2777
2789
عنوان

برای یه ازدواج بهتر طلاق بگیری گناههه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 73269 بازدید | 736 پست
این که خوبه بنده خدا دیگه چی میخوای ازش؟ مردم خواستگار اینجوری هم رد نمیکنن شما میخوای شوهرت ول کنی؟ ...

چرا فکر میکنید ؛بیخودی دارم خراب میکنم 

خود شما که مجردی شوهر خوشتیپ با سوادت زبونم لال بزنتت یا رفیق بازی کنه  چه حسی بهش داری ؟

لطفادرتاپیکای فان تگم کنید♥️🌱✌️
کیس بهتری نیست عشقم  درحال جداییم  هنوز که طلاق نگرفتم

اهان یکم سوالت بد مطرح شده . نمیدونم اگه مشاوره رفتید و گفته درست بشو نیست باید جدا شید، طلاق بگیرید وگرنه حتما زوج درمانی برید 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هردوتون برید زیر نظر روانشناس هم تو با اعصاب میشی هم اون دیگه نمی زنه برای دست پختتم یه کتاب آشپزی بخر ترجیحا رزا 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
2805
بی اعصاب  زود رنج  دست پختمم بده  ولی خداییش اهل فتنه و دروغ و ا...نیستم

خب اعصابت رو آروم کن . اگه آروم بشی اونم آروم میشه. شوهر منم همینه منم رو اعصابش نمیرم. برا ازدواج بچه خواهرش بهش کمک کرده . ازش چند بار میپرسم چقدره نمیگه منم بی خیال شدم . حوصله دعوا رو ندارم

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

اگه از نظرت اشکال نداره که شوهرت یه دختر از تو بهتر پیدا کنه تو رو طلاق بده اونو بگیره نه اشکالی ندا ...

وا خواهر اون دست بزن و رفیق بازه 

منکه نیستم 

تو زودرنج نباش تا رفیق باز نشه، تو بی اعصاب نباش اونم عصبی نمیشه که بزنه، برو ایتا کانال همسرداری مومنانه، یه سیصد خرج کن دوره میزاره، منم نیازمندم می خوام شرکت کنم

ببین خواهر خودتم باید سعی کنی اعصابتو درست کنی 

حالا با کتاب یا روانشناس 

منم ستیز نیستم اصلا طرفدار مردها هم نیستم 

اما این یک واقعیت هست که مردها کلا بخاطر فشار همین اقتصادی و ..... بی حوصله هستن اگر شما هم بی اعصاب باشی هیچی دیگه کلا تو هر زندگی بری متاسفانه به مشکی میخوری 

تو از ی طرف میگی مهربونه و با احترام رفتار میکنه از طرف دیگ میگی دست بزن داره کدوم خواهر

اره عزیزم بعضی وقتا خیلی مهربونه یعنی بیشتر وقتا 

وای از موقعی که بزنه سرش 

یعنی میشه شمر ولی در کل با محبته ولی جوشی 

2809