2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733974 بازدید | 90151 پست
آره تربته بچه اولش بود وقتی درداش شروع شد اومد مشهد شما هم میتونی یه ماما پیدا کنی که کمکت کنه وی ...

ایشاا...حتمن پیدا میکنم اگه شما اشنا داری تو تربت بپرسی مامای خوب دکتر خوب میشناسن بهم  بگی ممنون میشم

ایشاا...حتمن پیدا میکنم اگه شما اشنا داری تو تربت بپرسی مامای خوب دکتر خوب میشناسن بهم  بگی ممن ...

عزیزم پرسیده بودی زنگ بزنی یا حضوری بری، قطعا حضوری بهتره، هم‌محیط رو میبینی هم کادرو

اگر مقدوره برات حضوری برو. وقت هم ک خیلی داری خداروشکر

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها مگه کمبود املاح فقط با وزن کم مشخص میشه؟ من هیچ وقت مولتی ویتامین نخوردم. دروغ نگم دو ورق سر ...

بارانی سوتفاهمی نشی یک وقت، منم گفتم ک کسی ک کمبود نداره و همه چیش نرماله، چرا بخوره، الکی اضاف وزنو اینا میگیره. اگر کمبود داره آدم و میدونه با طبیعیا نمیتونه جبران کنه، خب میخوره تا بدنش تحلیل نره ب قول من.

یه چیزی هم تو پرانتز میگم،خیلی شاید ربط نداشته باشه ب حرفای الانمون، داروهای شیمیایی ب لحاظ ساختار و پایه شون، سودا رو توی بدن زیاد میکنن. خوبه که باتوجه ب مزاج بدنی، حتما حجامت کنی هر چندماهی ک طبیب توصیه میکنه. خود حجامتم مثه یه بازیابی ب تنظیمات کارخونه س، ازش غافل نشو.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
بارانی سوتفاهمی نشی یک وقت، منم گفتم ک کسی ک کمبود نداره و همه چیش نرماله، چرا بخوره، الکی اضاف وزنو ...

من بخاطر اون تجربه ای که داشتم زهرا جان به اطبای طب سنتی اعتماد ندارم توی بحث حجامت و اینا. اصلا وحشت دارم بهم تیغ بزنن. میترسم بیماری بگیرم بدتر. غش کنم. دچار عوارض بشم. تا جایی که یادمه کمخون بودم. 

چی دارم که دیگه همونم تو حجامت بره.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
من که واسه چکاپ ماه ۶ رفتم دکتر آیتی واسم کنترل قند ننوشت مگه هفته ۲۶ کنترل قند نداره؟؟؟

آره 26 هفته اس

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
من سر هر سه بارداریم مکمل آهن و مولتی خوردم بعد زایمان هم خوردم و هیچوقت مقاومتی نداشتم در برابر اون ...

اینم بگم دختر اولم ۶ ماه شیر خودم خورد بعدش شیرخشک و تو مریضی ها بدنش مقاوم بود تا حالا دوبار اونم بعد کرونا مجبور شدم انتی بیوتیک بهش بدم چون خیلی کم مریض میشه ... دختر دومم ۲۲ماه شیر خودم خورد که شیر خوبی هم بود ولی سیستم ایمنی بدنش ضعیف بود و دوبار تو تب ۳۸ درجه تشنج کرد یک دلیلش به نظر خودم ندادن مکمل ها و نزدن واکسن ها بود که تا ۶ ماهگی هیچکدوم نزدم تحت تاثیر یه سری صحبت ها بعد شروع کردم به زدن واکسن ها و دادن مکمل ها... بعد مصرف مکمل های تقویتی خوب شد الحمدالله 

اینم بگم دختر اولم ۶ ماه شیر خودم خورد بعدش شیرخشک و تو مریضی ها بدنش مقاوم بود تا حالا دوبار اونم ب ...

بانو جان، یادمه یه بار تو گروه ایتا که بودیم، دختر دومیت بلا ازش دور باشه تشنج کرد، ولی یادم هست که یک سال و ۲ ماهش بود( اگر اشتباه نکنم)

و شما واکسن یه سالگیشو زده بودی...

پس نمیشه زدن یا نزدن واکسن رو علت تشنج دونست...

بچه ها بحث واکسن بشه من تشنج میکنم       

اینم بگم دختر اولم ۶ ماه شیر خودم خورد بعدش شیرخشک و تو مریضی ها بدنش مقاوم بود تا حالا دوبار اونم ب ...

البته من با شما هم نظرم. 

بچه ها بحث واکسن بشه من تشنج میکنم        

می‌دونی بحث واکسن خیلی پیچیده است، واقعا آدم باید خودش صاحب نظر باشه تو این حوزه تا بتونه نقد و بررسی کنه، ماها همه زدن و نزدنمون همه از سر نگرانی و دلسوزیه، یعنی فرقی نمیکنه مادری اگر میزنه هدفش سلامت بچه اس، اونی هم که نمیزنه باز هدفش حفظ سلامت بچه است...

