2777
2789

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
به سلامتی و دل خوش استفاده کنی عزیزم.مراحل گرفتن چک الکترونیک راحت بود؟ اگر ممکنه یه توضیح کلی در مو ...

ممنون عزیزم ❤

من برای پدرم گرفتم که ایشون چن ماهی هست پول گذاشته بودند

بله تقریبا راحته پدرم ۲۱۶۰۰۰ سکه داشتند تو ویپاد 

اول تو برنامه هامون عضو میشی امضای دیجیتال ثبت میکنی بعدش هم تو خدمات چکاد ویپاد میری خودش مرحله به مرحله برات میاره، اعتبارسنجی مبشی و ی تماس تصویری با کارمند بانک برقرار میشه و بقیه

.تو همون جا حساب جاری افتتاح میکنی و چک دیجیتال هم تقریبا یک روز کاری برات صادر میشه 

دیشب هم اقدام کردیم برای گرفتن وام خودش مرحله به مرحله میاره، تقریبا ۵۵۰ تومن هم هزینه و کارمزد گرفت ،تو همون ساعت هم واریز شد

شرمنده داشتم به بچه شیر میدادم دیگه نمیدونم چقدر تونستم دقیق توضیح بدم❤❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام. ببخشید معصومه جان ،این حقوق وقسطای منو حساب میکنید بی زحمت، درصدی منظورمه. 31حقوق،20قسط😅. ببینید چیزی برای پس اندازمیمونه🤷‍♀️خرج خونمون زیاده دوتاهم بچه مدرسه ای دارم

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

سلام دوستای مهربونم قشنگم علی الخصوص معصومه جونم

امروز اومدم زیارت دانیال نبی 

البته که شوهرم بخاطر کارش اومد ولی من تفریحیش کردم 😍اول رفتیم چغازنبیل که ورودی دوتامون شد ۶۰ تومن

بچه‌ها خیلی باصفا و خوب شد هوای خوزستان الان مثل هوای فصل بهاره

به نیابتتون دورکعت نماز زیارت خوندم

و براتون کلی دعای رزق و برکت کردم 

دعا کردم 

بیکاراصاحب کار حلال و خوب و پردرآمد بشن

بی اولادا صاحب اولاد صالح و سالم و خوشجل موشجل بشن

بی خونه ها صاحب خونه خوب و پر از آرامش بشن

و بقیه دوستان هم به مراد دلشون برسن انشاءالله 

حس و حالش و نگم براتون که عالیه 😍😍😍

پست اقتصادیش هم بگمممم

از صبح از خونه ساندویچ کوکتل درست کردم سس و نوشابه و میوه و لواشک و تخمه از خونه آوردم 

یه فلاسک چای از خونه آوردم ولی قندو خرما فراموشم شد که اومدم حرم دوتا شکلات دادن منم تو تاپیک بودم جو گرفتم گذاشتم توکیفم با چایی بخوریم😂

خب بچه ها من برم بقیه عشق و حالم برسم 

انشاءالله حال خوب من صدبرابرش قسمت شما بشه

اینم عکس که بخاطر شما گرفتم

خانما یه سوال. مااولین باره عیدمیخوایم بریم قشم. به بچه هام گفتم خرید نکنید واسه عید تابریم قشم. بنظرتون کجا بریم خرید که ارزون وباکیفیت باشه. بعدیه سوال هزینه ی خوردو خوراک چجوریه، این قایق های ماشین بر چجوریه، خلاصه هرکسی اطلاعی داره ممنون میشم بهم بده🙏

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
عزیزم وام رسالت سود نداره .فقط همون مبلغ خرید امتیاز رو باید بدید و یک کارمزد کم حدود یک میلیون .

سلام مامان سبحان جان .

روزتون بخیر.

میشه بی‌زحمت اون کانالی که تو ایتا هست برای خرید امتیاز وام رسالت رو بهم بدین بیزحمت

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
دوست من میشه بگی از کجا سایتهای معلم خصوصی رو پیدا کنیم برای تدریس ریاضی متوسطه دوم هم میتونیم ثبت‌ن ...

والا من خودم از این سایت ها استفاده نکردم ولی دیدم همه بچه ها هم معلم ها استفاده می کنند و راضی هستن 

استاد بانک 

استاد سلام 

آچاره 

مگه سال ۹۹ چندخریدید ک الان ۲میلیلرد میخوان فقط برای وکالت زمین

چهار و دویست خریدیم 

البته نیم دنگ برای من هست بقیه برای برادرامه دقیقا دویست گرم طلا فروختم‌

خیلی هم خرجش کردن کاملا روف رو درست کردن آلاچیق خیلی لاکچری و جکوزی تو روف گذاشتن فکر کنم باید بالای پونزده تومن باشه 

دو میلیارد هم هر هشت تا ویلای شهرک باید بدن نه فقط ما 

سهم ما چون زمینمون از همه بزرگ تر سیصد میلیون میشه 

باز هم خیلی رقم زیادیه 

الان هم طرف که روی ملک مدعی نشده روی زمین مدعی شده شکایت هم کرده که باید پول زمین رو به ما برگردونند 

اصلا سر و ته شکایت معلوم نیست 

خودشون میگن این اتفاق خیلی میافته و دست  میزارن رو زمین که حالا مثلا بیست سی سال پیش مفت فروختن به هر حال یه چیزی گیرشون بیاد 

نمی دونم والا حالا رای دادگاه چی میشه 

چهار و دویست خریدیم البته نیم دنگ برای من هست بقیه برای برادرامه دقیقا دویست گرم طلا فروختم‌خیلی هم ...

ایشالله درست میشه

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