2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733979 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزم خیلی لطف کردی، خدا خیرت بده شما هم ویبکی هستین؟ دکتر ها یعنی موقع زایمان هم میان یا فقط ...

عزیزم با کی بودی زایمان قبلیت رو؟ کدوم بیمارستان؟

من دو تای اولی رو سزارین بودم، با خود مجیبیان، منتهی سر دومی مهدیه مجیبیان رفت سفر کاری، سپرد دکتر سلطان پور عمل کرد منو، بیمارستان و رفتار کادر و پرستارها عالی عالی بود...

منتهی همین سر بچه دومم که تقریبا پنج سال پیش میشد به دکتر مجیبیان گفتم می‌خوام طبیعی بشه ایشون گفت جای دخترم باشی میگم نکن، منم دیگه اصراری نکردم بهش( شاید اگر اصرار میکردم و تلاشم میکردم میشد).

سر سومی چون ساکن تهران بودیم و همچنان هم هستیم ، اینجا ویبک ۲ کردم با دکتر مصطفایی، البته خیلی هم تلاش کردم، ولی خب اتفاقاتی افتاد که زمان نقاهتم خ طولانی شد، در حال حاضر بارداری چهارمم هست....قرار بود همین جا تهران با خانم صابریان و دکترعلیزاده پیش برم، ولی باز دوباره شرایطی دیروز پیش اومد یسری اتفاقاتی افتاده که من برا زایمان باید بیام یزد، در نتیجه من همین بیمارستان مجیبیان و دکتر مجیبیان یا دکتر سلطان پور رو بهترین گزینه میبینم، ببین دکتر اجازه رو میده و شما رو رصد می‌کنه حتی اگر خودش هم نباشه میسپره به همکارش مثلا همین سلطان پور، ولی میگم از اون جاییکه اتاق ال دی آر و ماما همراه بهت میدن، هم همسرت هم ماماهمراه تمام وقت کنارت هستن و کمکت میکنند، منتهی خود شما هم باید مصمم و بااراده و قوی بخوای که ویبک بشه، مثلا وسط دردها اصرار روی سزارین نداشته باشی( من خودم وسط دردها دیگه مغزم قفله و فقط فریاد سزارین سر میدادم که همسرم اجازه سزارین نداد چون ضربان قلب بچه و همه چیز نرمال بود، در نتیجه حضور همسر از بابت کنترل شرایط به نظرم الزامیه).

چون شما میگی تا ۶ سانت باز شدی احتمال زیااااااد براحتی ویبک میکنی، اصلا نگران نباش....

خودت رو هم به خاطر سزارین دومت سرزنش نکنم عزیزم، شاید خیرتی داشته، همین توی تاپیک پارسال یه خانمی بنام الهام دهقان ، ایشونم یزدی بود و می‌خواست ویبک ۱ کنه، رفت بیمارستان مرتاض و با ماما فاطمه قاسمی بود، دکترشم دکتر قانعی، بدون هیچ دارو و دخالتی تا ۹ سانت باز شد، و متأسفانه و در کمال ناباوری توی ۹ سانت رحمش باز شد و متأسفانه متأسفانه رحمش رو از دست داد، الحمدالله بچه رو نجات دادند، ولی خب دکتر قانعی موقع عمل اشتباهی لوله ی کلیه رو هم آسیب زده بود و ایشون دوباره مجبور شد عمل کنه برا ترمیم لوله ی کلیه و می‌گفت تا آخر عمر بابت کلیه باید دارو بخوره، خلاصه خیلی شرایط سختی بود براش، 

اینو گفتم که هیچ وقت بابت سزارین هات غصه نخوری، فقط تلاشت برا ویبک بکن، نتیجه رو بسپار به خداوند، 

بچه ها سلام. میگم چی میشه تیروئید آدم کم کار میشه تو بارداری؟ من مث زمان محمد باقر تیروئیدم بالاتر از حد نرماله. 3.9

پلاکت خونم 135

هموگلوبین 10

قند ناشتای کوفتیم هم 103 بعد از 12 ساعت ناشتایی. البته قند سه ماهم تو رنج نرماله. 

بنظرتون به دکتر بگم همین الان قند چند مرحله ای رو درخواست کنه؟ اگر مشکل دیابت داشته باشم مشخص میشه الان؟ فرقی که نداره با هفته های آتی؟

خیلی ناراحتم

بیش از همه برای تیروئید و دیابت

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها مگه کمبود املاح فقط با وزن کم مشخص میشه؟ من هیچ وقت مولتی ویتامین نخوردم. دروغ نگم دو ورق سر باقر خوردم.

تو شیردهی هم هیچی! 

وزنم نرماله. ولی پوکی درونی با وزن خودشو نشون نمیده که. 

تازه با دل خوش داشتم مولتی میخوردم

پیام های شمارو خوندم پنچر شدم. 

