2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733939 بازدید | 90151 پست

بچه ها من نمیدونم چم شده

دو روزه درد پهلو، کمر، لگن و گرفتگی عضلات امونمو بریده

بی ادبی میشه انتهای دستشویی شماره یک درد شدیدی حس میکنم. تا بحال توی عمرم این طور نشدم.

اینم بگم هوای اینجا خیلی سرده. امشبم که برف باریده. منم کلا توی کویر خراسان بزرگ شدم اصلا بدنم عادت به این سرما نداره. بنظرتون مشکل از همین سرماست؟

عفونته؟

دلم میخواد برم اورژانس. ولی ازمایش ادرارم همیشه اوکیه. ازمایشی دقیق تر نیست؟

فردا هم متخصصم نیست.  

خیلی درد دارم. دیروز نمیتونستم کمرمو صاف کنم. ولی بعد روغن مالی بهتر شدم.

از این میترسم بابت عفونت اتفاقی نیفته برا دخترخانوم. همین عصبانیت های مداوم روزانه کافیه براش. از دست برادرها. همین چند دقیقه پیش زدن آینه قدیمو شکوندن  دیگه واقعا ضعف اعصاب گرفتم. پسرو چه به خونه موندن. کلا چیز سالم ندارم. هرچی جهاز بود ترکید.

اگر برا شرایطم راهنمایی ای دارید بگید.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من نمیدونم چم شده دو روزه درد پهلو، کمر، لگن و گرفتگی عضلات امونمو بریده بی ادبی میشه انتها ...

باران جان انشاالله خدا صبرت بده تا بتونی این شرایط سخت رو تحمل کنی.

اول از همه سعی کن کمرت رو با شال پشمی یا هر چیز دم دستی ببندی، که اگه از سرما باشه بر طرف بشه.

اگر هم نشد که حتما از نظر وجود عفونت یا سنگ بررسی کن.

ولی انشاالله که مورد مهمی نباشه، و فقط فشار خستگی و سرمای هوا باشه و زود خوب بشی.

بچه ها من نمیدونم چم شده دو روزه درد پهلو، کمر، لگن و گرفتگی عضلات امونمو بریده بی ادبی میشه انتها ...

باران جان ببین نوع دردت چطوریه؟ استخوانه یا نه؟

توی این هفته ها دردهای لگنی و کمر طبیعیه گویا.. خواهر من طوری درد داشت که چهار دست و پا میرفت توی خونه، برای سرویس حتما باید شوهرش کمکش میکرد.. منم چند وقته شدیدا استخونای کمر و لگنم درد دارم.. امشبم اینجا برف بارید و هوا سردتر شد و درد من شدیدتر شده.. خشک شده بدنم.. نمیتونم صاف راه برم..  شاید سرمای هوا هم موثره.. حتما لباس گرم بپوش و دور کمر و باسنت رو بپوشون

دردت شبیه کلیه نیست؟

درد بعد از ادرارت هم ببین چطوریه! عفونت ادراری سوزشم گاهی همراهشه..ولی خب آزمایش بدی خیالت راحتتره.. 

این سایت دکتر آرزو ترابی هست. متخصص زنان در رشت. سوالاتی که ازش میپرسن جواب میده، البته ممکنه دیر جواب بده ولی من چندبار پرسیدم جواب گرفتم، شاید به دردت خورد: 

https://www.torabimed.com/

باران جان انشاالله خدا صبرت بده تا بتونی این شرایط سخت رو تحمل کنی. اول از همه سعی کن کمرت رو با شا ...

ببخش عزیزم یه سوال بی ربط بپرسم! 

ژیوار یعنی چی؟

توی خیابون یه مغازه هم دیدم اسمش ژیوار بود برام سوال شده   

عزیزم به احتمال زیاد سرماخورده بهتون مادرشوهرم میگه زن حامله شکم و کمرش زود قولنج میکنه یه پارچه بزرگ بزارید روی بخاری گرم بشه بعد ببند دور کمر وشکم،چنبار اینکارو بکن انشاالله بهتر میشی

این نیز بگذرد
جالبه من زایمان اولم که سزارین بود سه ماه خونریزی داشتم فک میکردم همه همین طورن به هیچکسم نگفتم اینق ...

سر سزارین فکر کنم واقعا برای همه همین باشه. منم بهش بی توجهی کردم تا این که ۶ ماه شد. (البته وسواس فکری که بعد از زایمان دچارش شدم باعث میشد حاضر نباشم برای مراقبت از بچه ها از کسی کمک بگیرم تا حتی همراهم بیاد) بالآخره شوهرم به زور فرستادم دکتر و اونجا حسابی دعوا شدم. اون دکتر میگفت از چهار هفته که بگذره باید به فکر چاره باشی. ضمنا کم خونی شدید من باعث کم خونی طفل معصومم هم شد که این از همه اش بدتره. پس خوب درس گرفتم که با هر دردی که دارم به خودم و شرایطم بی توجه نباشم.

مساله ی دیگه ای که هست اینه که تو زایمان قبلم، نفاس عین یک پریود بود و اغراق نمیکنم. به خاطر همین انتظار نداشتم حالا که دوباره طبیعی آوردم اینطور شه.

شاید نباید اینجا میگفتم. مسلما برای کسایی که باردارن مشکلات خود بارداری و زایمان موضوعیت بیشتری داره تا مسائل بعدش. اما دیدم راهکارها خیلی معدوده و خوبه دوباره مطرح شه.

