2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم کد بدید نصب کنم میزنم،

شما برای سرمایه‌گذاری طلا به میلی دعوت شده‌اید! همین حالا با کد دعوت milli-zia4b ثبت‌نام کنید و 5 میلی هدیه بگیرید!
https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-zia4b

کد کن کپی کن

milli-zia4b

سلام خانمای اقتصادی من همیشه اکثر پستا رو میخونم و گاهیم در حد توانم راهنمایی میکنم میخواستم خواهران ...

سلام عزیزم.

خونه دو خوابه بهتره مخصوصا شما که فرزند هم دارید، در کل با پیشنهاد تعویض خونه موافقم به شرطی که اگه ماشین دارید حتما پارکینگ دار پیدا کنید خونه بدون پارکینگ دردسر داره تهرانم که جاپارک پیدا کردن معضل بزرگیه و بیرون گذاشتن هم امن نیست. 

طبقات پایین بدون آسانسور ولی پارکینگ دار اگه پیدا کنید خوبه

تو اینستا دیدم گوی طلا دویست تومن ..خیلی ریز بنظرتون اونا چطورن برای پس انداز؟؟؟؟؟

حساب کنید 

ببینید اجرتش چقد در میاد

من خودم طلای دست دوم و شکسته میخرم 

راضیم

چون گرم پایینم پیدا میشه

حساب کنید ببینید اجرتش چقد در میادمن خودم طلای دست دوم و شکسته میخرم راضیمچون گرم پایینم پیدا میشه

منم طلا سوتی میگیرم اندازه پولم مثلا ۹۰۰ تومن بعد اونو بفروشم خب سودش خیلی کمه شاید ۲۰۰ تومن بخرن ازم چون گرمش کمه سودی هم ندارن 

این تاپیکاروخوندم فهمیدم اصلابلدنیستم زندگی کنم وپس اندازداشته باشم همیشه بایددستم جلوشوهرم درازباشه ...

اول باید  ذهنتو اماده کنی 

بعد باید هدف تعیین کنی 

یه کاغذ بزاری جلوت و بنویسی از هر  پولی ک دستت میاد 

یه کاغذ  دیگه برداری قسطاتو بنویسی

اون‌موقه‌میفهمی چقد پول میتونی پس انداز کنی 

اصلا نمیفهمم مگه لباس  یکبار مصرفه ؟؟؟ 

من جمعه هفته پیش ک تعطیل بودم  لباس بله برونمو   کوتاه کردم نگینای روشو  قیچی کردم و شد یه لباس گوگولی برای مراسم بله برون یکی از اشنایان بپوشم 

همسرم اصلا نفهمید لباس بله برون خودمه منم دستش انداختم ک دومیلیون پولش شده و آخرش ک پولشو میخواست بذه گفتم لباس بله برون خودمه 

جایی ک هم ک قراره برم تو‌بله برون خودم بودن 

قبل اونم همون شکلی  قبلیش چند بار پوشیدمش عقد پسر داییم 

عقد دختر عموم 

قسطی خریدن بد نیست ولی اصراف کردن مضخرف ترین کار دنیاس تولید زباله کردن ک از اونم بدتره 

دختر بچه تربیتش ۸۰ درصذ با مادره باید خودتون تغییر رویه بدین شیرازه همه چی از دستت در رفته 

بشین قشنگ اول با خودت کنار بیا بعد از اینکه گفتی چقد پول دستت میاد خرجات چقده هممون در حد توانمون کمکت میکنیم 

عزیز دلم اگه پول خورد هارو میخوای تبدیل کنی بهتر میلی رو نصب کنی و سوت سوت اندازه ی پولت طلا بگیری و ...

سلام معصومه عزیز 

جای معتمد سراغ دارید برای طلای آب شده

یا امام رضا
منم طلا سوتی میگیرم اندازه پولم مثلا ۹۰۰ تومن بعد اونو بفروشم خب سودش خیلی کمه شاید ۲۰۰ تومن بخرن از ...

چندسال دیگه متوجه سودش میشی 

من طلاهامو گرمی ۳۰ت خریده بودم

اندازه ی ۵هزار تومن الان🤣

ولی چند وقت پیش خریدم ۳۸۰۰😅

والا بخدا من شوهرم محل کارش یک ساعت راهه روزی دوساعت تو جاده خطرناک تو راههخودمم ب قول معصومه جون چش ...

یکی از نزدیکانم سالهاست همکار شماست و میدونم که کار بانک برای خانومها واقعا سنگینه، خواستم خدا قوت بهتون بگم❤️ 

در رابطه با اون ۵۰ تومن هم به نظر من حدود ۲۰ تومنشو یه انگشتری چیزی بگیرید که دلتون با دیدنش شادتر بشه و از طرفی هم کمی از ارزش پولتون حفظ بشه مابقیش هم بمونه تو حساب بهتره

2810