آخه کسی مث من که از اردیبهشت 95 یا بارداره یا شیرده چه بکنه؟! برای تغذیه طبیعی هم باید کلی بدوی و خرج کنی معلومم نیست تاثیر کنه یا نه. برای مثال سر باقر اونقدر مواد طبیعی خوردم که میگفتن برای کمخونی خوبه هییییچی. یعنی واقعا تاثیری نداشت. قرص خون طب اسلامی هم بی تاثیر بود.

آخرش فروتونیک رو مصرف کردم و فروش سولفات ایرانی که جذب بالایی داره (البته عوارض بیشتر) مقداری هموگلوبینم تکون خورد. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
بچه ها سلام. میگم چی میشه تیروئید آدم کم کار میشه تو بارداری؟ من مث زمان محمد باقر تیروئیدم بالاتر ا ...

سلام باران جان

من سر هرسه بارداریم مشکل پرکاری تیروئید داشتم که هرسه بعد از گذشت یکی دوماه که مجدد آزمایش می گرفتم نرمال می شد و سر اولی تا فوق تخصص غدد هم رفتم و کلی آزمایش ولی الحمدلله رفته رفته درست شد و پزشک گفت که به خاطر بارداری این تغییرات اتفاق میفته...سر دومی هم همینجوری شدم

سر سومی دیگه بهش اهمیت ندادم☺ این پرکاری تیروئید فقط باعث می شد به شدت خسته باشم ضعف داشته باشم ...مشکلات بی حالی و لاغر شدنم تو بارداری.....

شاید برای شما هم بعد گذشت مدتی درست بشه

چون پزشکی که من رفتم همون اولش بهم دارو نداد بلکه فرصت داد تا ببینه بعد چندهفته خوب شدم یا نه...وقتی دید داره عدد به نرمال نزدیک میشه دیگه دارو نداد

ان شالله که مشکلی از جهت دیابت و تیروئید نداشته باشی...انقدرم نگران نباش من احساس می کنم خیلی داری استرس می کشی 

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
بچه ها سلام. میگم چی میشه تیروئید آدم کم کار میشه تو بارداری؟ من مث زمان محمد باقر تیروئیدم بالاتر ا ...

عزیزم اینقدر نگران نباش چیزی نیست که نشه کنترلش کرد.نهایتا برات لوتیروکسین تجویز می‌کنه.

من سر هر سه بارداریم مکمل آهن و مولتی خوردم بعد زایمان هم خوردم و هیچوقت مقاومتی نداشتم در برابر اونها در کنارش مواد غذایی مقوی هم میخوردم الحمدلله راه رفتن و حرف زدن و هوش بچه ها خیلی خوبه چاق نیستن چون ژنتیک من و پدرشون چاق نیست ولی الحمدلله نسبت به سنشون قدشون بلندتره و سلامت هستن. یه مدت مقاومت داشتم سر مکمل دادن تو دوران نوزادی به دخترام مثل آهن و ویتامین... مرتب خوراکی های مقوی میدادم ولی دیدم اینم اشتباهه چون دخترام هر دو تو آزمایش چکاپ مشخص شد کم خونی و کمبود ویتامین دی دارن البته خیلی کم. 

تحت نظر طب سنتی هستم و خیلی وقتا تو بیماری بچه ها تدابیر اونها انجام میدم ولی مقاومتی در مقابل داروها و تشخیص دکترای طب مدرن ندارم.... هر دو دخترام دنیا اومدن زردی گرفتن وقتی دکتر متخصص گفت باید دستگاه استفاده بشه یا بیمارستان بستری بشه انجام دادم. یا دختر دومم وقتی دچار تشنج تو تب ۳۸ درجه شد نمیشد به طب سنتی پناه برد متخصص اطفال تشخیص داد که بخاطر ضعف سیستم ایمنی بدن و کمبود ویتامین دی این اتفاق افتاده وقتی مکمل های شیمیایی مصرف کرد چندماه بعدش که مریض شد تب نزدیک ۴۰ درجه داشت و الحمدلله تشنج نکرد.... ولی بطور مثال وقتی دکتر زنان تشخیص پلی کیستیک داد و پریودهای نامنظم داشتم داروهای شیمیایی کارساز نبود با دو دوره مصرف داروهای طب سنتی مشکل برطرف شد. با مطلق صحبت کردن راجب هر موضوعی مخالفم بنظرم میتونیم از طب مدرن و طب سنتی در کنار هم استفاده کنیم😊

بچه ها مگه کمبود املاح فقط با وزن کم مشخص میشه؟ من هیچ وقت مولتی ویتامین نخوردم. دروغ نگم دو ورق سر ...

نه. وزن ربطی به املاح نداره. من برا هر سه وزن زیادی اضاف کردم اما از کمبود آهن همش سرگیجه داشتم . یا ویتامین دی م ۱۰ بود . با اینکه تو روستا هستم و از لحاظ تغذیه ای سالم خور تر هستم. 

