2777
2789
عزیزم من مجردممتولد ۶۹اصلا اهل رفیق‌بازی نیستم و هیچ پولی برای رفیق خرج نمیکنمدوست صمیمیم چند روز پی ...

سلاااام‌

کیف کردم از حرفات 

تهراتی ؟ 

میشه بپررسم چیکار میکنی مگه میگی خیلی کار میکنم 

منم هدفم خونس ی خونه نقلی که دلم گرم باشه 

شاید نخام حالاحالا از کسی خوشم بیادو‌زنش شم 😬

چه عالی من متاسفانه بسیار اهل کادو بازیم .دیگه میخام کلا بذارمش کنار رررر

اره درسته موافقم چرا باید بگیم چی داریم چی نداریم برار مارو همونجور که هستیم بپسندن بدون پول و‌دارایی . 

راستی درخاست دوستی دادم دوس داشتی قبول کن ❤️

سلام برو ماهتون ممنون عزیزم من همون مهر رو گفتم فعال کنه ازیناست که از بیرون میفروشن بنام خودم شد ام ...

رسالت همه کاراش اینترنتیه،دوستم هم با کارتخوان مهر برای کلینیکش کار میکرد نزدیک یکسال ولی راضی نبود.من قبلش ازش مشورت نگرفتم فقط خوبیه رسالت اینه ک میتونی از هر کسی امتیاز وام انتقال بدی ب خودت حالا بخری یاهر چی،ولی مهر فقط برای درجه یک ها بود انتقال،البته من چند سالیه سمت مهر نرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنچه که من برای دنیایم میکنم تا زیباتر ببینمش، امن تر ببینمش، و دانستم که به عمل کار برآید، به سخندا ...

پوران دخت عزیزم 

در جهت تصدیق حرفهای درستت خواستم چیزی بگم که من از همین تاپیک یاد گرفتم

دوستان عزیز اینجا، پیج اینستاگرام لیلی دیلی رو معرفی کردن.

منم در جهت کاهش مصرف استفاده از گوشی اینستاگرامم رو پاک کردم و با نسخه تحت وارد میشم. در حد پنج دقیقه ده دقیقه چندتا پیج رو میبینم و تموم میشه.

اینو خواستم بگم که همین لیلی خانم ۶ ۷ سالی هست ازدواج کرده و رو تختی و وسایلش رو با مد روز نخریده و با مد پایدار خریده بوده. برای همین بعد این همه سال خونش هنوز شیک و رو مد هست.

با مد پایدار احتیاجی نیست که سال به سال تغییرات بدیم و مصرف گرا باشیم.

مثلا ما فامیلی داریم این خانم چندین سال در مهمانی ها یک پیراهن مینی ژوپ تک رنگ می‌پوشید که سالها نیاز به تغییرش نبود.

حالا فکر نکنی خانم نداشت. خودش پزشک و همسرش پرستار بودن. الان هم شکر خدا وضعشون خوبه و بهترین ها رو دارن.

این برکت ثروتشون صرفا از پزشک بودن نیست قطعا مدیریتشون هم نقش داشته. چون من پزشکانی رو دیدم که سالهاست کار میکنن و ماشین ایرانی رده متوسط دارن.

خلاصه که حرفهات کاملا درسته. 

ما نباید از دیگران بخواهیم تغییر کنن. ما تغییر کنیم دنیای اطراف ما تغییر میکنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
شاپرکیم ❤️من نیز با نظر مامان سبحان موافقم. همیشه وقتی نیت کنم برای خرید و مسیر بازار در پیش بگیرم، ...

ممنون از نظرت عزیزم و نوشته های قشنگت انقد محو خوندن قلم زیبات شدم یادم رفت چی میخواستم 

امیدوارم همیشه حال دلت خوب و سرزنده باشه 

درسته عزیزم چشم و هم چشمی باعث این اتفاق شده به قول شما طرف نمیدونه این وسیله چی هست کاربردش چیه کجا به دردش میخوره ولی سعی میکنه همرنگ جماعت شه بلکه از قضاوت ها دور بمونه 

چندی پیش خالم ب  دختر خالم گوشی آیفون خرید ۸۰ تومن بچه کلاس سوم راهنمایی هست همش میگفت مامان این به درد من نمیخوره من یه گوشی میخوام درحد اینکه برنامه درسی شاد رو بیاره بالا مامانه اصرار که نه مده همه دارن باید مام داشته باشیم آخرم خرید الانم طفلک بچه سخت باهاش کار میکنه ولی باور کن من بر خودم هیچ وقت دنبال مد و اینا نبودم همیشه بودجه و شرایط خونمون رو در نظر گرفتم فقط نظرم همین مثل شما این بود که منی که یه وسیله رو ۶ سال میخوام داشته باشم حداقل سعی کنم در وسع خودم خوبش رو تهیه کنم 

امیدوارم خدا از خزانه نامحدودش انقدری بهمون ببخشه که  هم دلمون بزرگ شه هم جیبمون که بهترین خودمون باشیم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

دوستان خوبم خدا قوت،از همه تون سپاسگزارم بابت با اشتراک گذاشتن تجربیاتتون.

