2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه دوستی دارم که از همسرش جدا شدمجبور شد حضانت دخترش هم بده به همسرشخود‌ش هم برگشت خونه ی پدرش💔یه ر ...

شما شوهر منو نمیشناسی 

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه 

حتی گواهینامه نداشت فقط پنج سال جنگ داشتم تا بره بگیره تا یادبگیره چقدر تصادف کرد من بدبخت این دادگاه اون دادگاه اسیریودم آخر مادرش برگشت گفت پسرم باهوشه 

آره از اونور بوم افتاده از خنگی درجه اوله 

من ده سال بامادرشوهر ی جا بودم تاپای طلاق رفتم حتی مامانش رفته بود خواستگاری انقدر همه بهش گفتن تاازاون جهنم دره اومد بیرون دقیق ده سال موهام سفیدشد تو جوونی تا بیاد بیرون 

برای کارش گفتم برو ی کار دیگه من هیچی نمیخوام رفت نتونست برگشت دوباره ب همین شغل مزخرفش 

اینارو تعریف کردم تابدونی همچین آدمی رو هل دادن راحت نیست 

باز لاک پشت قدمی برمی‌داره این انقدر ترسووبی عرضه ست که فقط پس رفت داره 

اونوقت چطور با کدوم سرمایه برم مرکزشهر مغازه بگیرم 

من خیاطی بلدنیستم  ازخیاطی هم متنفرم 

فقط ازخدا میخوام بچه هام بتونن زندگی خوبی فراهم کنن 

من ک سوختم آتیش گرفتم 

من سرکاررفتم آخر خودم ناقص شدم برگشتم

زانوم آسیب دید چون درآمدنداره خوردوخوراکمون افتضاحه 

تو دوران شیردهی یبوست گرفتم هموروئید گرفتم عمل کردم 

زانوم آسیب دید چون بدنم کلسیم نداره 

من دارم باهمچین  شرایطی زندگی میکنم 

افسردگی گرفتم افتادم خونه میومد میدید میخوابم کیف می‌کرد چون دیگه بقول خودش صدام درنمیومد 

تو زندگی باهاش خیلی کوتاه اومدم از نامزدی و مخارجش توهمه چی جای قدر براش عادت شد 

بیرون نمیره میگ تابستونا گرمه زمستونا سرده 

جمعه یه ساعت بخواد بره بیرون انقدر دددوبیداد میکنه میگ بیرون چیه گردش چیه 

تاحالا رستوران نرفته مردمو بیرون میبینه برای زن وبچه اشون خرج میکنن چون خودش درآمدنداره باداد مارو خونه نشین میکنه 

خدا نکنه ی وسیله مثلا لامپ توخونه خراب بشه دیگه دوباره خریدنش ب تاریخ می پیونده 

کدوم دردمو بگم 

نگید چرا پس بچه آوردی گفتم تاطلاقم رفتم نذاشتن 

من هرروز میگم کارتو عوض کن این شغل درآمدنداره روزی نداره 

ی کلمه میگه من همینم از پسش برنمیام نمیتونی برو خونه بابات

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

جدی .یعنی دیگه نمیشه امتیازش رو خرید و فروش کرد؟

فکر کنم دقیقا بخاطر همین خرید و فروش حذفش کردن ، ممکنه حضوری برید بانک انجام بدن اینو دقیق نمیدونم ، ولی ما چهعرشنبه وام گرفتیم امتیاز خودمو نتونستم انتقال بدم به حساب همسرم ، از زنداداشمم پرسیدم که میخواست وام بگیره گفت انتقال امتیازو بستن

کسی اینجا هست که یه وام از بانک رسالت یه مهر داشته باشه واز ویپادم وام گرفته باشه من ۱۰تا قسط از بانک مهرم مونده میترسم ویپاد بهم وام نده.

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
شما شوهر منو نمیشناسی خدا نصیب گرگ بیابون نکنه حتی گواهینامه نداشت فقط پنج سال جنگ داشتم تا بره بگیر ...

سلام عزیزم

دقیقا عین شوهر منه مخصوصا رانندگیش و اون قسمتش که هیچی یاد نمیگیره و از همه چی میترسه من بیخیالش شدم خودم استینمو بالا زدم کار میکنم 

دوستان برنامه میلی گلد خیلی معتبره اگر واردش بشی کد معرف منو بزنی به هردومون ۵ سوت طلا میده که پولشو همون لحظه میتونی برداشت کنی .از گوگل یا مایکت milli gold رو دانلود کن بعد واردش بشو کد منو بزن 

کد معرف  milli-uwfg3 

شما شوهر منو نمیشناسی خدا نصیب گرگ بیابون نکنه حتی گواهینامه نداشت فقط پنج سال جنگ داشتم تا بره بگیر ...

منم دو تا بچه دارم تو خونه کار میکنم کارم زیاد باشه کمر درد شدید میگیرم ولی چیکار میشه کرد

چیزهایی که از جاریم یاد گرفتم ومیخوام براتون بگم.بچه ها این جاری من مدیریت اقتصادی عالی داره طوری که ...

مگه پادگانه سر ساعت بری در یخچال؟ شاید یکی دلش یه چیزی خواست بگه نخور؟!

خدایا راضیم به رضای تو

دقیقا شوهر منه متاسفانه منم چون یه بچه دارم مجبورم بسوزمو بسازم با این که خودمم شاغلمو خیلی در تلاشم زورم به هیچی نمیرسه توی بارداری و... هرچیزیو که گفتید تجربه کردم ودندونامم خراب شدو تا حالا ۷تا رو کشیدمو خیلی ام ناراحتم😭

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