شما که بارداری های شیر به شیر داری مقاومت نکن بخور. در کنارش مکمل های طبیعی هم بخور. مگه چقد وقت داری با سه تا بچه که هم به اونا رسیدگی کنی هم حواست به خودت باشه؟

باران جان من هم متأسفانه تیروئیدم ۵,۸ بود و متخصص زنان منو ارجاع داد متخصص غدد، که متخصص غدد همونجا یه آزمایش tpo اگر اشتباه نکنم هم ازم گرفت جوابشو نشون دادم گفت قرص بهت میدم ۵ روز بخور ۲ روز نخور تا یک ماه و نیم دیگه دوباره آز بدی ببینم چقدر شده، اسم قرص رو نمی‌دونم هنوز نسخمو نگرفتم از داروخانه، هفته ی پیش بود که متخصص غدد بودم،

برا قند هم نمی‌دونم چرا دکتر تو همین ۱۲ هفتگی آزمایش قند سه مرحله ایی برام نوشته بود، که انجام دادم

عزیزم اینقدر نگران نباش چیزی نیست که نشه کنترلش کرد.نهایتا برات لوتیروکسین تجویز می‌کنه.

نه ریحان جان. نگران نیستم اتفاقا. چون لحن پیام ها منعکس نمیشه، اینطور برداشت میشه.

دوست داشتم سراسر تابستان با یک بارداری کاملا بی چالش، ریلکس کنم. خورد تو پرم. از رژیم متنفررررررم. حداقل سر کوثر قند ناشتام، اوایل 90 بود.  بنظرم دخترم باید عاقل باشه زیادی وزن نگیره وگرنه دعا میکنم یه شوهر زشت گیرش بیاد. 

سلام باران جان من سر هرسه بارداریم مشکل پرکاری تیروئید داشتم که هرسه بعد از گذشت یکی دوماه که مجدد ...

ممنون مامانی گل. اتفاقا استرس ندارم. ناراحتم فقط. خیلی خورد تو پرم.

وگرنه همش درمان داره خداروشکر مشکل لاینحلی نیست. 

اوه ببین من دوروز خوردم ب قدری ضعفم رو بیشتر کرد ک نگو، ازیه طرف ضعف شدید، ازیه طرف ضعف توی بلعیدن. ...

آره خوب

مکمل ها اشتها رو زیاد می کنن

منم چون وزنم زود میره بالا و به اصطلاح غلبه بلغم دارم نمی خورم

ن عزیزم سر ز ایمان طبیعی اومد دید ضربان قلب بچم افت کرد گفت باید سز بشع  دختر عمت خونش تربته&nb ...

آره تربته

بچه اولش بود

وقتی درداش شروع شد اومد مشهد

شما هم میتونی یه ماما پیدا کنی که کمکت کنه ویبک کنی

بچه ها مگه کمبود املاح فقط با وزن کم مشخص میشه؟ من هیچ وقت مولتی ویتامین نخوردم. دروغ نگم دو ورق سر ...

خیراندیش میگه اونایی که ضعف بدن دارن باید هفته ای سه بار سوپ گندم بخورن 

چون سرور حبوبات گندم و جو هستن معاون شون نخود

خیراندیش میگه آدمی که نان سالم بخوره هیچ وقت ضعیف نمیشه

پس نتیجه می گیریم این نونی که می خوریم سالم نیست

برای همین میگه به جاش تو بیا خودت با گندم که سالمه غذای سالم درست کن

سوپی هم که میخوای درست کنی مثلا یک پیمانه باید نصفش گندم باشه و نصفش جو و یه تیکه استخوان هم بنداز واسه جذب کلسیم 

میگه خانوما اگه همین دستور ساده رو رعایت کنن ضعفشون بر طرف میشه و دیگه نیازی به مکمل و اینا نیست

واسه بچه هایی که ضعیف هستن هم همین دستور رو داده

من به دخترم به جای فرنی با همین سوپ غذاش رو شروع کردم

خدارو شکر از بچه هایی که توی فامیل هم سن دخترم هستن رشدش بهتره  چه قدی چه وزنی و بهتر هم غذا می خوره و نسبت به بیماری ها هم بدنش مقاوم تره

دختر اولیم تا دوسالگی سه بار اسهال و استفراغ شد

دختر اولم بنده خدا من آماتور بودم یاد نداشتم بعد دیگران هم هی می گفتن اینو بده اونو نده و وابستگیش به شیر خودم زیاد بود و به سختی از شیر گرفتمش

دختر دومیم رو دیگه زرنگ شدم وبه حرف هیشکی گوش نکردم و اون جوری که خودم خواستم بارش آوردم و خیلی راحت سر سه روز از شیر گرفتمش