2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست

سلام مجدد به همه ی خانوم‌های گل

ببخشید اینجا کسی قزوین وی بک انجام داده؟چه دکتری قبول کردن؟کدوم بیمارستان

من با اینکه هنوز باردار نشونم ولی فقط خود خدا میدونه چقدر دلم ویبک میخواد

فقط تنها چیزی که میترسم همون هموروئیدمه...

آخه تو صفحه های اول خوندم یکی گفته بود  مادرشوهرش گفته طبیعی هموروئید میاره،رستا جان هم گفتن شما که هموروئید نداری نگران هموروئید باشی

حالا الان تکلیف منی که با سزارین دارم چیه....

تو طبیعی چقدر تشدید میشه😔

دوستان اگه قزوین کسی و می‌شناسید معرفی کنید حتما لطفا

من دکتر بارداری اولم دکتر دیارجانی بودن که خیلی آرام و مهربان و ماه بودن

بنظرم ویبک هم میپذیرن

ممنون میشم دوستان نظر بدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام رستا جان شما نوشته بودید که براژ وی بک نباید جای بخیه ها درد باشه من هفته ۲۰ با یک عطسه ناحولی ...

سلام عزیز

وقت عطسه و سرفه و حرکات ناگهانی، کشیدگی و انقباض ماهیچه های رحمی کاملا طبیعیه. مخصوصا ۳ ماهه دوم و سوم

. پس فعلا جای نگرانی نداره

بخیه ها درد همیشگی نباید داشته باشن... مثلا ۳ ماه همیشه احساس درد داشته باشی

درد بخیه معمولا ۳_۲ ماه آخر بروز پیدا میکنه. تشخیصش هم باید در شرایط کاملا عادی، بدون وجود یبوست و نفخ باشه

و یک سوال دیگه کلا  سونو چه موقعهایی لازم هست برای وی بک؟ من پنج هفته ساک حاملگی دادم و آنومالی

سونو غربالگری اول و دوم

بعضی پزشکا سونوی غربالگری سوم رو هم برای تشخیص پیش از تولد بعضی بیماری ها ضروری میدونن

من فقط NT و آنومالی دادم و ۳ سری هم داپلر

سلام مجدد به همه ی خانوم‌های گل ببخشید اینجا کسی قزوین وی بک انجام داده؟چه دکتری قبول کردن؟کدوم بیم ...

سلام عزیزم

تو یه کانال گفتن قزوین، دکتر میرزایی ویبک انجام میده

اینکه کدوم بیمارستان و با چه بیمه ای، با مطبشون تماس بگیر، اطلاعات کاملو میدن

در مورد هموروئیدم از الان که باردار نیستی، برو تحت نظر طب اسلامی و سنتی یبوست رو کامل درمان کن

آبزن های قابض که بهت میدن توش بشین... اگه نیاز به زالودرمانی بود، انجام بده، بعد اقدام کن

هموروئید ربطی به نوع زایمان نداره. ولی بعضی مادرا بعد زایمان طبیعی ممکنه مشکلشون تشدید بشه

به هرحال اگه شما از قبل بارداری تدابیر رو انجام بدی و بعدشم مواظب باشی درگیر یبوست نشی، با زایمان طبیعی مشکلت تشدید نمیشه

سعی کن قبل بارداری حتما درمان کنی

سلام مامانا

من اول ۶ماه هستم و بارداری قبلیم سز بوده و الان میخوام طبیعی زایمان کنم،فاصله سزارین تا زمان زایمان من میشه تقریبا ۳سال و دو ماه،حالا دکتر ی جزوه داده بخونم با معایب و فواید وی بک آشنا شم و روش زایمان رو انتخاب کنم،بزرگترین ‌ریسک ک گفتن همین پارگی رحم هست،یکم میترسم 

چند هفته قبل یکی از فامیل ها زایمان اول رو سزارین بوده میخواسته اینو طبیعی بیاره درداش شروع شده رفته گفتن جای بخیه های سز قبلی داره باز میشه دیرتر میومدی پاره میشد و سزارین اورژانسی شد 

بنظرتون چیکار کنم؟نظر خودم اینه به دکتر بگم که تا ۳۹ هفته صبر کنه برای طبیعی اگه نشد بعد سزارین

سلام دوستان.ممکنه درموردشروع غذای کمکی نوزادهم نظرتون روبگید؟ازچه ماهی وباچی شروع کنیم بهتره؟

من سرلاک دادم ۱۵ روز قبل از واکسن ۶ماهگی  بعد کیک مادر با چایی

سلام مامانا من اول ۶ماه هستم و بارداری قبلیم سز بوده و الان میخوام طبیعی زایمان کنم،فاصله سزارین تا ...

عزیزم شما نمیدونی اون خانوم فاصله زایمان هاش چند سال بوده ک همچین چیزی بهش گفتن

سلام مامانا من اول ۶ماه هستم و بارداری قبلیم سز بوده و الان میخوام طبیعی زایمان کنم،فاصله سزارین تا ...

سلام عزیزم

ریسک مرگ بر اثر سزارین بیشتر از ویبکه. این از نظر آماری!

باقی شرایط رو باید خود مادر آگاه باشه و مراقبت کنه

سونو داپلر... بررسی چسبندگی و خونرسانی

نداشتن درد ۳_۲ ماه آخر

عدم دخالت در روند زایمان و طولانی نشدن زمان درد

استفاده از روش های تسهیل کننده زایمان

فعالیت کافی

و...

سلام دوستان.ممکنه درموردشروع غذای کمکی نوزادهم نظرتون روبگید؟ازچه ماهی وباچی شروع کنیم بهتره؟

سلام عزیزم

بستگی به واکنش بچه داره. ولی از ۶ ماهگی با لعاب برنج شروع کن...  اگه واکنش گوارشی غیرنرمالی نداشت، رفته رفته میتونی کدو، هویج و سبزی سوپی رو بهش اضافه کنی

ماه بعد میتونی گوشت پرنده به سوپش بزنی

اگه آلرژی نداره، روغن گاوی بزنی

حریره بادوم با میزان کم بادوم بدی

واسه شیرین کردنشم از شکر سرخ استفاده کن

درد بخیه ندارم شکر خدا یبوست کم دارم 

یبوست رو حتما رفع کن

با مصرف ناشتای انجیر، خاکشیر، آلو، گلابی و...

انجیر رو از شب قبل بشور داخل گلاب خیس کن

خاکشیر رو هم همینطور... بشور... بعدش چن قاشق آب سرش بمونه صبح ناشتا بخور

بعد همه ی وعده های غذایی، روغن زیتون بخور

واسه زایمان راحت، باید روده هات از چن هفته قبل زایمان طبیعی کار کنن

سلام عزیزم ریسک مرگ بر اثر سزارین بیشتر از ویبکه. این از نظر آماری! باقی شرایط رو باید خود مادر آگ ...

درد بخیه منظورت؟منم میخوام اول ۹ماه زایمان طبیعی کنم ولی بازم همیشه اونجوری ک میخوای پیش نمیره،از کی باید فعالیت و ورزش رو شروع کنم؟