2777
2789
ولی بازم به این فکر کن اگه واقعا ترسیده و این کارو نمیکنه دیگه . بیشتر تقصیر اون زن بوده که عکس می‌ف ...

چی میگی؟ واقعا وات د فازززز

چرا کل تقصیرا رو میندازی گردن زنه؟ حالت خوشه؟

اگه زنه همین کارو میکرد همین حقو میدادی بهش؟

زنه خراب بود مرده چرا پا داد؟

اگه اینطور بود خدام حقو به زلیخا میداد نه حضرت یوسف‌. اوووووکییی؟؟؟؟؟؟

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
بستگی داره انقد راحت نباید واسه کسی نسخه طلاق پیچید ایشون بچه داره شوهرشم پشیمون شده طلاقم بگیره ...

تنهایی بهتر از همنشین بد است👍

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دادخواست طلاق دادم رفت زنه رو جلو خونشون جلو شوهرش زد تمام عکسای لختشو نشون شوهرش داد گفته بود زنت ی ...

شوهره  اون زنه چیکار کرد بعد اینکه شوهرت اینا رو بهش گفت؟ از اونا خبر داری؟

2803
الان۶ سالشه خیلیییییی مونده 💔مجبورم بسازم اره فقط بخاطر اون روز صب میکنم چون خیلی وابسته پسرمم تا ا ...

توخونه چطور رفتاری داری باپدربچت؟عادی باهم حرفم نمیزنید 

کتمان کرد مث همه

خطش اگه همراه اوله همراه من نصب کن پیاماش ومکالماتشو دربیار بکن تو چشش....اگه همه نشد بگو پرینت بگیر اگه هم نرفت از طرف دادگاه خانواده اقدام کن.....راستی اگه شرایط طلاق نداری لطفا الکی فقط روشو بیشتر باز نکن وهمینجا دیگه پیگیر نشو چون اگه فهمید عرضه طلاقو نداری بدتر میکنه

ممنونم دوست خوبم من ریز شدم همه چی چک میکردم هیچی نمیدیدم عاشقانه میپرستیدمش زندگیم عالی بود کار خ ...

شوهرمن‌ رمز گوشیش عکس خودش نمیتونم برم.رمز عددی هم داره یه مدت بچه م فهمیده بود بهم گفت هرچی باخودم کلنجار رفتم نتونستم برم چون گفتم اگر چیزی ببینم نمیتونم نگم اگر هم بگم که بدتر میشه.

ازخدا خواستم‌ اگر کاری میکنه خودش رسواش کنه.چون حق هیچ کس خیانت نیست

بهش هم گفتم اگر روزی بری سمت زنی نشون میدی لیاقتت زن خراب و خیابونی هست و لایق من نبودی که بفهمه ایراد از خودش بوده نه من

2804
شوهرمن‌ رمز گوشیش عکس خودش نمیتونم برم.رمز عددی هم داره یه مدت بچه م فهمیده بود بهم گفت هرچی باخودم ...

اصلا باز نکنیا 

باز کنی روان خودت بهم میریزه 

برای مردای خیانتکار فقط باید خرج بزاری رو دستشون 

2805

من خیلی دلم گرفته. شوهرم داره بهم خیانت میکنه. خیلی وقته، با آدم های متفاوت، رابطه کامل دارن، ی بچه 6 ماهه دارم ک تنهایی اصلا از پسش بر نمیام. از شوهرم متنفرم. ذات کثیف و لجنی داره. یبار ک ب روش آوردم بهم گفت تو هیچب نیستی

منم برادر شوهرم ب جاریم خیانت کرد جاریم میخواست ازش حدا بشه ولی یک دختر داشتن و وساطت بقیه دوباره برگشتن ب زندگی قبلی 

برادر شوهرم قول داد ک دیگ اینکار ها انجام نده خداروشکر الان ۵ میگذره خوبن 🤲🤲🤲

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

2801