به نظرم بد هم نشد. باران به تنهایی چند گزینه اضافه کرد. 

ممکنه به خاطر همین عصبانیت ها باشه؟ منم چند ماه پیش که پسرم (و یه بنده خدا از فامیلا) خیلی اذیت میکرد همچین دردی داشتم فقط به جای پهلوهام پشت گردن و کولم بود. انقباضاتی هم که گفتی داری رو هم داشتم. دکتر گفت از ناراحتیه و خودتو کنترل کن.

دیگه به اطرافیانم سپردم خبرای بد بهم ندن و به بهانه های مختلف ارتباط با اون فرد رو به حداقل رسوندم. هرچی وسیله ی خرابکاری هم داشتم به مرور جمع کردم. اومدم تو هال (مرکز خونه) مستقر شدم و عین سمندر یه چشم به پسرم بود و پیشگیری میکردم. دخترم هم مبصر کردم هرجا من نبودم اون تیز میومد گزارش میداد. یه جاهایی رو هم به ناچار روزی صد بار قفل میکردم باز میکردم. اما در نهایت ظرف مدت کوتاهی انقباضاتم و گرفتگی عضلاتم از بین رفت.

باران جان خیلی از خبر دختردار شدنت خوشحال شدم، انقد ذوق کردم، انگار که خودم بعد دو پسرم خدا رحمتشو هم شامل حالم کرده و بهم دخترخانم داده.

به دلم افتاده بود که دختردار میشی.

ان شاءالله که به سلامتی بغل بگیری اش. و با قدمش کلی رحمت و برکت بیاره براتون. 

سر سزارین فکر کنم واقعا برای همه همین باشه. منم بهش بی توجهی کردم تا این که ۶ ماه شد. (البته وسواس ف ...

اتفاقا به نظر منم اگه مراقبت ها و راهکارهای بعد زایمان(هم برای مادر هم نوزاد) مطرح بشه عالیه من خودم با اینکه یه بچه دارم اما بازم ترس مراقبت از نوزاد و خدای نکرده مریضی هاشو دارم با تجربیات درست بقیه راحت تر میتونیم بچه رو بزرگ کنیم

سر سزارین فکر کنم واقعا برای همه همین باشه. منم بهش بی توجهی کردم تا این که ۶ ماه شد. (البته وسواس ف ...

ولی من بعد سزارین اینطور نشدم. خونریزیم نهایتا ده روز شد و بعدشم لکه بینی مختصر تا ۴۰ روز.

باید خیلی مراقب بود، ببین حتی دکترهای طب سنتی هم میگن اصلی ترین دلیل علت خونریزی بعد زایمان بهم ریختگی هورمونیه.

بهرحال پیگیری کن. به هیچ وجه پشت گوش ننداز. اگر هم راهکار های سنتی جواب نداد، قرص های شیمیایی رو امتحان کن بنظرم. خونریزی از هرچیزی بدتره. جون آدم از بدن خارج میشه. میدونی چقدر طول میکشه تا خون صالح تولید بشه؟

@خاطره_68‍ شربت فردوس رو امتحان کرده بود و ازش نتیجه گرفته بود بابت کم خونی

منم فروتونیک

هر دو گیاهی و طبیعی هستن.

همون آیرون پلاس رو هم منظم بخور حتما.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

باران جون احتمالا به خاطر کلیه یا مثانه باشه چون پهلوهاتونم درد میکنه. درد لگن تو ماه های اول هست منم داشتم دکترم گفتن طبیعیه به نظر من بهتره فعلا که دسترسی ندارید به پزشک چرب کنید و گرم نگه دارین مایعات زیاد بخورین تا بهتر شه دوست منم مشابه این دردو داشتن گفتن از کلیه س حالا ان شاءالله که طوری نباشه به هرحال فعلا اینطوری پیشگیری کنین تا برین دکتر امیدوارم زودتر خوب شین

باران جان ببین نوع دردت چطوریه؟ استخوانه یا نه؟ توی این هفته ها دردهای لگنی و کمر طبیعیه گویا.. خوا ...

عزیزجونم. دیشب بچه هارو سپردم به پدرشون و رفتم بیمارستان. ازمایش دادم عفونت مختصر نشون داد. دکتر برام سفکسیم و کلوتریمازول تجویز کرد. ماما هم گفت احتمال قوی سرماخوردی. بدنت رو گرم نگه دار.

اگر دو سه روز بعد بهتر نشدی باید پیگیری بشه یا عفونت زنانه ست یا کلیه و اینا

باید سونو بشی

شکرخدا پزشک متخصص توی بلوک حاضر بود. (واقعاااااا شکر میکنم)

ماما هم خیلی مهربون و خوش برخورد بود. (مث اغلب مراجعاتم) کلا خانم های تُرک تواضع و مهربونیشون زیاده.

ماما که شرح حال میگرفت متوجه وی‌بک شد. چند بار تکرار کرد خیلی ریسک بوده. منم تیر خلاصی رو زدن و گفتم کجاشو دیدی توی تهران وی‌بک ۳ هم داشتیم  

بنده خدا خودکارشو گذاشت کنار و به من که خندان نگاهش میکردم خیره شد: تو اهل کجایی اینقدر خوب ترکی میفهمی؟