2777
2789

سلام خانوما میشه لطفا منم راهنمایی کنید معصومه جون شمام اگر پیاممو دیدی لطف کنید نظرتونو بگید .. 

ما خونه و ماشین نداریم 

۱۷۰ تومن طلا دارم مخفی 

شوهرم میگفت ایران خودرو قراره سایتش باز بشه 

حدود ۲۰۰ کم داره 

بنظرتون بهش بدم ماشین بگیره یا نه ؟ 

اگر بگم بنامم کن و اینکارو میکنه 

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.خونه دو خوابه بهتره مخصوصا شما که فرزند هم دارید، در کل با پیشنهاد تعویض خونه موافقم به ش ...

متاسفانه پولم به پارکینگ دار در حال حاضر نمیرسه. نمیتونمم بدون اسانسور بگیرم زانوم سریع درد میگیره

منم طلا سوتی میگیرم اندازه پولم مثلا ۹۰۰ تومن بعد اونو بفروشم خب سودش خیلی کمه شاید ۲۰۰ تومن بخرن از ...

طلایی که ۹۰۰ خریدید ۲۰۰ ازتون برمیدارن؟؟؟؟؟ مگه ۲۰۰-۳۰۰ سوت طلا چقدر سود و اجرت داره که ۷۰۰ ضرر کنید؟ همچین چیزی محاله.

شما اون ۹۰۰ تومن رو پارسیان بخر یک سال بعد بیشتر از مبلغ خریدت میتونی بفروشی

خانم ها کسی لباس دختر ونه کاپشن کفش قابل استفادهبرای دختربچه 8ساله داره تاپیکش ممنوعه 

ممنون میشم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
طلایی که ۹۰۰ خریدید ۲۰۰ ازتون برمیدارن؟؟؟؟؟ مگه ۲۰۰-۳۰۰ سوت طلا چقدر سود و اجرت داره که ۷۰۰ ضرر کنید ...

احتمالا قیمت نکرده حدس خودشه چون واااقعا محاله

اجرت طلای دست دوم از سکه پارسیان هم کمتره

من امتحان کردم

سلام به همه

اومدم یه کم برم رو منبر 😂😂😂

دوستان شرایط زندگی هر کسی فرق داره

همون جوری که هیچ کدوم ما مثل هم نیستیم قطعا همسر و خانواده شبیه به همدیگه هم نداریم

خود من هیچ وقت از خرج و مخارج خونه پول برای خودم  برنمیدارم یا به  شوهرم قیمت رو الکی نمیگم اختلافش رو خودم بردارم چون شوهر خود من آدم ولخرجی نیست بعد قیمت همه چی رو می‌دونه اگه ببینه دو تومن گرون تر خریدی میگه خوب می رفتی از فلان جا میخربدی 😂😂

ولی من دقیقا تو خونه ای بزرگ شدم با یه پدر وحشتناک ولخرج که مثل همسر یکی از دوستان که تو چند صفحه قبل گفتند پول که دستش میومد به این قرض میداد به اون قرض میداد چیزای غیر ضروری می‌خرید

مادرم همیشه مجبور بود به یه روش ازش پول بگیره که پول هاش رو به باد نده من هم بزرگ شدم شدم دستیار مامانم 😂😂😂چون یه دونه دختر و ته تغاری هم بودم هر چی پول میخواستم بابام بهم میداد مامانم همش بهم می گفت به بابات بگو پول می‌خوام برای فلان چیز اگه همون لحظه نداشت می گفت فردا بهت میدم من هم میدادم به مامانم جمع می کرد

فکر کردید الان اون پول ها کجاست تو زندگی خودشون هست همه اون پول تو خونه خودمون خرج میشد

پس اگه همسرتون هر چی پول درمیاره میاد میده به شما و خودش ولخرجی نمی کنه و همه چی هم به نام شما هست

