2777
2789
چیزی مصرف  میکنه مگه میگن عملیه من که چیزی نشنیدم

فکر کنم خودت چیزی مصرف کردی

دوتا پست تکراری گذاشتی اینم این حرفت

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات است و بشر عین نیاز👌
الان كه دقت كردم اندامش خوب نيست قدشم كوتاهه

زیاد بهش دقت نکن اینو باید ببینی سریع رد شی تا فکر کنی خوشگل بودش

مثل این تبلیغ زانو هست یه دفعه که رد میکنی یه چیز دیگه دیده میشه 😁

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونه من بشدت از گربه و حتی عکسش حالم بد میشه وای گربه تو ک گذاشتی پروف  خیلی بامزس

بامزه ن که😁😍این نژادشم خیلی خ شگله خیلی دوس دارم ازش داشته باشم 

اتفاقی افتاده که از گربه میترسی؟

نه عمل زیبایی منظورمه ،پلنگه ،همه چیزش تزریق و عمله 

آره خداییش راست میگی ها من همیشه میگم این چرا یه جور مصنوعیه  کلا یه جوریه  پس کلا سفارشی سازیه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
2803
آره خداییش راست میگی ها من همیشه میگم این چرا یه جور مصنوعیه  کلا یه جوریه  پس کلا سفارشی ...

ینی خودت قبل این فهمیدی😐😂عجیبه والا

دماغش که عمله چونه و گونه و لب تزریقه شقیقه هاشم لیفته ،دیگه چیزی باقی نموند که 

بامزه ن که😁😍این نژادشم خیلی خ شگله خیلی دوس دارم ازش داشته باشم  اتفاقی افتاده که از گربه می ...

این نژاد اسکارلیشه؟

میترسم کلا بدم میاد 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
زیاد بهش دقت نکن اینو باید ببینی سریع رد شی تا فکر کنی خوشگل بودش مثل این تبلیغ زانو هست یه دفعه که ...

آره دقيقا🤣🤣هميشه بار اول توهم ميزنم اشتباه ميبينم فكر ميكنم طرف خوب بوده

2804
فکر کنم خودت چیزی مصرف کردی دوتا پست تکراری گذاشتی اینم این حرفت

من که اره  گلدن حالش خوب نبود دلم نیومد ولش کنم بخوابم واسه همین دوتا قهوه خوردم دیگه خوابم نبرد 

پست تکراری هم بیرون شهر تو باغیم اینترنت ضعیفه میزنه پست ارسال نشد دوباره تاییدش میکنم واسه همین میبینی دو سه بار ارسال میشه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
2805
ینی خودت قبل این فهمیدی😐😂عجیبه والا دماغش که عمله چونه و گونه و لب تزریقه شقیقه هاشم لیفته ،دیگه ...

عکساشو هر از گاهی  میدیدم توجه نمیکردم اما خیلی غیر واقعی بود دیگه فکر نمیکردم به قول شماها کلا عملی باشه 

2801