2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733986 بازدید | 90151 پست

[QUOTE=285064775]عزیز نمیدونم تربت پزشکان همکاری میکنن یا نه. به بلوک زایمان بیمارستان ها زنگ بزن بپرس طبیعی بعد سزار ...[/QUOTEخیلی خیلی ازت ممنونم بابت راهنماییت ایشاا... هرچی خیره پیش بیاد

از خدا بخواه زایمانت رو به بهترین نحو رقم بزنه خواهرجان یعنی راهی جز این نیست. خیلی توکل و توسل داش ...

اشک تو چشام جم شد ازخدا میخوام اول بقیه زنها ب سلامتی زایمان‌کنن ب خدا بعد اونها ب ماها رحم کنه واقعن سخته خداروشگر ک موفق شدی خیلی خوشحالم  دیگه هیچ ارزویی ندارم غیر سلامتی بچه و زایمان طبیعی انقد ک زجر کشیدم سر اولی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رستا جان من شیرم کمه دخترم گشنه میمونه شیشه اصلا نمیگیره

عزیز به جای شیرگاو که هم پرعارضه س هم هوش بچه تو پایین میاره میتونی از خیلی چیزای دیگه استفاده کنی

میتونی از جای مطمئن شیره انگور ، سمنو و... بگیری

با آب رقیقش کنی. طوری که شیرینیش دلشو نزنه و باعث رفلاکس نشه. در کنار شیر خودت اینا رو بهش بدی

ماهش که بالا اومد مطمئن شدی آلرژی نداره، شیربادام و... بده

چون مغزه جاتم آلرژی زان

باران جان، من به این بچه از لحاظ تغذیه خیلی رسیدگی کردم انصافا، ولی خیلی فسقلی و ریزه نیزه است...و ل ...

عزیزم

شما ارزش غذایی شیر مادر با اون میزان آنتی بادی ، آنتی اکسیدان و انواع آنزیم و ویتامین و املاح رو با شیرخشکی که حلال حرام بودنشم مشخص نیست، قیاس میکنی؟؟؟؟؟؟

عزیزم شما ارزش غذایی شیر مادر با اون میزان آنتی بادی ، آنتی اکسیدان و انواع آنزیم و ویتامین و املاح ...

کسی که شیره نداره و مجبوره بچه اش رو شیرخشک بده چی؟! حرام!!!!!! 

چقدر راحت درباره همه چی نظر میدی…

کسی که شیره نداره و مجبوره بچه اش رو شیرخشک بده چی؟! حرام!!!!!!  چقدر راحت درباره همه چی نظر ...

عزیزم... نگفتم حرام!!!!! 

گفتم حلال یا حرام بودنش محل شبهه س!!!

کسی که شیره نداره و مجبوره بچه اش رو شیرخشک بده چی؟! حرام!!!!!!  چقدر راحت درباره همه چی نظر ...

پسر خودم از بدو تولد داره شیرخشک میخوره

به خاطر کمبود شیر و آلرژی

موقعیتی که مادر مجبوره، به خاطر زردی بالا، کمبود شیر و گرسنگی بچه، به بچه شیرخشک بده فرق میکنه با زمانی که میشه به بچه کمکی داد و ما شیرخشک رو انتخاب می کنیم

عزیزم شما ارزش غذایی شیر مادر با اون میزان آنتی بادی ، آنتی اکسیدان و انواع آنزیم و ویتامین و املاح ...

