2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733927 بازدید | 90151 پست
سلام بچه ها من شیاف گل مغربی که می‌زارم زیر دلم درد میگیره شماهم همینطورید؟بنظرتون بزارم یا نزارم

سلام خانومی میگم منو شما تقریبا زمان زایمانمون بهم نزدیکه،شما الان چکارایی میکنی؟

این نیز بگذرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام گلدونه جان  نتونستم جلوی خودمو بگیرم  خدا رو شکد خدا رو هزار مرتبه شکر بابت بارداریت ...

سلام نسرین جان

ممنونم خانمی

ان شاﺀالله خیلی زود قسمت خودت

خیلی خیلی برام دعاکن بخیر و سلامتی بگذره

عزیزان این حب احمدیه که برای خونریزی هست رو کیا امتحان کردن؟  از تاپیک خلاصه همه رو به جز این ...

سلام، خوبی؟ ای وااای هنوز خونریزی داری؟

البته منم سر اولی تا دو ماه حدودا خونریزی داشتم

خیییلی طاقت فرساست

سویق عدس خوردی؟ صبح و شب یه قاشق. برای قطع خونریزی های زنانه (به جز عادت ماهیانه) توصیه میشه

مداومت کن به راهکارها

حب احمدیه رو اون زمان تو تاپیک یکی دو نفر انجام داده بودن و راضی بودن، منم بخاطرهمین نوشتمش ولی اسمشونو یادم نیست

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

سلام عزیزان تو تهران مرکز تامین اجتماعی ای میشناسین که سونو داپلر انجام بده؟ (به جز میلاد)

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
آره منظورم از نظر خاصیت بود. به عبارتی اگه بشه با عدسی خوردن جورش کرد میخوام اون راهو انتخاب کنم 😅& ...

اگر بدت اومد بخوری، پودرشو با کمی نمک یا شکر (هر کدوم میلت بیشتر میکشه) مخلوط کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره منم اینطور حساب کردم منتها بدنم با من سر لج داره! اون روزایی که معذورم خیییلی کم در حدی که بگیم ...

اره عدسی بخوری هم بند میاد قرص کمر هم عالیه من تفاوت سر دوتاش احساس کردم البته من سویق عدس هم گرفته بودم سر اینم گرفتم روزی ی ق غذاخوری کافیه بدون اب بخوری بهتره

سلام عزیزان تو تهران مرکز تامین اجتماعی ای میشناسین که سونو داپلر انجام بده؟ (به جز میلاد)

رویان تعرفه هاش دولتیه. دکتر فیروزه احمدی هم عالیه. مومن و متخصص.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
بچه ها کیا شیاف می‌زارن جوابمو بدین

ببخشید عزیزم من میذاشتم ولی چون از اوایل بارداری انواع درد رو داشتم نمیتونم نظری بدم. ولی من بودم تا ۳۷ هفته صبر میکردم بعد ادامه میدادم محض احتیاط.

سلام، خوبی؟ ای وااای هنوز خونریزی داری؟ البته منم سر اولی تا دو ماه حدودا خونریزی داشتم خیییلی طاق ...

سلام عزیزم ممنون شما چطوری؟

آره البته میدونم تا ۶ هفته رایجه ولی چه کنم از ظرفیت کمم 😀

چشم ان شا الله. مداومت همیشه نقطه ضعفم بوده ولی چون دارم تو دخترم میبینمش دیگه کمرمو بستم اصلاح کنم.

حالا بی ربط (از همونا که تو ذهنم ربط پیدا میکنه) یه بنده خدایی بود میگفت هر کاری شما میکنید مامانا با یه دست و بیخوابی انجام میدن. برای روحیه دادن به خودم این همیشه پس زمینه ی ذهنم بوده. حالا باید این شرط رو هم ضمیمه کنم ^_^

میدونستید خود اون گلوکز ک ب مادر خورونده میشه باعث دیابت بارداری میشه؟

شما راه دیگه ای سراغ دارید بگید برای من از این طریق فهمیدن علت کم شدن اب جنین   تشخیص دیابت هست والان مجبورم دارو بخورم  چون برای هر دومون خطر داره نظر خودم گفتم   خواستم اون خانم خدای ناکرده مشکلی براش پیش نیاد ما اگه ازمایش ندیم چطور بفهمیم قند داریم؟