2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان عزیزانی که جویای احوال معصومه جون و همسرشون بودن این پیام معصومه جون هستش گفتم باهاتون ب ...

سلام رویاجانم،حال واحوالتون چطوره؟یه پیشنهاد دارم نمیدونم قابل قبول هست یاخیر،نظرم این هستش که روزهای جمعه یکنفر ازاعضای گروه دعاکنه برای سلامتی حال همه بیماران وبقیه اعضافقط لایک کنند،اینجوری هم دعاکردیم وهم اینکه صفحات زیادجلو نمیره،البته اگر دوستان فقط به لایک بسنده کنند،حتی همین پست بنده را

سلام دوستای خوبم به راهنماییتون نیاز دارم .راستش یکسال که عروسی کردم و تو خونه پدر شوهرم زندگی میکنی ...

به نظر من همه باید یک خونه از خودشون داشته باشند 

و دیگه نگاه نکنند که صعود کرد یا نکرد 

اما اسد یکی بگه من طلا رو ترجیح می دم 

معمولا کسایی که ازدواج می کنند و خونه پدر مادر زندگی می کنند به فکر آینده نیستند 

بله عزیزم طور دیگه ای نمیشه نقد کرد البته از طلاسی هم میتونید خرید کنید و بعد بفروشید .

سلام عزیزم،برای من تو اپلیکیشن بله پیام اومده که سود سهامم به حساب شبام واریز شده چرا دیگه تو کارتم واریز نشده؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام عزیزم،برای من تو اپلیکیشن بله پیام اومده که سود سهامم به حساب شبام واریز شده چرا دیگه تو کارتم ...

سلام عزیزم فرقی نمیکنه چون واریز دولتی هست پایا شده به حساب شبا .

فقط تا ۳۰ آذر واریز میشه برای من هم فقط پیام اومده ولی هنوز واریز نشده . 

♦️یک کارشناس اقتصادی: قیمت دلار کاهشی نمی‌شود / بازار طلا عقب‌مانده و جبران می‌کندآلبرت بغزیان، کارش ...

یعنی عزیزم  طلا ازینم بالاتر میره قیمتش   درکل اوضاغ ازینم که هست بدتر میشه  

به نظر من همه باید یک خونه از خودشون داشته باشند و دیگه نگاه نکنند که صعود کرد یا نکرد اما اسد یکی ب ...

دقیقاً آدم طلا رو واسه خونه و رفاه و آسایش خودش میخواد 

منم خونه پدر شوهرم زندگی میکنم ی خونه مستقل، خونه داریم خداروشکر الان همش با هر زبونی به همسرم  میگم بیا همین دورو ورا خونه بخریم الان رکود میشه خونه خوب پیدا کرد یا همش میگم من اگه طلا زیاد داشتم می‌فروختم الان که مسکن رکوده،  خونه می‌خریدم.

سلام و شب بخیر به دوستان عزیز

خواستم گزارش بنویسم 

با نوشتن گزارش یکم خستگی از تنم در بره 

من و همسرم پس انداز مشترکمون رو که برنامه ریزی اش با من بود و از یکم فروردین استارت زدم طلای آب شده گرفتیم 

(پنجاه تومن رسوندم و پنجاه تومن دوم وام گرفتیم)

حین این نه ماه خورده خورده همسرم برام چند تیکه خریده بود

و از اولین پس انداز مخفی ام قرار ربع سکه بخرم و توی گاوصندوق خونه بابام نگه داری کنم 

چون توی گاوصندوق خودمون شوهرم متوجه اش میشه 

قصد رو کردن ندارم 

و اینم بگم بابت ربع سکه دو میلیون از بابام قرض کردم بدون درآمد از خودم😀😂

امیدوارم بتونم با برنامه ریزی تا آخر امسال پول بهش پس بدم 

اما خوشحالم ارزشش داشت 

و یک کار خوب دیگه که کردم این ماه رستوران رفتن شاید از هفته ای یکبار به یکبار در ماه رسوندم 

چون اهالی منزل عاشق بیرون غذا خوردن هستند

بجاش خودم غذا های متنوع و به سبک بیرون درست کردم 

که باعث شد بهتر بتونیم پس انداز کنیم

برای شب یلدا برای پسرم از مغازه ای که تک سایز هاش آف زده بود یک پیراهن دروس خریدم۱۶۵

لباس عیدش از همون مغازه به قیمت آف خریدم 

برای عید خودم لباس نیاز ندارم چون یک دست نو از قبلا دارم همون می‌پوشم برای خودم یک شومیز شلوار قرار بدوزم که پارچه اش از قبل داشتم 

توی اهداف خریدن رو تختی داشتم که چند جا سر زدم رو تختی اماده توی شیش تومن بود منصرف شدم 

تصمیم گرفتم یک پتو ژله ای طرح کبریتی بخرم 

که بابام پیشاپیش برام زحمتش کنید برام هدیه آورد

دو رو بالشتی خیلی خوشگل به قیمت هشتاد تومن که پارچه اش پنجاه درصد آف خورده بود خریدم و دوختم

و بجای شیش میلیون هشتاد تومن رو تختی پام تموم شد😍😀😅

انشاالله بعد صاف کردن بدهی ام دوباره استارت جدی پس اندازم میزنم😍😍

یه فکر دیگه توی سرم دارم اینکه پولای عیدی پسرم رو هر چقدر شدند براش رند کنم پارسیان بگیرم نگه دارم برای خودش 

یا پولای عید خودم و پسرم سر هم به یک مبلغ رسید برای خودم طلا بگیرم❓❓❓

نظرتون چیه شما برای بچه هاتون جدا پس انداز میکنید یا یکبار برای خودتون طلا میگیرید❓❓❓