2777
2789
آخه همه عمليا اينطور نيستن اين زيربناشو داشته

واقعا بنظرت خوشگله؟ بنظرم ترسناکه حس خوبی نمیده به آدم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدا شده از شوهرش يا نه؟

نه بابا 

چند مدت پیش شوهرش استوری کرده بود ملکه من

مشوق اصلیش  تو لخت شدن شوهرشه😬

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
یک صدای زشتی داره یک آهنگ بازخوانی کرده بود افتضاح بود 

آره کامنت قبلی گفتم چقد مسخرش کرده بودن 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
2803
نه بابا  چند مدت پیش شوهرش استوری کرده بود ملکه من مشوق اصلیش  تو لخت شدن شوهرشه😬

بنظرم وقتشه شماره دعا نویسشو بگیریم😆

بنظرم وقتشه شماره دعا نویسشو بگیریم😆

🤣🤣🤣واقعا 

بنظرم کارش از دعانویس فراتره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
نه والا

چیزی مصرف  میکنه مگه میگن عملیه من که چیزی نشنیدم 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
2804
چیزی مصرف  میکنه مگه میگن عملیه من که چیزی نشنیدم

خودت زدی ب اون راه 

یعنی نمیدونی منظور از عملی یعنی چی😏

2805
نه عمل زیبایی منظورمه ،پلنگه ،همه چیزش تزریق و عمله 

میدونه من بشدت از گربه و حتی عکسش حالم بد میشه

وای گربه تو ک گذاشتی پروف  خیلی بامزس

به نظر من مهمتر خشگلی حس ارامش گرفتنِ. 

من چهریه این خانومو میبینم با اینکه زیباست البته عملی. اما اصلا حس خوب بهم دست نمیده. 

جدیدا هم که تا لخت نشه ول کن نیس

بعضیام چهره معمولی دارن. اما دوست داشتنین. و حس آرامش میدن

2801