2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733979 بازدید | 90151 پست
 من همایش بارداریش رو خریدم بیشتر تاکیدش روی دوماه اول بارداری بود که پریناتال مصرف کنن

اوه ببین من دوروز خوردم ب قدری ضعفم رو بیشتر کرد ک نگو، ازیه طرف ضعف شدید، ازیه طرف ضعف توی بلعیدن. دیگه گذاشتمش کنار. برا چون منی خوب نبود.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
سلام همشهری عزیزم....عرضم به حضورت که من همین هفته ی پیش یزد بودم و رفتم بیمارستان مجیبیان ویزیت دکت ...

سلام عزیزم

خیلی لطف کردی، خدا خیرت بده

شما هم ویبکی هستین؟ دکتر ها یعنی موقع زایمان هم میان یا فقط اجازشو میدن و به عهده ماماهای بیمارستان هست که اونا چطور باهات برخورد کنن؟؟؟

آخه راستش من اولی رو بخاطر عفونت شدید سزارین شدم، سر دومی همه تلاشمو کردم که ویبک بشم اما هیچ دکتری قبولم نکرد، دکتر خودمم یه تاریخ داد گفت فقط تا۶ صبح فلان روز، من همه تلاشمو کردم تا حدی که رفتم بیمارستان یه ماما میگفت چیکار کردی اینقدر دهانه رحمت آمادست ولی هیچکس کمکم نکرد، انگار میترسیدن، انگار بهشون گفته شده فقط منو مشغول کنن تا صبح بشه و برم عمل، یادم میاد چه زجری بهم دادن هنوزم گریم میاد، اینکه هیچکس نبود درکم کمه، کمکم کنه... و همون ۶صبح با ۶سانت دهانه رحم و دردای عالی بردنم سزارین، حتی دکتر وقتی آوند برا سزارین یدفعه معاینه نکرد شرایطم رو ببینه....

خلاصه خیلی کشیدم...

حالا هم ناامیدم هم آرزو دارم که ویبک بشم تو یه شرایط خوب و محیط خوب با دکتر و مامای دلسوز...

الحمدلله علی کل حال...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهش میکنم عزیز درخواست میدم اونجا سرتو میبرم😁

هرچه از دوست رسد نیکوست😘

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
عزیزم اگه اشتباه قضاوت کردم ازت حلالیت میطلبم،  توی پیامت طوری نوشتی که من فکر کردم داری آقا ر ...

خواسش می کنم عیب نداره عزیزم😘

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
دقیقا به خاطر همین چیزها نسبت به دادن شیرخشک بسیار مقاومت کردم...فکر کن من به خاطر پارگی سرویکس و او ...

من خودم از اونایی ام که ایام شیردهی نابود میشم

۱۰ تا بچه باردار شی و زایمان کنی، به اندازه شیردهی ۳_۲ بچه بدنو تحلیل نمیبره

ولی شیر مادر فقط شیر نیست... همه چیز توش هست

مجرای انتقال احساس، عشق، نور، محبت و عواطفه

خواصشم که با هیچ چیز قابل جبران نیست

من خودم شیرخشکی ام.  تا سن ۲۰ سالگی که زالودرمانی مستمر انجام دادم اصلا سیستم ایمنی نداشتم. برعکس خواهر برادرا ، من مداااام مریض بودم

واسه همین میفهمم شیر مادر یعنی چی!

شیردهی فقط واسه بچه خوب نیست... اثر ضدسرطانی واسه مادرم داره

درسته مادر ضعیف و بیجون میشه. اما واسه سالم سازی بدنش عالیه

دقیقا به خاطر همین چیزها نسبت به دادن شیرخشک بسیار مقاومت کردم...فکر کن من به خاطر پارگی سرویکس و او ...

