زیاد بهش دقت نکن اینو باید ببینی سریع رد شی تا فکر کنی خوشگل بودش
مثل این تبلیغ زانو هست یه دفعه که رد میکنی یه چیز دیگه دیده میشه 😁
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه عمل زیبایی منظورمه ،پلنگه ،همه چیزش تزریق و عمله
آره خداییش راست میگی ها من همیشه میگم این چرا یه جور مصنوعیه کلا یه جوریه پس کلا سفارشی سازیه
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
من که اره گلدن حالش خوب نبود دلم نیومد ولش کنم بخوابم واسه همین دوتا قهوه خوردم دیگه خوابم نبرد
پست تکراری هم بیرون شهر تو باغیم اینترنت ضعیفه میزنه پست ارسال نشد دوباره تاییدش میکنم واسه همین میبینی دو سه بار ارسال میشه
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
بنظرم خود نمایی زیاد میکنه یکی هست اقا لباس باز میپوشه دوس داره بماچه اما اگ دقت کرده باشین تو عکساش دنبال توجه جلب کردن و خودنمایی اندامش رو خیلی تو چش میکنه
ینی خودت قبل این فهمیدی😐😂عجیبه والا دماغش که عمله چونه و گونه و لب تزریقه شقیقه هاشم لیفته ،دیگه ...
عکساشو هر از گاهی میدیدم توجه نمیکردم اما خیلی غیر واقعی بود دیگه فکر نمیکردم به قول شماها کلا عملی باشه