2777
2789
کسی اینجا هست که یه وام از بانک رسالت یه مهر داشته باشه واز ویپادم وام گرفته باشه من ۱۰تا قسط از بان ...

تداخلی نداره ، ما همین الان ۴ تا وام رسالت همزمان داریم که هرکدومشون جدا قسط بندی شدن و داریم پرداخت میکنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا شوهر منه متاسفانه منم چون یه بچه دارم مجبورم بسوزمو بسازم با این که خودمم شاغلمو خیلی در تلاشم ...

عزیرم میدونم که خودتون بهتر میدونید ولی سلامتی از هر چیزی مهمتره 

من برای دندون شده طلا یا وسیله خونه فروختم ولی نذاشتم دندون کشیده باشه 

خانما یه سوال. مااولین باره عیدمیخوایم بریم قشم. به بچه هام گفتم خرید نکنید واسه عید تابریم قشم. بنظ ...

والا همسر من الان قشم هست

برای خرید که باید بری درگهان

ولی قیمت ها همچین ارزون نیست،مخصوصا عید که مسافری میشه و توریستی

بتونی شب ها از دست فروش هاش خرید کنی خوبی

مثلا شلوار کتان برای بچه ۵سالم گرفته ۷۵۰

لباس های دوتکه ۱۹۰۰

چیزهایی که از جاریم یاد گرفتم ومیخوام براتون بگم.بچه ها این جاری من مدیریت اقتصادی عالی داره طوری که ...

ببین من خودم با قرعه کشیو وام و خرید طلا همیشه سعی میکنم پس انداز کنم،منتها نمیدونم چرا از جاریتون خیلی خوشم نیومد....بنظرم هیچ لذتی از زندگی نمیبره همش درحال حساب کتابو برنامه ریزیه....بدم میاد از اونایی که آیندرو فدای حال میکنن... 

ما خودمون این ماه دو تا مراسم مجلل ختم داشتیم یکیشونم شهرستان بود رفتیمو اومدیم کلی پیاده شدیم نمیفهمم چطور ملت برنامه ریزی میکنن و هرماه فقط یه مبلغ معینی خرج میکنن یا مثلا این ماه گوشت و مرغ میخره ماه بعد برنج ماه بعد شوینده بعد ماه سوم که شوینده میخره دیگه گوشت و مرغ نیاز نداره؟ 

فقط ماییم که مهمونایِ یهویی واسمون میادو یهو گوشت و مرغمون تموم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
والا همسر من الان قشم هستبرای خرید که باید بری درگهانولی قیمت ها همچین ارزون نیست،مخصوصا عید که مساف ...

پس مغازه دارا  میرن ازاونجا جنس میارن چی؟ اینجوری که میگید باتهران یکیه

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

[QUOTE=366990325]عزیزم انتقال امتیاز وام رسالت رو بستن، مراقب باشین[/QUOTEا

از سایت ام رسالت ، قسمت ام حامی - حامی باش. میشه امتیاز انتقال داد. من دوشنبه انجام دادم و دیروز برام واریز شد

سلام دوستان گلم 

اگه کسی مجرد هست و مدیریت مالی خوبی داره ممنون میشم به منم بگه فعلا دانشجومعلمم حقوقم فقط ۴/۵ هست ، خانوادم بین ۳تا۵ میلیون ماهی بهم پول میدن 

ولی به جز یدونه النگو و یه گوشی سی میلیونی هیچی ندارم !

برگشت به آزادی🕊

واقعا از نظرتون گرون ترین شهر تبریز ؟؟؟؟ من این همه تبریز رفتم و هتل و رستوران رفتم اتفاقا به نظرم ق ...

