2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
چ کمکی؟

آب داد دست یکیش 😂😂😂😂

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
۲۴ سالمه یساله رفتم توی یه محیط کار. اونجا همکارای زن و مرد داریم که باسابقه و رسمی هستن، من و یه ...

نه چه بدی داره آخه 

این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
2804

نکنی بهتره، لقب خودشیرین بهت میدن😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
2805
۲۴ سالمه یساله رفتم توی یه محیط کار. اونجا همکارای زن و مرد داریم که باسابقه و رسمی هستن، من و یه ...

نه چه مشکلی داره😐!

وقتی منظور خاصی نداری 

تو فقط میخواستی کمک کنی چه مرد چه زن فرقی نداره 

ایشون ممکنه خودشون مشکلی داشته باشن 

اره عزیزم اصلا نکن 

مردم نیتت متوجه نمیشن 

اشتباه برداشت میکنن 

وظیفه شما نیست برای یک آقا که قوی هیکله اینکار کنی 

و ارزش خودت میاری پایین 

اره بده و ضایست..اینا هم کمک نیست مگه خودش معلوله نمیتونه بره برای خودش صندلی یا لیوان بیاره ...با عرض معذرت شما کمبود توجه و کمبود اعتماد بنفس داری واسه همین اینکارارو‌ میکنی 

2801