2777
2789

ما مدام دور هم جمع میشیم و میریم تفریح اما اما اما شوهرم دوستم نداره ضایعم میکنه حالم بهم میخوره از هرچی تفریحه

تفریحی که من برم دستم بشکنه شوهرم بگع به گ و ز م مفت نمیارزه 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شما هم اهل تفریح باش، حسرت نداره که

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
تو خانواده ای بزرگ شدن که اخلاقشان اینجوری بوده

ربطی نداره ب این موضوع

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

آره واقعا من خیلی دلم یه شوهر پایه گردش میخواد ولی فقط قسط و بدهکاری و گرفتاری آورد تو زندگی من اهل گردش و هیچ کوفتی ام نیست خودمم نه دوستی دارم نه موقعیتی هیچی مدام تو خونه ام خواهرم شب و روز با دوستاش میره تفریح یه بار بمن تعارف نمیزنه توام بیا 

به ظاهر زندگی دیگران نگاه نکن

خیلی ها هستن تو مهمونی ها شادن و عاشقانه با هم رفتار میکنن ولی یهو چند ماه بعد خبر طلاق شون میاد میفهمی چقدر کتک کاری داشتن و ...

ولی جلوی دیگران خودشون رو خوشبخت جلوه میدن.

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود
2810