من از اینجا ویپاد رو یاد گرفتم وفعلا 1009 سکه جمع کردم وام ۲تومنیش هم دادم همسرم برای بقالی مون😁 امتیاز رسالت از کارت مادرم وفامیل گرفتم ده گرم طلای ۷درصدی مخفی گرفتم.

به فکر ادامه تحصیل و گرفتن وام و تعویض ماشین برای امسال بودم که باکمردرد به چندتا دکتر سر زدم همه گفتن جراحی لازمه و یکمم سنگینه هزینه هاش.

خلاصه بازم میگم از تک تک لحظات سلامتی وباهم بودنتون کیف کنید وخوش باشین کنارهم.فرصت ها خیلی کوتاهن.

ی راهنمایی هم می‌خوام از دوستانی که آگاهی دارن درباره نحوه پس انداز با کارهای کوچیکی مثل بقالی تو کوچه و روزانه یک پولی میاد ومیره فوری .چطور مدیریت کنیم ک هم ب خوراک و لباس و دندون و دکترو پس انداز و هم خرید دوباره جنس برای مغازه برسیم.

بازم از همه تون ممنون

دوستان خوبم خدا قوت،از همه تون سپاسگزارم بابت با اشتراک گذاشتن تجربیاتتون.من از اینجا ویپاد رو یاد گ ...

یعنی چی میره

یعنی هر روز جنس می  خرید؟

سوپر مارکت دارید؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلاااام‌کیف کردم از حرفات تهراتی ؟ میشه بپررسم چیکار میکنی مگه میگی خیلی کار میکنم منم هدفم خونس ی خ ...

گلم من خواستم دورهمی تگت کنم نشد

اگه فرصت کردی توی اون تاپیک منو تگ کن باهات صحبت کنم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام دوستان میشه راهنماییم کنین؟!بنظر شما هزینه کنم گلدوزی اموزش ببینم؟بازار خوبی داره!؟یا نه نمی ار ...

گلدوزی آموزش پولی نمیخواد

سرفصل‌های جایی که میخواد یادت بده رو ببین از توی گوگل و آپارات یاد بگیر

گلدوزی عاااااالیه 😍😍😍😍🥰😍🥰

اینها که گفتم، بخش زیادی دل گویه، بود، دوست داشتم، در دهه ی سی زندگی ام، دنیای بسیار خوب تری میدیدم، ...

پوران دخت عزیز این پیام صرفا برای اینه که باز تکرار کنم که چقدر که چقدر که چقدررررر دوستتون دارم و عاشق قلم زیباتون هستم 

در ذهن من یک مادر ایده ال و یک همسر نمونه هستید 

خدا برای عزیزانتون حفظ تون کنه 

جسارتا میتونم بپرسم شغل شما چیه؟ این قلم زیبا که نشات گرفته از قلبتون هست رو چجوری به کاغذ به صفحه گوشی می نشونید؟

انشالله عزیزم ❤️ چرااا که نه فدات شم صدرصد قبول میکردم ...ببین هلن جان ...دوست من ❤️ پیشرفت و موفقیت ...

وای انشاالله بهترینش برات اتفاق بیوفته پاییز دعای خیر من و همه دوستان بارقه راه زندگیت عشقم از الان واست انرژی مثبت میفرستم ،عشقم ممنون میشم پیویت رو چک کنی اونجا مزاحمت شدم یه موقعیت خیلی فوری و مهم و من نیازمند راهنمایی هات خواهرانت هستم 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
این کانال رو تو تلگرام پیداکردم هرکس دوست داشت اسمشو سرچ کن عضو بشه ایده هاشون خوبه

عزیزم من رفتم این گروه پیدا کردم و همین طور رفتم بالا و ارسال مخاطبان رو خوندم به طور عجیبی بعضی کامنتا برام آشنا بود 

حدس زدم از همین تاپیک گرفته شده تا اینکه توی یکی از کامنتا گفته بود به قول معصومه جون....😁😁😁

دیگه مطمئن شدم کامنتا از اینجا گرفته میشه

البته مطالب خوب دبگه هم داشت 

ولی من دیگه بالاتر مطالعه نکردم

2810