عزیزم به قول معروف شما زندگی رو از این جهت بردی

ولی دلیلی نداره بیاین اونایی رو که این کار رو میکنند قضاوت کنید

زندگی هر آدمی فرق داره

بعد هم مدیریت کردن اصلا به معنی گدابازی نیست

که اگه به این سمت بره قطعا میشه افراط کردن

زندگی غلط از هر نوعی که باشه غلط هست

درست هر کسی مدل زندگی خودش رو داره

ولی راه اشتباه به نظر من اشتباهه

همون طوری که ما به اون خانواده ای که درآمد بدی ندارند ولی با مدیریت نکردن و ولخرجی تو سن بالا مجبورند برند تو حاشیه شهر خونه اجاره کنند ایراد میگیریم

به اونایی که فقط پول جمع می کنند پول رو پول میزارند که یه خونه بیشتر یه زمین بیشتر بخرند ایراد میگیریم

مدیریت یعنی تعادل داشتن

طرف می بینی چند تا خونه داره یه بار یه سفر درست و حسابی نرفته

یه دست لباس درست و حسابی تن خودش و بچه هاش نیست

حتی یه ماشین درست درمون زیر پاش هم نیست

خوب این مدیریت کردن نیست این قطعا گدابازی

ولی مدیریت کردن یعنی من حواسم به زندگی به ورودی و خروجی خودم باشه  ما مدیریت می کنیم که اگه یه روز دندون خراب داشتیم درستش کنیم

اگه مبل خونمون خراب شد پول داشته باشیم درستش کنیم یا عوضش کنیم

اگه یه وقت دور از جون مریض شدیم اتفاقی برامون افتاد پول داشته باشیم بریم دکتر و بیمارستان

بتونیم کیفیت زندگی خودمون رو ببریم بالا

بله خرید کردن از سوپر مارکت بغل خونه و میوه فروشی سر خیابون خیلی راحت ولی همین که بری از فروشگاه خرید کنی یا از تره بار میوه و سبزیجات و مرغ و اینا بخری می بینی ماهی دو سه تومن فرقش هست و تو سال میشه سی چهل تومن

همون سی تومن و چهل تومن میشه پول تعویض روکش مبل

عوض کردن گوشی یکی از افراد خانواده

خریدن یه لپ تاپ یا هر چیز دیگه ای که آدم نیاز داره

ما که اینجا دور هم هستیم اغلبمون کیفیت زندگی هامون خیلی هم خوب تو خونه های خوب زندگی می کنیم ماشین خوبی زیر پامونه لباس خوب می‌پوشیم خورد و خوراکمون و سفرمون هم به راهه

ولی برای همه اینا مدیریت می کنیم

متاسفانه پولم به پارکینگ دار در حال حاضر نمیرسه. نمیتونمم بدون اسانسور بگیرم زانوم سریع درد میگیره

معمولا داخل تهران اینطور هست که هزینه پارکینگ جدا حساب میشه مثلا محله های وسط شهر حدود ۲۵۰ قیمت پارکینگه، قیمت خونه هم که همون قیمت متعارف هر محل هستش، 

نمیتونید اون مبلغ رو از محل رهن خونه ای که الان داخلش هستید تهیه کنید؟

سلام خانوما میشه لطفا منم راهنمایی کنید معصومه جون شمام اگر پیاممو دیدی لطف کنید نظرتونو بگید .. ما ...

ایرانخودرو احتمال در ادمدنش خیلییییی کمه 

به نظرم به ریسکش نمیارزه این ۲۰۰ تومنم از دست بدی

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

خانمها می تونید راهنمایی کنید ممنون میشم من یه وام دارم که ۷ تومن باقی مونده تا به بانک پرداخت کنم . ...

عزیزم قسط وامتون ماهی چقدره؟

اگه یک میلیون و پونصد یا کمتر هست ارزش نداره یهو ۷ تومن پول بدین.

همون ماهیانه قسطش رو بدین که بهتون هم فشار نمیاد

پولتون هم طلا (هر انداره که شد) و بارونی که نیاز دارین بخرین

اما اگه بالای یک میلیون و پونصد تومن هست یهو صاف کنین از بار روانیش خلاص میشین

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام به همهاومدم یه کم برم رو منبر 😂😂😂دوستان شرایط زندگی هر کسی فرق دارههمون جوری که هیچ کدوم ما ...

اون پولایی که مادرتون جمع کردن اخرش تبدیل به چیز بزرگ و قابل توجه ای شد؟

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

2810