اگه نمیتونی بهش شیر بدی، شیربادوم بده. شیربادوم، حاوی شیر نیستا... با خود بادوم شیر درست میکنن

واسه هوش، حافظه، استخونا و قوای جسمی عالیه

دختر منم ریزه و لاغره. ولی هیچ مشکلی با وضعیتش ندارم. چون میدونم ژنتیکیه. مهم سیستم ایمنی و سلامتی بچه س

چاقی هم خوب نیست. سلولای چربی که تو سنین نوزادی و کودکی ایجاد میشن هیچ وقت از بین نمیرن و با افزایش سن فرد رو مستعد چاقی میکنن. سلول چربی کوچیک میشه اما از بین نمیره

والا تا اونجایی که یادمه و پیجشو دنبال میکردم اون بچه های آخری یعنی ابوالفضل و سارا و اون آخریه گمون ...

قدیما نزدیک ۸۰٪ جمعیت ایران روستایی بودن... مادربزرگم میگفتن هر مادری شیرش کم بوده، شیر "بز" میداده

طب سنتی هم شیر بز رو بهترین جایگزین شیر مادر میدونه

چون نه تنها مثل شیر گاو باعث کاهش هوش و آلرژی نمیشه، بلکه آنزیم هایی داره که به هوش و حافظه کمک میکنه و آلرژی رو هم درمان میکنه

شبیه ترین آنزیم ها رو به شیر مادر رو هم داره و خواص خیییلی زیاد... 

ما خیلی تلاش کردیم واسه پسرم شیر بز تهیه کنیم، شیرخشکش که هر قوطی بالای ۶۰۰ هزار تومن بود

پسرم هر ۳_۲ روز یه قوطی میخوره. واقعا به صرفه نبود

به لبنیاتی هام سپردیم، میگفتن سفارش بدیم تا برسه دستتون خراب میشه

بچه ای که آلرژی نداره، میشه از بعد ۵_۴ ماه بهش شیربادوم داد. هم مقوی و خیلی پرخاصیته، هم خوش طعم

سلام ببخشید من ۷ ماهه باردارم امروز چند بار ی مایعی از سینم می چکید آیا طبیعیه؟

سلام عزیزم

برو خدا رو شکر کن

از اونایی هستی که شیرت زیاده😁

بعضیا از چن ماه قبل زایمان شیرشون جاری میشه

به خاطر نزدیک شدن زایمان سطح پرولاکتینت بالا رفته... هرقدر به زایمان نزدیکتر بشی بیشتر میشه

نگران نباش

خداروشکر، چراغ اول ک روشن بشه، استارت باقیشونم خورده میشه، میبینی؟ نگاه نگاه نگاه ان شاالله ازین ب ...

ممنونم عزیزم من تو شیردهی چاق میشم برعکس همه بعد زایمان هم وزن کم نمیکنم اصلا دنبال خوراکی های مقویم که جایگزین کنم و پرخوری رو تعطیل کنم با اینکه میدونم تو شیردهی نمیشه ممنون شیربادوم رو حتما میخورم 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
دمنوش اسطوخودوس و افتیمون در روز دوبار مصرف کن برای افسردگی خیلی خوبه  اول اسطوخودوس رو بریز ...

انشاالله ولی دختر به گرمی حساسه و جوش میزنه من حالم خوب بود مجبور شدم گرمی رو بخاطر دختر قطع کنم و خنکی بخثرم حالم بد شد متاسفانه

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
 من همایش بارداریش رو خریدم بیشتر تاکیدش روی دوماه اول بارداری بود که پریناتال مصرف کنن

۲ ماه اول ماه تشکیل قلب و مغزه و حیفه مادر داروهای شیمیایی بخوره که هیچ نیازی بهش نیست🥲

پزشکا میگن ۲ ماه اول فقط فولیک اسید

که همونشم تست بدی کمبود نداشته باشی نیازی نیست. با خوردن کندر رفع میشه. فولیک اسید یکی از داروهاییه که میگن واسه هوش .. ولی باعث بیش فعالی میشه

پریناتال رو از ماه ۴ به بعد میگن مصرف کنی... که تا قبلشم مادر دچار کمبود خاصی نمیشه. مگه کسی کورتون مصرف کرده باشه... یا با مشکل کمخونی شدید 

