2777
2789
آره دیگه هنو بچگیش باهاشه‌....بابا اصلا کمک بخواه اینا به کنار ولی دیگه تصمیم نگیر برای پسرت به پسرت ...

فکر میکردم ازش بدم نمیاد 

باهاش کنار اومدم 

ولی از دیروز انگار یه تنفر خاموش تو وجودمه که دوباره شعله ور شده

همه فتنه ها زیر سرشه

پاییز همسرم کلا پر حرف نیست تو ده دقیقه مکالمه همه چی رو لو میدهمن زیاد ازش نمیپرسم چه کردی کجا رفتی ...

همون طرف مقابلش بد ذاته دیگه...مطمئن باش میتونی😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره اینطوریهمیترسم بهش بگه خیلی صمیمی هستنیکم میترسم راستش

خودت از همسرت بخوای که تایم شب رو کنسل کنه چی؟

آره دیگه هنو بچگیش باهاشه‌....بابا اصلا کمک بخواه اینا به کنار ولی دیگه تصمیم نگیر برای پسرت به پسرت ...

ببین پاییز من برای همسرم دو تا تولد عالی گرفتم 

خب طبیعیه اونم برای من جبران کنه

برای من طلا و گل و … خریده بود 

من اصلا استوری و اینا نذاشتم حتی پروفایل کلا خیلی مدته اینکار نمیکنم چون بنظرم کار شیکی نیست

خانم هم زنگ زد تولدمو تبریگ گفت

بنظرت چیکار کرد؟!!!

روز بعد زنگ زده به همسرم من سرکار بودم که خانمت خیلی خوشحاله چیکار کردی براش تن صداش فرق داشت با همیشع من عادی حرف زدم بخدا

فقط دید خونمون شلوغه بابا و مامانم بودن شایذ چیزی حس کرده

همسرم سیر تا نیاز کارایی که کرده بود برامو براش گفته بود🙁🙁

بعد اومدم خونه گفت مامانم زنگ زده گفته خانمت خوشحال بود چه کردی

گفتم تو چی گفتی گفت گفتم چیا خریدم برات🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من فقط سکوت

فکر میکردم ازش بدم نمیاد باهاش کنار اومدم ولی از دیروز انگار یه تنفر خاموش تو وجودمه که دوباره شعله ...

منم گاهی نسبت به بعضیا این حسی میشم حس بدی هم هست معادلات آدمو بهم میریزه‌..‌کاش همسرت تعادل رو برقرار میکرد مطمئنن تو الان این حس رو نداشتی...چون مثل منی باز ته دلت نمیاد بگی بد مطلقن مثل من که میگم خونواده ی شوهرم خوبن🤭😁 

حنا تایم مرخصیتون چجوریه در سال نمیشه باهم صحبت کنین که باید فیتی فیتی تقسیم شه وباعث دلخوریتون نشه؟

[QUOTE=363723509]نمیشه دوتا روز کار  دوتا شبکاری دارن و سرپرسته باید بره[/QUOTE  اااا پس ببین چجوری میتونی با رئیس هماهنگ کنی

ببین پاییز من برای همسرم دو تا تولد عالی گرفتم خب طبیعیه اونم برای من جبران کنهبرای من طلا و گل و … ...

آره اینو گفتی وای چیکار کردی خانمت خوشحال بود صداش🤣🤣🤣🤣بلده یه دستی میزنه میدونسته تولدته یه دستی زده ازش آماربگیره ببینه چه کرده برات

منم گاهی نسبت به بعضیا این حسی میشم حس بدی هم هست معادلات آدمو بهم میریزه‌..‌کاش همسرت تعادل رو برقر ...

آره ذاتا دلم نمیخواد بد باشم 

ولی نمیذارن 

من واقعا باهاشون خوبم اما قدر نمیدونن و زیادی سرک میکشن

انقد خوبم که چند وقت پیش باباک بخاطر نوبت گرفتن دکتر ازش تشکر کرد گفت حنا برای بابا و مامان من کم نمیذاره کاری نکردم

اما تو عمل …

آره اینو گفتی وای چیکار کردی خانمت خوشحال بود صداش🤣🤣🤣🤣بلده یه دستی میزنه میدونسته تولدته یه دستی ...

پاییز جون من سرم شلوغ شده 

و خیلی سردرد دارم 

شب همسرم خونس نمیتونم بیام سایت 

اگر نبودم نگران نشی😘

ببین پاییز من برای همسرم دو تا تولد عالی گرفتم خب طبیعیه اونم برای من جبران کنهبرای من طلا و گل و … ...

این فن رو اکثر مادرشوهرا میزنن🤣🤣🤣 سر منم اومده 😂 الان میخندم ولی اون موقع داغون شدم

ولی میدونی اتفاقا خوشحال باش اینقدر درگیر توعه! 

ب نظرم استوری کن ولی فقط خونواده همسرت ببینن😁 بعد مناسبت بعدی هیچی استوری نکن... دوباره سری بعد  دریا و مسافرت... بعد زنگ میزنه عه کی رفتید سفر بعد شوهرت میگه نرفتیم میگه زنت یادداده دروغ بگی 😆 عکس دریا و کیش من دارم برات میفرستم😋 

بینشون رو شکرآب کن 

اتفاقا کیشی ک رفتیم اسفند ماه بود😆 

بعد شوهرت اگر چیزی گفت بگو دیدم قشنگ بود گذاشتم! بنده خدا آش نخورده و دهن سوخته شدی پا شو جمع کن بریم مسافرت این چ خونواده ای هست که این همه باهاشون صادق بودی از خودت گذشتی الان حرفت رو باور ندارن!

جشنواره های شهرهای دیگه رو بررسی کن بگو حیفه نریم یه بار در ساله و فلان...

پاییز جون من سرم شلوغ شده و خیلی سردرد دارم شب همسرم خونس نمیتونم بیام سایت اگر نبودم نگران نشی😘

الهی خوب شه سرت باشه عزیزم مواظب خودت باش♥️

آره ذاتا دلم نمیخواد بد باشم ولی نمیذارن من واقعا باهاشون خوبم اما قدر نمیدونن و زیادی سرک میکشنانقد ...

شاید هم نمیدونه کارش اشتباهه و فک میکنه تو خیلی راضی هستی که همیشه با خونوادش وقت میگذرونین امیدوارم ایندفعه دیگه این حرفایی که زدین نتیجه بده چون همسرت هم قدر دان وخوب هست .