2777
2789
خودتون صاحب خونه هستید قطعا که هرچی طلا از بد تولد خریداری کردید قرار تبدیل به ملک کنید برای بچها تو ...

اره همسرم قبل ازدواج خونه داشت

بعد دوسال فروختيم بزرگتر خريديم 

ان شاءالله ميخري عزيزم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام چیکار کردی سکه رو؟؟

ب خودشون فروختم

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم پسرم ۲۳ سالشه ، براش ماشین قسطی خریدم خداروشکرالان قسطش تمام شده براش ملک هم سرمایه گذاری کرد ...

احسنت به شما لذت بردم 

بهترين كارو كردي 

ان شاءالله من و همه مادرها بتونيم سربلند  بيرون بيايم🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام و شب بخیر به دوستان عزیزخواستم گزارش بنویسم با نوشتن گزارش یکم خستگی از تنم در بره من و همسرم پ ...

سلام عزیزم منم میخام روتختی بخرم مارک لایکو قیمت گرفتم ۵ تومن به بالا بود همراه با لحاف البته میشه بگید الان شما برای لحاف جدا هزینه کردید ؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
یعنی عزیزم طلا ازینم بالاتر میره قیمتش درکل اوضاغ ازینم که هست بدتر میشه

خدا خودش رحم کنه

اگه قرار به ارزونی طلا و دلار باشه که مردم هم یه نفس راحت میکشن...همه چی مثل زنجیره به هم وصل شده...

روز به روز داره شرایط بدتر میشه کی میخاد حل کنه خدا می‌دونه...همه چی در حد حرفه...کمر قشر کارگر و کارمند که خورد شده دیگه

احسنت به شما لذت بردم بهترين كارو كردي ان شاءالله من و همه مادرها بتونيم سربلند بيرون بيايم🤲

عززیزممم ، من واقعا از وقتی با این گروه آشنا شدم کلی مطالب جدید یاد گرفتم و زندگیم تغییر کرد 

هزینه هام رو کم کردم ،،،،طلا تونستم پس انداز کنم 

انشاالله موفق باشید 

دقیقا با حرف شما موافقم و این چند روز که مامانم عمل کرده بود با پوست و خون درک کردم حالا من شاغل هست ...

درکت میکنم، به کسی که از بیمار نگهداری میکنه خیلی فشار زیادی وارد میشه، اونم تو شرایط شما. خدا قوت⚘️

امیدوارم مادرتون به زودی سلامتیشونو به دست بیارن و شما هم برگردی خونه خودتون، نمیدونم چه حسیه، با اینکه خونه پدر و مادر قبلا خونه خودمون بوده و با تمام آرامش و امنیت و محبت و همه احساسهای خوبی که توش جریان داره اما بعد از ازدواج انگار هیچ جا دیگه مثل خونه خود آدم نمیشه

سلام دوستان کسی از ویپاد تو اسفند ماه وام برآیند گرفته 

میخوام بدونم ویپاد اگه پول بزارم و سکه جمع کنم اسفند ماه میتونم وام بگیرم ؟ یا مثل بانک های دیگه نمیشه وام گرفت؟ 

سلام عزیزم منم میخام روتختی بخرم مارک لایکو قیمت گرفتم ۵ تومن به بالا بود همراه با لحاف البته میشه ب ...

عزیزم لحاف قدیم رو تختی ام گذاشتم سر تخت بمونه 

و پتو ژله ای سرش پهن کردم 

اصلا تموم نمیخوره 

دو پتو ژله ای تک نفره مثل رو تختی میزاریم رومون 

خونه ما گرم همین ها خوب بوده تا اینجای زمستون 

سلام دوستاندوستان بر خلاف همیشه که با شور و شوق دست به قلم میشدمالان با گلوله های اشک که از چشمانم س ...

معصومه جان سلام 

من بعد چندین ماه اومدم تاپیک که متاسفانه با این پیامتون مواجه شدم

متاسفانه این ویروس بدجوری داره جولان میده و توی افراد مختلف علائم مختلفی نشون میده 

ماهم از یک آدر درگیر هستیم 

مال مامانم زده به گوشش الان تقریبا شنوایی صفر شده

مال همسرم و پسرم به ریه زده 

دوتاشون هم با کمک  اسپری میتونن نفس بکشن و یک ماه کامله آنتی بیوتیک های مختلف میخورن 

امیدوارم که هرچه زودتر همه مریض ها شفا پیدا کنن و همسر شما هم سلامتی کامل بدست بیارن

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
سلام دوستان کسی از ویپاد تو اسفند ماه وام برآیند گرفته میخوام بدونم ویپاد اگه پول بزارم و سکه جمع کن ...

بله پارسال وام ۵۰ تومنی ۱۲ ماهه گرفتم ک امسال اسفند قسط آخرش باید بدم ۲۵ اسفند هم بود روزی ک وام گرفتم .