2777
2789
عنوان

برای یه ازدواج بهتر طلاق بگیری گناههه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 73283 بازدید | 736 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این که خوبه بنده خدا دیگه چی میخوای ازش؟ مردم خواستگار اینجوری هم رد نمیکنن شما میخوای شوهرت ول کنی؟ چ راحت شده😶اونوقت ما مجردا باید هی به آسمون نگا کنیم بلکه یکی افتاد پایین ازدواج کنیم. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
2805

اگه از نظرت اشکال نداره که شوهرت یه دختر از تو بهتر پیدا کنه تو رو طلاق بده اونو بگیره نه اشکالی نداره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
دست بزن  لجباز رفیییق باز پولم خیلی خرج میکنه ولی به من نمیده  ولخرج برای بقیه  ...

خب اینارو پیست اول میگفتی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
دست بزن  لجباز رفیییق باز پولم خیلی خرج میکنه ولی به من نمیده  ولخرج برای بقیه  ...

اسن ک همه هستن

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

2809