2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733953 بازدید | 90151 پست
سلام عزیز نه تهوع نیست، کلا معده ام سر ناسازگاری داره.. همیشه گشنمه.. حتی وقتی میخورم! مثلا از خواب ...

آها متوجه شدم!!! عناب رو امتحان کردی؟؟

منم گاهی این دلضعفه شدید رو تجربه می کنم، مثل اینکه باکتری های معده تعدادشون بالا پایین میشه

عناب رو توصیه می کنن واسه این حالت. من چند بار امتحان کردم خوب بوده. عناب دم دستت باشه بعنوان تنقلات بخور، هر چقدرمیلت میکشه. خیلی عالیه واسه این دلضعفه ها... قلوه هم خوبه.

و اینکه شب ها هم بالا سرت یه تیکه نون بذار، یا نون سوخاری بذار، که به محض بیداری بخوری.

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
[QUOTE=172848810]عزیز جان اول از همه به خودت استرس نده که همین باعث میشه خدایی نکرده نتونی ویبک انجا ...

سلام عزیز ان شاءالله که موفق باشی و زایمان خوبی داشته باشی

تا جایی که می دونم بیمارستان خاتم ماما همراه قبول نمیکنه. اما میتونی از خود بیمارستان درخواست ماما همراه بدی که یک ماما در طول زایمان همراهیت کنه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو اخرایشی بیشتر انجام بده مثلا بعد هر نماز پروانه و الاکلنگ ترکیبی بزن تا وقتی احساس کردی بت فشار م ...

متاسفانه من وقتی میزنم به لگنو پهلوهام خیلی فشار میاد ولی به زور میزنم 

و خدایی که در این نزدیکی ست***
هنوز هیچ کاری برای ویبک نکردم  فعلا پیش دکتر عزتی میرم چکاپم رو که ازش پرسیدم قبول میکنی ویبک ...

عزیزم تو یه گروهی هستم یه خانومی این پیامو دادن👇👇👇👇
خانمی که دو  دخترشون سزارین بدنیا اومدن و میخواستن سومی طبیعی باشه و اهل قم هستن.بهشون پیشنهاد میکنم به دکتر قاسمی در ساختمان پزشکان قم مراجعه کنن واقعا کارشون حرف نداره و سابقشون تو زایمان طبیعی بعد سزارین زیاده و واقعا حرف نداره هر کی بره پیشش اینو میفهمه.

و خدایی که در این نزدیکی ست***
هنوز هیچ کاری برای ویبک نکردم  فعلا پیش دکتر عزتی میرم چکاپم رو که ازش پرسیدم قبول میکنی ویبک ...

سلام عزیز، نتیجه تحقیقاتت رو حتما اینجا بگو تا بقیه دوستان قمی هم بتونن دراینده استفاده کنن

ان شاءالله که موفق بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چن قطره اب انار شیرین بده بهش زود زردیش پایین میاد و برابقیه دوستان راه حل دیگه قبل شیر دادن ب بچه ب ...

جدی؟؟؟ این روغن گاوی قبل شیر دادن رو منم شنیده بودم، ولی مطمئن نبودم که حافظه م درست میگه یا نه!

چقدر و تا چه مدت این کارو باید بکنیم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگ بعدازسزارين ميشه زايمان طبيعي كرد😳🤔

والا بیش از ۷۰نفر توی این تاپیک موفق شدن بعد سزارین، طبیعی زایمان کنن.   

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام دوستان عزیزم میخواستم لطف کنین برام دعا کنین  و اگر براتون مقدوره یه سوره انشقاق بخونین مم ...

عزیزجونم من برات ۱۴تا قدر هدیه به حضرت زهرا میخونم.

هر تعدادم بتونم انشقاق

این آیه رو مدام تکرار کن

یا ایهاالانسان انک کادح الی ربک کدحا فملاقیه

سلامت باشی.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه ها من یک هفته ای میشه کاملا انقباضات رحمی رو میفهمم. تعدادشم زیاده. خداروشکر طول سرویکسم مناسبه و مشکلی نیست.

ظاهرا به کم آبی برمیگرده این مشکل هم.

دعا بکنید به سلامت طی کنیم این مسیر رو. دختر ما هم مشکلی براش پیش نیاد

دیروز خیلییییی آب خوردم. بهتر شدم. در حدی که گفتم مرتفع شد. ولی امروز کمتر آب خوردم دیدم نه بابا همون آش و همون کاسه

بچه ها برا من دعا کنید چون حتی برای یه سرم زدن، نمیتونم بچه هارو به کسی بسپارم. این هفته هم همسرم ا ...

واسه زایمان میخوای چکار کنی باران جان؟

نمیتونی با یکی از همسایه ها رابطه بزنی که هم تو این جور شرایط کمکت کنه هم واسه زایمان بتونی بچه ها رو بهشون بسپاری؟

این پیشنهادی که بقیه دادن هم خوب بود. به نزدیک ترین درمانگاه خونتون زنگ بزن بیان خونه برات سرم رو وصل کنن.

البته برای سرم و تعداد و مدتش باید تحت نظر دکتر باشی ها! الان دکتر بهت گفت سرم بزنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها من یک هفته ای میشه کاملا انقباضات رحمی رو میفهمم. تعدادشم زیاده. خداروشکر طول سرویکسم مناسبه ...

اره اب خوردن رو مداااوم باید تو برنامه ت داشته باشی یه مدت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه زایمان میخوای چکار کنی باران جان؟ نمیتونی با یکی از همسایه ها رابطه بزنی که هم تو این جور شرای ...

پزشک اصلا نمیتونم برم. واقعا برام مثل مرگه دوباره خواهش کردن از دیگران. از همون اول بارداری که لکه بینی داشتم تلفنی با خانم صابریان مشورت میکنم. نظراتش رو قبول دارم. گفت بتونی سرم بزنی هم خوبه.

الان بنظرم یکی از مهم ترین فاکتورهارو ندارم. اونم عدم استراحته. بعد یجوری همه خانواده بهم وابسته ان, حتی همسرم، اگر استراحتم رو زیاد کنم اصلا کارها لنگ میمونه. چون تو کارهای شغلیشم کمک حالشم.