بعدشم فقط در صورت کمبود باید مصرف کنی

پریناتال حاوی ویتامینا و املاحیه تو بدن تجمع میکنه و اگه بدن کمبود نداشته باشه، خطرناکه

یکی از محققای سرطان شناسی میگفت اکثر ابتلای زنان به سرطان واسه دوران شیردهی و یائسگیه

شیردهی چون از دوران بارداری کلی مکمل خوردن و تو بدنشون تجمع کرده و بدن فرصت دفع پیدا نکرده...

بعدشم میشه شیردهی بازم پزشکا میگن مکمل! که استخونات پوک نشه!

دوران یائسگی هم به خاطر همین مکملا دوباره سرطان اوج میگیره

و بدتر از همه اینکه وقتی سرطان میگیره بازم مکمل می نویسن میگن با شیمی درمانی ضعیف شدی باید مکمل بخوری!!!

ایران شاید تنها کشوریه که راه به راه مکمل تجویز میکنن

من خودم از اونایی ام که ایام شیردهی نابود میشم ۱۰ تا بچه باردار شی و زایمان کنی، به اندازه شیردهی ۳ ...

عزیزم خواهر منم شیر خشکیه و اون مدتی هم که شیر خشک نخورده شیر گاو خورده بنده ی خدا همش از بچگی درگیر ضعف و مریضیه بعد از سزارینشم داغون شد دچار رماتیسم شد و الان حسرت اینو داره که ای کاش میتونست دوباره بچه بیاره از بس که قوت و جون نداره میخوام بگم این مسئله حقیقت داره

۲ ماه اول ماه تشکیل قلب و مغزه و حیفه مادر داروهای شیمیایی بخوره که هیچ نیازی بهش نیست🥲 پزشکا م ...

من توی بارداری هام تقریبا میتونم بگم هیچ مکملی نخوردم. اونی هم که خوردم محدود بوده. یعنی اصلا نمیدونم آیا با خوردن مولتی ویتامین پر اشتها میشم خوب میشم بد میشم. هیچ شناختی از بدنم ندارم. توی شیردهی هم دلم راضی نمیشد. بارها خریدم و نخوردم و ریختم دور. 

برای ایشون خیلی دل نگرانم خنگ نشه بخاطر نخوردن مکمل ها. برا همین شروع کردم از چند روز پیش پریناتال ایرانی شرکت دانا رو میخورم. والا نمیدونم کارم درسته یا غلط.   برای اولین باره. 

بچه هام هیچ مشکل خاصی ندارن. فقط یکم کند صحبت میکنن و کلا دیر صحبت میکنن. دیدی بعضیا چقدر ادبیات خوبی دارن از بچگی؟ الان کوثرمم با اینکه نزدیک دو سالشه حرف نمیزنه! میگم اینا بخاطر نخوردن مکمل ها توسط منه. ویتامین دی رو البته میدم بهشون. مکمل طبیعی آهن هم گهگداری میدم. چون جذبشون بالاست نمیشه مداوم داد. جز اون هیچی!!

همیشه تردید دارم و عذاب وجدان میاد سراغم. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
عزیزم ب قول باران اول بلوک بیمارستانا رو زنگ‌بزن بپرس ، بعد،  گزینه ی بعدیت مشهده، هیچ رقمه نمی ...

نمیتونم بیام مشهد بچه کوچیک دارم عزیزم مادرمم پیشم نیست  ازکجا شماره بیمارستانو پیدا کنم حضوری برم

پیش حوران سز شدی؟؟؟؟ من دختر عمه م دکترش مشهد بود اومد ۱۷شهریور زایمان کرد و رفت شما هم اگه می ...

ن عزیزم سر ز ایمان طبیعی اومد دید ضربان قلب بچم افت کرد گفت باید سز بشع  دختر عمت خونش تربته  مثل ما ویبک زایمان کرد