اتفاقا من سر بچه اولم هم همین حس دارم بعد واکسن شش ماهگی اول تب کرد بعد رفت تو خودش کمکم توجهش به ما کم شد و در نهایت دیدیم تو یکسالگی بهمون گفتن اتیسم داره اخه قبلش کاملا خوب بود نمیخوام بندازم گردن واکسن ولی بعد اون علائمش شروع شد تو نت چندتا گزارش اینجوری دیدم که بعد واکسن که دیگه بچه ها ارتبات چشمی برقرار نکردن و شروع داستان حالا من بازم میگم من تخصص ندارم و نمیدونم فقط میترسم
اصلا به واکسن اعتماد ندارم و همین طور بعضی از دکترا و بیمارستان ها چون تو اطرافیان مون دیدم با چشمام که چه کاری کردن مثلا سر کرونا اشنامون بود تو بیمارستان داشت میمرد همسرم گفت بیارینش خونه دوستم و تو بیمارستان گشتنش موش ازمایشگاهی بود روش دارو امتحان میکردن امضا دادن اوردنش خونه خوب شد یا پدر شوهرم چون مدیر عامل بود بیمه خوب داشتن سر یه دل درد چند سانت رودشو بریدن بعدن جای دیگه رفتیم گفتن نیازی نبود الان چند ساله هیچی نمیتونه بخوره جز غذای ابکی و شیر
البته جمع نمیبندم دکتر ها و پرستار های خیلی خوب هم داریم و فداکار
رهبری هم تو چنتا از سخنرانی هاشون از گذشته گفتن من هم خطا میکنم خودتون برین تحقیق کنین و این که تو کرونا گفتن از پزشکتون بپرسین
من هم واکسن نزدم اصلا هم استرس نداشتم مرگ دست خداست
خدارو شکر مریض نشدم خیلی سبک در حد بدن درد البته ما چند سالی هست تغذیه مون رو درست کردیم اصلا موادی که نگهدارنده داره نمیخوریم من تو خونه نون میپزم ماست میزارم یا حتی پنیر درست میکنم خیارشور میزارم همش هم به سبک سنتی و قدیمی سکر سفید و قند و روغن صنعتی همه رو خط زدیم البته بماند بخاطر همین تغذیه چقدر هذینه هامون بالا رفته
خلاصه یه روایت هست از امام هادی (ع) هرگاه در جامعه رعایت عدالت بیشتر از جور و ستم باشد بد گمانی مردم حرام است اگر در برهه ای از زمان ظلم جور بر عدالت غلبه پیدا کند خوش گمانی به همگان جایز نیست و حرام است جز ادمی که به نیک بودن شخصی علم یقین دارد
پس خواهر اخرزمان خیلی باید مراقب بود به هیشکی نباید اعتماد کرد مخصوصا الان بجز به کسی که به نیک بودن یقین داری
تو همین غذا ها دارن چیزایی میریزن مواد شیمایی که میخوان عمر ها رو کوتاه کنن مغز ها رو کوچیک کنن بدن ها رو ضعیف قدرت تفکر رو بگیرن از ما یه برده درست کنن
اگه دوست داشتین میتونم چنتا منبع سخنرانی بهتون معرفی کنم یا مستند
البته اینم بگم داییم که الان تقریبا ۵۰سالشه و قتی بچه بود امد سر سفره صبحانه صبحانه خورد دیگه نتونست بلندشه از جاش که دیر بردنش دکتر و دکتر گفت این فلج اطفاله اگه زود تر میوردینش خوب میشد حالا مردد هستیم که اگه به خاست خدا فرزند مون متولد شد واکسن بزنیم یا نه
خیلی پر حرفی کردم ببخشید🥰