2777
2789
من به شوهرم گفتم تو دوست داری با مردی غیرتو درارتباط باشم  بهم گفت تو گوه خوردی ولی من ازادم & ...

تو شرایطش نبودم ولی تا اونجایی ک خودمو میشناسم اهل تلافی کردنم و نمیتونم ی جا بشینم غمبرک بگیرم اگه بد بود بد میشم اگه خوب بود خوب میشم همه چی متقابله

دادخواست طلاق دادم رفت زنه رو جلو خونشون جلو شوهرش زد تمام عکسای لختشو نشون شوهرش داد گفته بود زنت ی ...

قشنگم تروخدا عکس و چتارو پاک کن انقد خودتو اذیت نکن،  چرا خودتو عذاب میدی گلم،  با هرروز دیدنشون فقط خودت اذیت میشی فداتشم خدا ب دلت ارامش بده الهی

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
من همین قصد رو داشتم .اما با وکیل مشورت کردم گفت نرو...چون اصولا اینجور دخترا دریده و هرزه هستن در ش ...

سلام خدا قوت .این جورها ادم ارزش اینو ندارن باهاشون دهن به دهن بشین

خطش اگه همراه اوله همراه من نصب کن پیاماش ومکالماتشو دربیار بکن تو چشش....اگه همه نشد بگو پرینت بگیر ...

سلام عزیزم من با همراه من پرینت درمیاوردم الان اصلا نمیشه دیگ پرینت گرف از چیه شما نمیدونی؟

2804
2805
2801