون میگه خانوادمم فلان

خواهرم ۷تا خواهرشوهر داره

هرماه میاد خونه ما کاری کرده شوهرشم باما خوبه

جوری ک شوهرش میگه خواهرام حسودن زیاد بها نده بهشون

شما روز اول شرایط و دیدین

از اول قبول نمیکردین با خانواده شوهر یه جا زندگی کنین

نمیدونم چه رسمیه اول داغ میشیم نمیدونیم چجوری بله بدیم بعد به چه کنم چه کنم میفتیم

راه دور همسایه مادر شوهر شوهر بد اخلاق اوه هر کدوم مثنوی هفتاد منه 

حالا با این اخلاقای ایشون اصلا تولد میگیرن که تنها باشین یاخیر؟

تو ساغر عشقی❤بال و پر عشقی❤یک گوشه پیدا نشده توی بهشتی❤رسوای زمانم❤ افتاده به جانم❤عشق توئه عاشق کش شیرین زبانم❤ دلتنگ توام یار❤ در چنگ توام یار ❤ مجنون قسم خورده دلتنگ توام یار❤تو روح و روانی آرامش جانی❤عاشق تر از آنم که بگویم که بدانی❤تو ❤👨‍💼Ⓜ️❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
2804

واقعا خانمای مثل شمارو درک نمیکنم چطور باهمچین مردایی کنار میاید من حتی یک ثانیه تحمل نمیکنم .خانودشو میخواستن نباید زن نیگرفتن هرچیزی حد وحدودی داره وقتی ازدواج صورت گرفت یعنی تمام یک خانواده جدید. احترامای دوطرفه خانواده  حفظ بشه ولی سواستفاده قرار بشه پس برگرده باهمون خانوادش ادامه زندگی بده . البته من هم خودم باخانوادم همین رفتار میکنم هم شوهرم حد باید مشخص باشه یه طرفه نیست

عزیزم برای خودت ساعت خواب تعیین کن یعنی ساعت ۱۱شب بخواب هرشب همین باشه اولش سخته چون میان بالا و تو ...

من ۱۱ برم بخوابم تا ۳ روز قهره ، من وظیفه تو هر حالی تا ساعت ۱ بشورم بپزم ، حرفم نزنم چون اون خستس

من با مادرم اصلا آبمون تو یه جوب نمیره. بهش بی احترامی نمیکنم ولی کلا افکارشو قبول ندارم.

بیشترمون همینیم

مثلا پسر کلی رل میزنه مادرش میگه دختر افتاب مهتاب ندیده اینم میگه چشم

خب خوب تربیتش نکرده دیگه

زندگی عروسو جهنم میکنن

2805
واقعا همین طوره. هر چی بدجنس تر عزیزتر و قدرتو بیشتر میدونن. و بهت ارزش میدن. ماها که باختیم رفت.&nb ...

دیگه خسته شدم از اینکه جلوشون ساکت بودم و هرکاری کردن دیگه تنها کاری که از دستم برمیاد فقط دور بودنه حتی بحث هم نمیکنم 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
واقعا خانمای مثل شمارو درک نمیکنم چطور باهمچین مردایی کنار میاید من حتی یک ثانیه تحمل نمیکنم .خانودش ...

من خودم پسری دختری ک با خانوادش خوب نباشه رو ادم حساب نمیکنم

ولیی ب اندازههه

زنا ازاد نیستن وگرنه زن هم میتونست نصف شب بیاد خونه و چرت و پرت بگه مثل نر

مشکل از تربیته

یکیشون میگفت شوهرم پیش مادرش میخابه

من ۱۱ برم بخوابم تا ۳ روز قهره ، من وظیفه تو هر حالی تا ساعت ۱ بشورم بپزم ، حرفم نزنم چون اون خستس

خب قهر باشه بزار اون با برنامه تو پیش بره خستس بخوابه باید باخواهرش بشینه با ناله کردن چیزی درست نمیشه رو حرفام فکر کن 

2801