دست بزن لجباز رفیییق باز پولم خیلی خرج میکنه ولی به من نمیده ولخرج برای بقیه ...
بازم به نظرم کفه ی خوبیاش سنگینتره
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اونوقت پشیمون بشی فایده نداره ... بعدشم شما جدا بشی یا طلاق گرفته یا اقایونی که همسرشان فوت شده میان خواستگاری امکان داره بچه هم داشته باشن همه اینا در نظر بگیر و همه جوانب بسنج
خوندم بقیه شو بنظرمن حتما کیس بعدی هم ایراداتی خواهد داشت چه بسا با خوبیها و ویژگیهای خوب کمترازهمسرت پس بهتره که بامشاوره وباسیاست یکم عادتهای بدش رو کمرنگتر کنی حتما میتونی عزیزم
من مجردم. اما زیاد تو فیلم ها دیدم وقتی زن و شوهر دعواشون میشه هیچکس کوتاه نمیاد
نمیگم همیشه فداکاری کن اما گاهی اوقات لازمه
یادت میاد وقتی پنج سالم بود و گریه میکردم بهم گفتی برمیگردی ؟ قربونت برم بهم قول دادی ندادی ؟ وقتی رفتی خیلی برام سخت گذشت و تنها شدم ... کاش دوباره بیای و بغلم کنی قول میدم دختر خوبی باشم
ببین اسی این که بخوای جدا بشی بعد یکی بهتر از شوهرت بیاد که شاید بشه شایدم نه که بیشتر نه هست ولی شوهرت ویژگی های خوبی هم داشته اول سعی کن زندگیتو بسازی حالا یا مشاوره یا هر جور که صلاح میدونید در مورد دست بزن اگر وحشی هست واسه هر چیزی میزنه شما رو جدا شو وگرنه میشه با مشاوره درست بشه