دقیقا نظر منم همینه ما پارسال تابستون یه سفر رفتیم تبریز اتفاقا خیلی برامون جالب بود که چقدر اینجا کباب و ساندویچ و غذاهای بیرون ارزون بود میوه ها چقدر ارزون بودن که ما کلی خرید کردیم هم تو هتل خوردیم هم برای ادامه راه خریدیم چرمش رو که دیگه نگم که خیلی عالی بود هم جنس خوب هم قیمت خوب چون مرکزشه دیگه که ما تصمیم گرفتیم دیگه از این به بعد یه بودجه بزاریم برای خرید پوشیدنی های چرمی که بیایم تبریز سالی یا دو سالی یه بار بخریم. بریم مثلا مامانم یه کفش چرم عالی خرید ۴۵۰ همینو شیراز میگفت ۱۵۰۰ اینقدر تفاوت قیمت تو چرم بود یا اردبیل مثلا قیمت میوه ها اینقدر عالی بودن آدم دلش می‌خواست بشینه فقط میوه بخوره جای ناهار و شام فقط تو بازار سنتی تبریز بود. که یه کبابی سنتی قدیمی بود که خیلی مشتری داشت و شلوغ بود و گرون که بازم پای رستوران سنتی های مشهور شیراز خیلی ارزون تر بود 

پس مغازه دارا میرن ازاونجا جنس میارن چی؟ اینجوری که میگید باتهران یکیه

مغازه دار ها عمده میگیرن،عمده بگیرین خوبه

مثلا ۱۲ تا تیشرت و ...

شوهر خود منم رفته جنس بیاره

عمده اش خوبه بشرطی که با طرف هم آشنا باشی

الان کپ زنونه رو قیمت گرفت ۹۸۰

با تهرانی یکیه اونم شاید ۲۰۰_۳۰۰ تومن فرق داشته باشه

[QUOTE=366914656]واقعا از نظرتون گرون ترین شهر تبریز ؟؟؟؟  من این همه تبریز رفتم و هتل و رستوران رفتم اتفاقا به ...[/QU

اون چیزی که من از نظریات متوجه شدم اینه که اکثرا تبریز رو شهر گرونی میدونن.ولی من که خودم تبریزی هستم میگم این موضوع بستگی به خیلی چیزا داره.اصولا مثلا مغازه های بالاشهر و محلات بالانشین خوب گرون ترن،و مثلا خود من به عنوان یه کارمند نمیرم از همچین محلاتی خرید کنم.یا مثلا میوه سبزی رو من از مغازه محله نمیگیرم.یه بار میرم تره بار و اونجا به نصف قیمت میگیرم.خواهر من مثلا توت فرنگی رو تابستون از محله خودشون 80 گرفته بود در حالی که من از تره بار 40گرفتم.بعدشم توی تبریز مثلا بازار سرپوشیده قسمت لباس و پوشاک خیلی قیمتاش مناسبه شاید مثل تهران باشه.در مورد غذاها و خوردنی ها هم ما به کیفیت خیلی اهمیت میدیم.حالا تعریف از خود نباشه و با احترام به همه قومیتها ،ولی شهر ما بهترین غذاها رو داره.و در مقایسه با کیفیت و طعم ماندگار غذاها به نظرم قیمتش زیادم نیست.چند وقت قبل ما تو هتل اسپیناس تهران یه جوجه خیلی معمولی رو فکر کنم 600 بود که خوردیم.حالا برادر من ساکن تهرانه از اون مثلا من هی قیمت میوه اینا رو میپرسم به نظرم تهران گرون تر هست.در هر حال هر کجا که باشیم اگه مدیریت درست و اصولی نداشته باشیم ذره ای فایده نداره.به امید موفقیت همه مون.

سلام دوستان گل روزتون بخیر عزیزان 

من چندتا دندون قبلا عصب کشی کردم 

چون روکش نکردم الان همشون موادشون ریخته 

رفتم دکتر میگه هزینه ترمیم دوبرابر + اینکه باید روکش بشن 

خلاصه مطب های خصوصی هزینش خیلی زیاد میشه 

بیمه تامین اجتماعی دارم 

دندان پزشکی یا کلینیک یا بیمارستان  تو تهران کجا ها هستند 

قیمتشون مناسب باشه قبلا چند جارو گفتید 

یادم نمیاد کجاها بودن 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده