2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733948 بازدید | 90151 پست
احساس نمیکنی سر بچه به مثانه و لگن فشار میاره؟ سجده های طولانی برو و هر روز آب هویج بخور شاید حالت ...

چرا ب مثانه فشار میار تکرار ادرار دارم البته اگه پیاده رویی کنم  راه نرم دردم ندارم    چطوری بفهمم سرش بد وارد لگن شده 

تحت نظر طب اسلامی باش و هر روز ناشتا خاکشیر بخور باید داخل آبزنای قابض بشینی بله. یه مورد داخل تاپ ...

من در ناحیه بخیه ها احساس درد و کشیدگی احساس میکنم البته میگن بخاطر کَش اومدنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی اثر مغربی یه چیز دیگه س روغن حیوانی بیشتر رطوبت زاست و باعث نرمی میشه و واسه خروج راحت تر بچه م ...

رستا جون من امروز سونو دادم گفت بچه op هست چیکار کنم که اصلاح بشه ؟ وچه ورزش هایی نکنم که بیشتر وارد لگن نشه

رستا جون من یه مدت پیش سجده طولانی رفتم بعد ازون به استخوان شرمگاهی م فشار میومد مخصوصا سمت راستش طو ...

سجده های طولانی و پیاده روی نرم داشته باش

و آب هویج بخور

این دردا معمولا طبیعی هستن

عزیزم ممنون که جواب میدی.من سه ماه آخرو انقباض داشتم،چند روزم بستری شدم.با پاره شدن رحم چه اتفاقی می ...

احتمال مرگ بچه و مادر هست

ولی اگه معجزه بشه بچه زنده میمونه و مادر درگیر عوارض و نیازمندجراحی های متعدد میشه

به این مسائل فکر نکن..‌ فقط همه ی جوانبو درست بسنج

آمار مرگ سزارین بیشتر از ویبکه

سلان رستاجان من اومدم تهران پیش خانم صابریانم، امروز ۴۰ هفته و ۱ روزمه، از دیروز ساعت ۱ ظهر کیسه آب ...

سلام عزیز

خوبی؟ شما بودی از یزد میخواستی بیای تهران. درسته؟

ببخشید عزیز. پسرم چن وقته داره دندون پیش درمیاره. وقتایی که بیقراری میکنه، نی نی سایت باشم خونده نخونده مجبورم بذارم کنار... سری قبل اصلا پستتو ندیدم

امروز از ریپلای بچه ها متوجه پستت شدم

قدم نورسیده تون مبارک باشه عزیز... ان شاءالله عمر و عاقبتش به ایمان و عشق❤

رستا جون من امروز سونو دادم گفت بچه op هست چیکار کنم که اصلاح بشه ؟ وچه ورزش هایی نکنم که بیشتر وارد ...

تو این هفته طبیعیه

تا ساعتای آخر امکان چرخشش به حالت OA هست

معمولا روزای آخر میچرخن. سجده های طولانی  و چهار دست و پا خیلی کمک کننده س

عجله نداشته باش

سلام رستا جان شما نوشته بودید که براژ وی بک نباید جای بخیه ها درد باشه من هفته ۲۰ با یک عطسه ناحولی جای بخیه هام بشدتتت کشبده شدو  درد گرفت و تا چند روز با عطسه و برخی فعالیتها درد میکرد اما الان بعددو هفته درد خیییلییی ضعیف داره به نظر شما راهکاری نداره چون تا زایمانم خیلی مونده 

سوال دیگه در مورد قند بارداری هست من ناشتام تا چند وقت پیش ۱۰۰ بود دفعه آخر ۹۵ ولی باز بعد صبحانه ام بالا رفته بود شما نظرتون چیه هم سنتی هم مدرن ؟؟