2777
2789
عنوان

نگاه گذرا به نامحرم

250 بازدید | 16 پست

دو روز پیش جمع بودیم با پسرا و دخترای فامیل نامزدم

بعد همینجور کی نگا میکردم چشمم خورد به پسر داییش

بعد جالبه شب یلدا هم اینجوری گذرا خورد چشمم بهش

الان عذاب وجدان دارم از دیروز همش با خودم میگم نکنه فکر کنه همه جا چشمم دنبالشه یا چیزی فکر کنه نامزدمو دوس ندارم😓چیکار کنم این فکرا از سرم بره…همش احساس گناه دارم و از خودم بدم میاد 

Nail artist 🤍  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس ازین به بعد چشم بند ببند...

خداییش اینارو جدی میگید؟

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
به خودت شک داری مگه؟ چی اصلا باعث شده همچین افکاری تو ذهنت تشکیل بشه؟ ریشه شو پیدا کنوگرنه نگاه کردن ...

خیلی خودمو محدود میکنم

چند روز پیش تو دانشگاه ی پسر ک ترم اولیم بود از اون درسخونا یچیزی پرسید جوابشو دادم

عذاب وجدان گرفتم

کلی عذاب کشیدم و حس خیانت پیدا کردم آخر سر دوستم گف ولش کن ینی چی و اینا بع خودم اومدم

Nail artist 🤍  

خیلی خودمو محدود میکنمچند روز پیش تو دانشگاه ی پسر ک ترم اولیم بود از اون درسخونا یچیزی پرسید جوابشو ...

😐🥴 خیلی سخت میگیری ها

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