2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733974 بازدید | 90151 پست
کاری به درستی و غلطی نظرشون ندارم ولی دوستم که بوشهریه هم ۲ سری با همین بهونه سزارینش کردن!!! شاید ...

نمیدونم والا تجربه اولمه و مستاصلم بدتر اینکه تو شهر غریبمو حمایت معنوی هم ندارم واقعا خودممو این سایت و خدام،نمیدونم دیگه چی خوبه چی بده امیدوارم رفتن پیش دکتر امروزم بتونه تا حد زیادی کمکم کنه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خواهش میکنم عزیز. امروز شرایطت چطور بود؟  داروهایی که بهت دادن رو سر وقت استفاده کن. روزایی که ...

ممنونم رستاجان ببخشید دیدر جواب میدم خیلی سرم شلوغه

فردا باید برم سونوگرافی انشاءالله که به لطف خدا همه چی نرمال باشه

هنوز لکه بینیم قطع نشده با اینکه آمپول زدم و شیاف استفاده میکنم

البته زمانی که خونم لکه بینی ندارم وقی میرم سرکار اینجوری میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنین به سرما حساسه. وقتی سردش میشه خودشو جمع میکنه و میکشه سمت اندام های فوقانی که گرم بشه حتی ممکن ...

عزیزم تو خونه بودم تاحالا بیرون واسه پیاده رویی نرفتم خونه هم سرد نیود اصلن فقط پنگونی راه رفتم گفتم بهتره بیرون ک میرم خودشو سفت نمیکنه ولی تو خونه ک پنگونی راه میرم ب مثانم فشار میاره و سرش میاد پایین بنظرم اینجوری بهتره نظر تو چیه

نمیدونم والا تجربه اولمه و مستاصلم بدتر اینکه تو شهر غریبمو حمایت معنوی هم ندارم واقعا خودممو این سا ...

هییی خواهر منم مثل تو ن دکتر خوب ن وضعیت خوب اول خدا بعد هم این تایپیک میام با ابجیا دردو دل میکنم 

سلام عزیز یعنی تزریق انوکسا رو از هفته ۳۱ شروع کردی؟ چه دزی تزریق میکردی؟ ۴۰۰۰ یا ۶۰۰۰ ؟ چرا انوک ...

از ۲۸ هفته ۴۰۰۰ شروع کردم.دکتر خون گفت۶۰۰۰ بزن. ۳۴ هم آسپرین قطع شد. ۳۶ هم هپارین رو شروع کردم. دکترم گفت هپارین برا اینه اورژانسی لازم شد عمل بشی بیهوش نکنن. هم مدت زمان کمتری تاثیرش میمونه هم دارویی هست که برا اتاق عمل درمقابلش استفاده کنیم.

بله بعید نیست. ولی من از ۳۱ هفته همین بودم. ممکنه ۴۰۰۰ رو با ۶۰۰۰ عوض کردم اینطور بشه؟!

هییی خواهر منم مثل تو ن دکتر خوب ن وضعیت خوب اول خدا بعد هم این تایپیک میام با ابجیا دردو دل میکنم&n ...

خدا مهمتر از همس عزیزم اینروزام میگذره ان شاالله

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خدا مهمتر از همس عزیزم اینروزام میگذره ان شاالله

ایشاا... با من از پاره شدن بخیه می‌ترسم فاصله دوتا زایمانام ا سالو ۱۱ماه میشه 😰 ازحامله شدن پشیمون شدم خیلی

ایشاا... با من از پاره شدن بخیه می‌ترسم فاصله دوتا زایمانام ا سالو ۱۱ماه میشه 😰 ازحامله شدن پشیمون ...

من مجبورم اگه بخوام بعدیو هم زود بیازم احتمالا یه سال و خورده ایش بشه باید برای بعدی اقدام کنم

فاصله دوتا زایمانات چقد میشه از سزارینت تا الان

من بارداری اولمه عزیزم و هنوز نی نی دنیا نیومده اخر هفته ۳۸ هستم

سلام از اشنایی با شما و این تاپیک خیلی خوشحالم 

تاصفحه ۲۳۰اینا فک کنم خوندم و امدم صفحه اخر دیدم شما فرزند سوم تو رو هم به دنیا اوردین😍

گفتم عضو شم و یه سلامی عرض کنم 

۱۱سال پیش سزارین شدم تو سن ۱۹سالگی الان ۳۰سالمه و هفته ۲۱و ۴روز باردارم

دوست دارم زایمان طبیعی فیزیولوژیک داشته باشم 

باشه عزیزم ممنونم،البته من به خاطر دیابت بارداری و مراعاتم احتمالا تا اینقدرم وزن اضافه نکنه،ولی ان ...

ماه های آخر بارداری هورمون هایی تو بدن مادر ترشح میشن که باعث نرمی مفاصل ، رباط ها و تاندون ها میشه و اثرش تا چن هفته بعد زایمان باقیه

علتشم اینه که حین زایمان مفاصل لگن از هم باز شن و خروج بچه آسون تر بشه

اینکه با معاینه با تشخیص قطعی برسن ، نه! 

کسایی بودن که پزشک گفته میتونی ولی نتونستن! 

و کسایی هم بودن که گفتن نمی تونید ولی راحت زایمان کردن

طبع بدن باید گرم باشه

شمام نظر چن خبره ب زایمان طبیعی رو جویا شو ببین نظر همه شون همینه؟!

بعضی کشورای غربی اصلا معاینه رو قبول ندارن و میگن فقط حین زایمان مشخص میشه مادر میتونه یا نه!! 

ممنونم رستاجان ببخشید دیدر جواب میدم خیلی سرم شلوغه فردا باید برم سونوگرافی انشاءالله که به لطف خد ...

میزان لکه بینی چطوره؟

کاش چن روز مرخصی میگرفتی

شما باید چن وقت استراحت مطلق باشی

ان شاءالله فردا همه چی خوب باشه و خوش خبر برگردی❤️

عزیزم تو خونه بودم تاحالا بیرون واسه پیاده رویی نرفتم خونه هم سرد نیود اصلن فقط پنگونی راه رفتم گفتم ...

فعلا زوده عزیز

فقط پروانه و الاکلنگو انجام بده

عجله نکن😊