من کماکان تو این قضیه تردید دارم، از یه طرف نمیتونم اعتماد کنم، از یه طرف واقعا نگرانم و هر خبری تنمو میلرزونه، اتفاقا میخواستم بیام اینجا از رستا بپرسم، 

از یکی از دوستان که مدتی بیمارستان رفت و آمد داشتند شنیدم که گفتن فلج اطفال بین بچه ها زیاد شده و بچه های زیادی بابت فلج اطفال بستری بودند، ایشون میگفتند از کادر درمان شنیدند که درصد زیادی از این کودکان واکسینه شده نبودند و فلج اطفال گرفتند، میخواستم از رستا بپرسم چیزی در این رابطه شنیده؟؟

من خداییش همینجوری با خودم درگیرم میگم خدایا پناه بر تو....چه کنم....

بانو جان، یادمه یه بار تو گروه ایتا که بودیم، دختر دومیت بلا ازش دور باشه تشنج کرد، ولی یادم هست که ...

قربونت بلا از همه بچه ها دور باشه ان شاءالله 

بله بالام جان دقیقا یکسال و دوماه بود ولی دومین بار بود اولین بار ۹ماهش بود.... حالا مسئله من سنش نیست مسئله اینه که وقتی تا ۶ ماهگی نزدم بعد از اون واکسن ها ریتم زدنش عوض شد دوماهی و ۴ماهگی و شش ماهگی و یکسالگی به موقع نزدم طبق یه زمان بندی که بهداشت گفت زدم دخترم یکساله بود دوماهگی زد! هنوزم دلچرکینم از این مدل زدن واکسناش ولی خب.... برای منم سخت‌ترین کار بچه داری این مسئله بود وااااقعا عاجز و ناتوان شده بودم ولی خب تصمیمم این شد... به احترام تاپیک و خیلی از دوستان که میدونم این بحث دوست ندارن ادامه نمیدم راستش خودمم مایل نیستم فقط راجب مکمل ها بحث شد این موضوع مطرح کردم راجب اینکه سیستم ایمنی دخترم بابت نزدن و بی نظمی واکسن ها ضعیف شده، ذهنیت خودم بود.

من توی بارداری هام تقریبا میتونم بگم هیچ مکملی نخوردم. اونی هم که خوردم محدود بوده. یعنی اصلا نمیدون ...

سلام عزیز

چرا اینقدر خودتو ملامت میکنی؟

دیر راه رفتن و صحبت کردن و... یا جنبه ی ارثی داره یا از سردی مغزه

واسه رفع سردی مغز میگن از دوره ی نوزادی ملاج نوزادو با روغن زیتون یا سیاهدونه ماساژ بدی... یا بخورای گرم مثل دود اسپند و مخصوصا کندر بهش بدی

اگه تست دادن و فاکتورای خونشون نرمال بود، جز ویتامین دی به هیچ مکملی نیاز ندارن

ولی بخوای سر بارداری رو مغز کار کنی، هیچ مکملی اثر مثبت رو مغز نداره. مکمل شیمیایی هیچ وقت نمیتونه جای مواد طبیعی رو بگیره

تنها مکملی که به خاطر دیر جذبی و زود دفع بودنش ناچار به استفاده ش هستیم، ویتامین سیه

واسه مغز ، مغزه جات خیلی عالی ین، مخصوصا گردو و بادوم 

کندر هم که مخصوص مغزه!

خواهرم سر بارداریش خیلی گردو میخورد و به دخترشم از چن ماهگی تخم بلدرچین زیاد میداد، همه چیزش خیلی زود اتفاق افتاد.

تخم بلدرچینم واسه مغز خیلی خوبه. هم ایام بارداری میتونی بخوری هم بعدها بهش بدی

کندرم ماه ۷ که ماه تکمیل سیستم عصبیه، ۳_۲ هفته بخور... هر بار یه سوره و ذکر روش بخون‌ و به یه امام متوسل شو و بخور

کندر فقط یه صمغ نیست... باطنی داره

دخترت اگه الان خوب حرف نمیزنه بهش کندر بده... داخل بینیش روغن گرم بریز و پیشونی و ملاجشو ماساژ بده

دمنوشای گرم مخصوص سیستم عصبی بهش بده. مثل استقدوس، بادرنجبویه و...

کندر دود بده

گردو و تخم بلدرچین و اگه وجود داشت تخم کبوتر بده

بچه ها سلام. میگم چی میشه تیروئید آدم کم کار میشه تو بارداری؟ من مث زمان محمد باقر تیروئیدم بالاتر ا ...

اوایل بارداری تست تیروئید نداده بودی؟

واسه بعضیا اینطور میشه

تیروئید رو که باید دارو مصرف کنی

قبلش غذای سنگین و قندی خورده بودی؟؟ مثلا شیرینی؟

واسه قند نیاز به ۳ مرحله ای نیست

قند ۳ ماهه ت که خداروشکر نرماله... یه قند ۲ ساعته کفایت میکنه

اول قند ۱۲ ساعت ناشتا رو میگیرن... بعدش میری صبحانه میخوری... از زمانی که آخرین لقمه ی صبحانه رو خوردی زمان میگیری دقیقا ۲ ساعت بعدش دوباره میری نمونه گیری . البته بهت میگن صبحانه باید چی بخوری

همین تست میزان ترشح انسولینو نشون میده