2777
2789
عنوان

متاهلا ،نصیحت کنید مجردا رو

308 بازدید | 34 پست

توصیه ،راهنمایی،تجربه هاتون و به اشتراک بزارید باهامون 

ما مجردا چه ملاک و معیارهایی رو در نظر بگیریم برا ازدواج ؟

خودتون مثلا زمان مجردی چه ملاکی داشتید که بعد ازدواج دیدتون عوض شد و دیدید اونقد مهم نبوده یا درست نبوده؟

چقد مهمه طرف به دلمون بشینه و تمایل باشه؟

تحصیلات،کلاس ،جزئیات رفتاری اینا چقد مهمه؟

فقط انسانیت ‌

اونم مونده به شانس 

‌نمیشه شناخت

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچها ازدولج در چه سنی بنظرتون درسته

اگر به عقب برگردید؟؟

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
خانواده خیلی خیلی مهمه باید از نظر فرهنگ به هم نزدیک باشن به شدت تاثیر گذاره عشق و علاقه رو می تو ...

چقدر عالی گفتی

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
2805

مغرور بودن قبل از ازدواج خیلی مهمه،اگه راحت و ارزون خودت رو به طرف بدی راحت هم ولت میونه، ولی اگه مغرور باشی برای بدست آوردن هر کاری میکنه ،اون وقت قدرتو میدونه چون جنس ارزون رو  راحت میندازه دور 

ن خیلی به شانس نیست  با معاشرت طرفتو میشناسی

کی گفته ؟ خیلیا بعد ۵ یا ۶ سال زندگی  زیر یه سقف همو میشناسن . با معاشرت اصلا نمیشه شناخت . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
2801