دقیقا به خاطر همین چیزها نسبت به دادن شیرخشک بسیار مقاومت کردم...فکر کن من به خاطر پارگی سرویکس و اون حجم عظیم خونی که از دست دادم اصلن شیر نداشتم، دیگه تا سه ماه هر روووز کاچی پر از مغز بادام و خرما و گردو و سویق شیرافزا و آرد گندم کامل میخوردم، هر روز مقدار زیادی آب هویج و زردک، حریره بادام، شیر بادام، آب عسل، چندین قوطی روغن زرد تموم کردم، شیره انگور فراوان....خلاصه به زوووور این ها تا سه ماه شیر بهش دادم، از لحاظ کمی وقتی این ها رو می‌خوردم از اون ور شیرم میریخت ولی خب اگر یک روز نمیخوردمشون اون روز من شیر نداشتم، و اینکه احساس میکردم شیرم غلیظ و به قول گفتنی پرچرب نبود، واقعا آبکی بود درحالیکه سر قبلی هام بسیار غلیظ و چرب بود....دیگه بعد سه ماه دیدم دارم از رمق میفتم ، سه ماه و سه هفتگی دخترم غذاخورش کردم اونم با محصولات آی بانو، سویق ها و حریره بادام های آی بانو رو تا ۶ ماهگی سه وعده بهش میدادم بعدشم که سوپ اضافه شد، ولیکن از زمان غذاخور شدنش دیگه شیر منو فقط موقع خواب میخورد همین و بس،🤦

می‌دونی همیشه برام سوال بوده مثلا خانم صادقی که شوهرش دکتر داوود خودش طب سنتی هستن، چه جوری به بچه ها شیرخشک میده، بعد گفتم خب بخواد شیر خودشو بده که نمی‌توانست ۹ تا بچه بیاره واقعا شیردهی خیلی سنگین تر از بارداریه، این ها باعث شده از مواضعم در مورد شیر خشک کمی کوتاه بیام

دقیقا به خاطر همین چیزها نسبت به دادن شیرخشک بسیار مقاومت کردم...فکر کن من به خاطر پارگی سرویکس و او ...

والذنون جان، یعنی کنار شیرخودش،شیرخشک میداده یا اصلا شیرشون نمیده؟؟؟ اگر‌ از خودش میداده، بعد‌میدونی آیا که، کی از شیر میگیرتشون؟ 

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

@باران۷۳_

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

@باران۷۳_

عزیزم این لینک تاپیک فیروزه جون هست که خلاصه نکات و راهکارهاست. خاطرات زایمان بچه ها هم، همینجا ثبت شده

هر سوالی هم داشتی بپرس بچه ها خوب راهنمایی میکنن. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
[QUOTE=285064775]عزیز نمیدونم تربت پزشکان همکاری میکنن یا نه. به بلوک زایمان بیمارستان ها زنگ بزن بپ ...

عزیزم ب قول باران اول بلوک بیمارستانا رو زنگ‌بزن بپرس ، بعد،  گزینه ی بعدیت مشهده، هیچ رقمه نمیتونی بیای؟ میدونم ک این حرف رو هوا آسونه، و فراهم شدن شرایطش واقعا سخته ، ولی خب گفتم بگم صرفا محض یاداوری..

حالا یا اصلا برات مقدور نیس و حذفش میکنی، یاهم میبینی قابل تامله و نگهش میداری.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
سلام دوستان من یزدی هستم، توی یزد کسی هست ویبک کرده باشه؟ کدوم بیمارستان و کدوم پزشک؟ بینهایت ممنون ...

سلام همشهری عزیزم....عرضم به حضورت که من همین هفته ی پیش یزد بودم و رفتم بیمارستان مجیبیان ویزیت دکتر مجیبیان، البته دستیارشون کارهام انجام دادند، گفتند خانم دکتر ویبک هم قبول میکنه، تازه بیمارستان اتاق های ال دی آر هم براش افتتاح کردن، ۲ تا اتاق ال دی آر داره و حضور همسر هم فراهم شده در مراحل زایمان، ماما همراه هم بهتون میدن، دستیار خانم دکتر گفتن فقط زایمان در آب نداریم زیرا دکتر مجیبیان اعتقادی به زایمان در آب ندارند....

غیر از دکتر مجیبیان، دکتر سمیرا سلطان پور و دکتر زینب رمضان خانی هم ویبک قبول میکنند، دکتر سلطان پور که همون درمانگاه مجیبیان هم میاد یک روز در هفته، باقیش تو مطبش ویزیت داره