2777
2789

افسردگی ندارم ولی بشدت متنفرم چهار ماهه سینه هام بیرون از لباسم در حال شیر دادن نفرت انگیز ترین کار ممکن بعد بچه من هم شیر خشک میخوره هم شیر منو اونو به عنوان مکمل میدم ولی این روزا دارم بیشتر میدم شیر خشک شب ولی دو بار سه بار بیدار میشه شیر خودمو میخوره من واقعا لذت نمیبرم شما چجوری لذت میبرید؟😭 اعصابم خورده چجوری دو سال این مدلی زندگی کنم اگه دیگه کلا شیر خشک بدم بهش ایراد داره؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سینه ها افتاده و بدفرم میشه همیشه ام بیرون لباس🤢🤢

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
سینه ها افتاده و بدفرم میشه همیشه ام بیرون لباس🤢🤢

من اصلا به فرمش و اینا فکر نمیکنم ولی بشدت بیزارم بدم میاد بخدا شیر خشک انقدر برام راحته حتی نصفه شب درست کنم مثلا اینا که میگن شیر خشک سخته فلان واسه من خیلی خیلی راحتتره 

نمیدونم چرا لذت نمیبری، ولی شیردهی یکی از بهترین زمانای زندگیم بود که الان واقعا دلم براش تنگ شدهکنا ...

من حس عذاب میگیرم با شیر خشک حس ارامش دارم باور کن اعصاب و روانم آروم تره 

2810