2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1734000 بازدید | 90151 پست
۱۸ ماه بعد تاریخ سزارین میشه طبیعی زایمان کرد. این حداقل فاصله ی ایمنه چرا نشه عزیز؟ شما که ۲ مرتبه ...

من خیلی استرس دارم پسرم ۱سالو ۲ماهشه سزارین شدم خیلی میترسم دوباره سزارین کنم هیچ دکتر قبول نمیکنه ۴ هفتم تازه🙈 ازخدا شبو روز میخوام سزارین نشم  نمیشه موقعزایمان دردا شدید شد برم بیمارسان زایمان کنم بدون دکتر یا مامای همراه 

18 ماه بعد میشه عزیز. من 21 ماه و نیم بعد سزارین طبیعی زایمان کردم.  سه تا فرزندتون گلپسرن؟&nb ...

عزیزم خیلی سخته زود حامله شدن بچتو چطوری از شیر گرفتی من نمیدونم باید چیکار کنم چ شرایت سختی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز دفع خون نشونه ی آلرژیه بهتره احتیاط کنی نه خودت بخوری نه مستقیم بهش بدی! دفع خون نشونه ی الت ...

از کجا بفهمیم بچمون آلرژی داره

من دخترم نزدیکه سه ماهشه صبحا دماغش کیپه و انگار بزور نفس میکشه 

نمیدونم شاید باد گلوش مونده 

بردم دکتر بهش شربت سیتریزین و قطره بینی داد

رستاجون آدمو میترسونی

کجا ببرم حجامت الرژی خطرناک نیست ؟ تاثیر داره؟ باشه فعلا پنیر کره ماست دوغ شیر حذف میکنم گوشت گاو نم ...

عزیز... اینو دکتر باید تشخیص بده

ببرش تحت نظر فوق تخصص گوارش اطفال ... بهت میگه با چی غذاشو شروع کنی و به مرور مواد آلرژی زا رو به تغذیه ش اضافه کنی

اگه مراجعه حضوری برات سخته، میتونی از طریق اپلیکیشنا وقت ویزیت بگیری

پسر من نزدیک ۷ ماهشه، هنوز غذاخورش نکردم... فقط سمنو میزنم داخل شیرش

دیر غذا میدم که واکنش بدنش به آلرژنا کمتر بشه

شمام بذار بعد ۶ ماهگی

حتی اگه دیگه واکنش نداشته  دفع خون نشونه ی حساسیت به لاکتوزه... پس بهتره محض اطمینان حتما رژیم لاکتوز بگیری

شیر، ماست، دوغ، کره، روغن گاوی، خامه و پنیر

کیک، بیسکوییت، شیرینی و هر خوراکی که داخلش شیر هست رو هم میخوری دقت کن ببین واکنش داره یا نه... اگه دیدی حساسه اونا رو هم پرهیز کن

از کجا بفهمیم بچمون آلرژی داره من دخترم نزدیکه سه ماهشه صبحا دماغش کیپه و انگار بزور نفس میکشه  ...

فقط گرفتگی بینی که مطرح نیست

گرفتگی بینی که همراه با رفلاکس شدید و دلپیچه باشه، احتمال آلرژی رو تقویت میکنه

باران میدونی مادر باید از یه جا تامین محبت شه تا محبت کنه بنظرم مادری که خودش داره دق میکنه از بی مح ...

عزیزم خیلی برات دعا میکنم شرایطت خوب بشه، ببین نمیتونی همسرت روهم همراه کنی بیاد مشاوره؟

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
عزیزم خیلی سخته زود حامله شدن بچتو چطوری از شیر گرفتی من نمیدونم باید چیکار کنم چ شرایت سختی 

عزیز اولش سخته. بعدش راه و چاه دستت میاد. خودتم تعجب میکنی چطور میتونی مدیریت کنی. خدا خیلی کمک میکنه. اگر بارداری تو شیردهی مشکلی داشت خدا قدرت باروری خانم رو تو این ایام تعطیل میکرد

بعضی خانم ها قوت دارن همزمان به بچه اول شیر میدن. بعضیا نمیتونن. خودم دو سه ماه شیر دادم، دیدم نمیتونم و بچه هم داره اذیت میشه گرفتمش. بار روانی‌ش زیاد بود. خصوصا بچه اولم بود بیشتر. ولی تو آخری راحت از شیر گرفتم همون اول.

یکی از بزرگترین هدیه هایی که یه مادر میتونه به بچه ش بده، حضور خواهر یا برادره. هرچی بزرگ تر بشن اینو بیشتر میفهمی. بهترین کارو کردی. اصلا نگران نباش. فقط به خودت رسیدگی کن تا جایی که مقدوره. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
عزیز... اینو دکتر باید تشخیص بده ببرش تحت نظر فوق تخصص گوارش اطفال ... بهت میگه با چی غذاشو شروع کن ...

باشه حتما اگه شما دکتری میشناسید که انلاین ویزیت می‌کنه معرفی‌کنید ممنون میشم

عزیز اولش سخته. بعدش راه و چاه دستت میاد. خودتم تعجب میکنی چطور میتونی مدیریت کنی. خدا خیلی کمک میکن ...

باران جان الان کوثرشما چند وقتشه؟؟ 

شیر خودت رو می‌دادی یا شیرخشک؟

آلای ما یک سال و پنج ماهشه تقریبا، از همون ابتدا مقاومت عجیبی نسبت به شیرخشک داشتم و نخواستم بهش بدم ،همون شیر دربداغون آبکی خودمو دادم ، الان که از شیر گرفتمش لب به شیر گاو نمیزنه، و عذاب وجدان منو فرا گرفته ، میگم کاش از اولش شیر خشک هم میدادم در کنار شیر خودم، حداقل الان می‌تونست شیرخشک بخوره تا ۲ سالگیش....الان میگی من چه کنم...

باران جان الان کوثرشما چند وقتشه؟؟  شیر خودت رو می‌دادی یا شیرخشک؟ آلای ما یک سال و پنج ما ...

ببخشید من جواب می دم  چه لزومی داره شیر بدی بجاش حریره بادوم زیاد بهش بده صد تا شیر کلسیم و قوت داره

حریره بادومتم توش آرد برنج کم بریز بیشترش رو بادوم بریز که قوتش زیاد باشه

یکی از دوستان می گفت برادر من از چهار ماهگی مادرم مریض شد نتونست شیر بهش بده هر روز یک پیاله پر حریره بادوم می داد  الان فوق العاده داداشم نسبت به بقیه باهوش‌تر شده

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)