2777
2789

عزیز دلم کمک کردن هیچ عیبی نداره

منتها به آدم واقعا محتاجش 

اون آقا خودش دست و پا داشت لازم نبود شما بری 

ضمنا اکثر آقایون قلب مهربون تو نمیبینن و تو ذهن کثیف شون یه چیز دیگه برداشت میکنن 

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
۲۴ سالمه یساله رفتم توی یه محیط کار. اونجا همکارای زن و مرد داریم که باسابقه و رسمی هستن، من و یه ...

عشقم اون دوستت یکم شیش میزنه مگ ب جنسیته مگ اون ادم نیس الان اگ اون کمکت‌میکرد میشد جنتلمن! واقا عجیبه فق عزیزم سعی کن رو ندی بهشون چون مردای ایرانی بی جنبن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۲۴ سالمه یساله رفتم توی یه محیط کار. اونجا همکارای زن و مرد داریم که باسابقه و رسمی هستن، من و یه ...

نکن خاهر من😂 درسته ک تو منظوری نداری ولی ممکنه بقیه بد برداشت کنن اگ برات مهمه پشتت چیا ممکنه بگن ک نکن اگ ن برات اهمیت نداره ک کسی چی میگ پشت سرت خب هیچی دیگ راه خودتو برو 

بابا کاری نکردی نگران نباش همکارین دیگه گاهی کمک هم میکنین 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
2803

عزیزم دوستتون درست گفته اصلا لازم نیست اینجور رفتار کنید

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
عزیزم دوستتون درست گفته اصلا لازم نیست اینجور رفتار کنید

همکارن این چیزا پیش میاد دیگه 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
عزیز دلم کمک کردن هیچ عیبی نداره منتها به آدم واقعا محتاجش  اون آقا خودش دست و پا داشت لازم ن ...

اخه من به در خروجی نزدیکتر بودم و رفتن و لیوان اوردن برام راحت تر بود. یکیم شاید از رو تنبلی خودشون اینکارو نکنن و تو کمک کنی.

2804
همکارن این چیزا پیش میاد دیگه 

اینکه همه نشستن فقط این خانم بلند شه بره از یه اتاق دیگه صندلی بیاره و حتی اون اقا از صندلی که اورده استفاده نکنه؟

نمیگم معنی بدی داره ولی برای شخصیت خودش خوب نیست کوچیک میکنه خودش رو

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بله واقعا کارات بد بوده .. نه بخاطر جنسیت مخالفشون .. 

اما تو همکارشون هستی نه زیردست ، درست تازه کاری و اونا با تجربه و اسبق .. ولی توی یک سطحی . و بهتره این فاصله رو توی احترام در رفتار و کلام نشون بدی نه سرویس دادن، بعدم عزیزم تو مگه خدماتی هستی میدویی دنبال لیوان ب اینور اونور ؟؟؟

بعد چرا رفتی صندلی اوردی ؟؟؟ صندلی سنگینه . برای چی بلند کردی اوردی تو اشپزخونه ؟ یعنی زور اون اقا از او کمتره ؟ زورویی چیزی هستی؟؟؟ ی خانم نه زیاد خم میشه نه چیی سنگین بلند میکنه نه زیاد کارای مردونه میکنه .‌‌بعدم بهترین حالت اینه زیاد با بقیه تو ایدارخونه جمع نشی. برو خوراکیت رو بخور و برگرد سرجات بشین و اروم باش. اینجوری بهتره اینکه همیشه گردهمایی بگیرید یجا بعدا ی چیزی از توش در میاد دقیقا مثل همین ۲ تا مورد ک گفتی.. از لین ب بعد هم واسه هیچکسی هیچی نبر و نیار.. حتی خانم ... کلا پیشقدم نشو . داوطلب نشو . کسی چیزی معمولی احتیاج داشت خودت رو ب نشنیدن بزن . اگه مستقیم تورو خطاب کرد بسنج ببین ارزش داره انجام بدی.. وجهه ات رو خراب نمیکنه . بد نیس . بعد انجام بده ... کلا میخوای روت حساب کننن اینجوری نباش چون یهو میبینی بجای پیشرفت تو کار . فقط واسه همین کارای دم دستی ذیگه صدات میزنن .اعصابم خورد شداااا😬 

اینکه همه نشستن فقط این خانم بلند شه بره از یه اتاق دیگه صندلی بیاره و حتی اون اقا از صندلی که اورده ...

اره خب خودشو کوچیک میکنه من خودم تو شرایط اون  فوقش یه لیوان آب بدم اونم اگه همکارم دست  نداشته باشه 😂ولی خب بازم کارش اونقدرا بد نبود که همه میگن 

سلام دوست عزیز

هیچ وقت تو محل کارت به کسی خوبی و کمک نکن هرکاری که بکنی منظورتو بد برداشت میکنن فکر میکنن داری بهشون نخ میدی پررو میشن مزاحمت میشن برای خودت بده خانمی تو سرکارت هم خانمی کن و کارای خودت رو انجام بده برای کسی هیچ کاری نکن تجربه کردم که بهت میگم

ببخشید یکم رک گفتم بخاطر خودته..🫶

صبور باش . گاهی برای بهتر شدن باید از بدترین شرایط عبور کرد.🌸🌙
2805
بله واقعا کارات بد بوده .. نه بخاطر جنسیت مخالفشون ..  اما تو همکارشون هستی نه زیردست ، درست ت ...

👍

اره خب خودشو کوچیک میکنه من خودم تو شرایط اون  فوقش یه لیوان آب بدم اونم اگه همکارم دست  ن ...

😄😄😄😄😄

یه جوریه فکر کن یارو میگه لیوان نیست یکی از کارمندا بدو بره براش لیوان بیاره 

آدم سبک میشه

2801