2777
2789
شرط داشتن گواهینامه ابطال شد.برای ثبت نام ایران خودرو

چه بد 

با این کار،دلال ها و سرمایه گذارا کل خودروها رو جارو میکنن با این ظرفیت کم 

به کل نا امید شدم ، زودتر تموم شه این قرعه کشی ، برم از بازار ماشین بخرم ، هر چند که شوهرم نظرش همینه، بعد دو سال سامانه رو باز کردن ، با این ظرفیت مسخره و کم 

خدا رحم کنه....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهرا جان سلام شما مشهدی بودین درسته؟میشه بگی از کجا طلا میخری؟

ما خونمون بلوار آزادی کوچه پشت پلیس راه هست

از خیابان امام زمان میخرم اگه اونجا بهت نزدیکه آدرس بدم از کدوم

اگرنه خواهرم از یک طلافروشی توی خسروی می‌خره که اونم دست دوم ها رو با سود کم میده

کدومش برات راحت تره بگم عزیزم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام معصومه خانم اگه پیام منو دیدی ممنون میشم جواب بدی من چندوقته بسرم زده تو خونه قالی ببافم فقط چون طبقه چهارم میشینیم میترسم صداش همسایه هارو اذیت کنه شما چون گفتی میلافین میخاستم بدونم صداش واقعا آزار دهندس؟ممکنه همسایه هارو اذیت کنه؟

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم حتما در آمد خودت تبدیل کن قاطی خرج خونه نکن یا از طلاسی و میلی سوتی طلا ...

سلام معصومه جان خوبید ببخشید ما ی خانواده ۴ نفر هستیم 

شوهرم ۷ میلیون بهم خرجی خونه میده فقط،برای خوراک 

نه قبض ها نه بسته اینترنت نه لباس هیچیز جزوشون نیست 

میخوام مدیریت کنم کم نیارم و بتونم پس انداز هم بکنم 

راهنمایی کنید عزیزم

سلام دوستان طلای دست دوم میگه ۱۵۰ بالا تابلو خوبه بخرم.

تا چقد بالا تابلو میصرفه بخرم.

دوستان کسی میتونه ۳۶ گرم طلا رو برا فروش برام حساب کنه.

ممنون میشم راهنمایی کنید

خدا ❤ من است.
سلام معصومه عزیز و دوست داشتنی باجی نبودیاااااا دل تنگ شدیم شدیددددددددد❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️معصومه جونم ...

سلام

من چون دو شیفت کار میکنم طبق تجربه خودم شب قبل نصف کارهای ناهارم رو میکنم فردا صبح فقط برنج رو دم میدم

یا ظهر مواد کوکپ رو اماده میکنم و شب فقط سرخش میکنم

موقع غذا پختن ظرف ها رو میشورم خونه رو جارو‌میکنم

یا صبح ها همونطور که دارم اماده میشم خونه رو‌مرتب میکنم

امروز صبح ۶ بیدار شدم ماشین لباسشویی رو‌روشن کردم خونه رو مرتب کردم ساعت ۷:۳۰ زدم بیرون که ۸ سرکار باشم

چون امروز زودتر رسیدم همون ساعت ۱۱ کارهای ناهار روکردم و الان داره میپزه

برنامه ناهار هفتگی خیلی بهم کمک میکنه و البته برنامه روزانه مینویسم

واسه شب هم مواد فلافل قبلا درست کردم فقط ساعت ۴ میزارم بیرون و میرم سرکار شب که اومدم تا اینا سرخ بشه گوجه و خیارشور رو اماده میکنم و اینکه هرشب قبل از خواب سعی میکنم خونه رو‌مرتب کنم

دیشب مهمانی بودم و دیر شد و چون صبح باید ساعت ۶ بیدار بشم گذاشتم واسه امروز صبح

ببخشید که جای معصومه جان جواب دادم

خواستم تجربه ام رو باهات درمیون بزارم

معصومه جان یه سوال دارم اگه بهت ۱۳ میلیارد میدادن باهاش چکار میکردی؟مثلاااا گفتم

توی مشهد خونه مناسب زندگی از ۹۰۰ تومن ۱ میلیارد شروع میشه که اجاره شون بدون رهن حدودا ماهی ۴ ۵ تومن هست

۱۲ تا خونه بین ۹۰۰ تا ۱.۱ میلیارد میخریدم

با همین ها ماهی ۴۰ ۵۰ میلیون درمی‌آوردم

با پول اجاره ها جایی وام میگرفتم و با بخشی از اون اجاره ها طلا میخریدم و به خودم می‌رسیدم. 

بستگی داره کدوم شهر زندگی کنید که بر اساس اون بگیم. مسلما این برنامه برای تهران جواب نمیده

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام خانومای عزیز ؛ خداقوت بهتون ☘️🌱 من بابام یه دستگاه پوز لازم داشت من گفتم بانک مهر بگیریم که ا ...

سلام عزیزم بخشهای کشاورزی میگن که مالیاتش جزیی هست ولی بانک هایی مثل رسالت و مهر واقعاامتیازشون کنده یا بسته به پولی هست که میمونه من خودمم برای بقالی مون کارتخوان رسالت درخواست دادیم ولی چون پول نمیموند و روز بعد فوری خارج میشد از حساب امتیاز بدرد بخوری این چند وقته دستمونو نگرفته

سلام دوستان ثبتنام ماشين امروز هست ؟ كسي تونسته ثبتنام كنه؟ 

@كاموا صورتي

دوستان بيزحمت كمك كنيد دوستمونو صدا بزنيد

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام عزیزم بخشهای کشاورزی میگن که مالیاتش جزیی هست ولی بانک هایی مثل رسالت و مهر واقعاامتیازشون کنده ...

سلام برو ماهتون 

ممنون عزیزم 

من همون مهر رو گفتم فعال کنه ازیناست که از بیرون میفروشن 

بنام خودم شد امیدوارم معدل و امتیاز خوبی بشه نمیدونم ولس بابامم زیادی قرار نیست باهاش کار کنه مثلا و منم میدونم که خارج میشه زود 

رسالت شهرمون نداریم ما 

2810