2777
2789
عنوان

ویروس hmpv

154 بازدید | 31 پست

دوستان من چند روز پیش رفتم بیرون ولی خب لباس کامل نپوشیدم و سردم بود الان از دیروز تاحالا دماغم گرفت بعد سرم وحشتناک درد میکنه انگاری از جام پا میشم سرگیچه میگیرم و حس میکنم هی فشارم می افته و دیشب که خواب بودم حس میکردم بونم داغه ولی هی بهم میگفتن تب نداری الان خیلی ترسیدم نکنه ویروسه رو گرفتم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو روزه انفولانزا گرفتم دارم‌میمیرم از کرونا بدتره ۳۵ هفته هم باردارم 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
ای وای عزیزم...ایشالا زودتر خوب میشید علائمش چیاست میتونید بهم بگید؟

بدن درد سردرد سرفه های وحشناک بیحالی بی اشتهایی منکه یبار میلرزم از سرما یبار همه لباسام خیس عرق میشه دیشب تو مطب دکتر فشارمم افتاد مرگو به چشم‌دیدم یهو همه مطب دور سرم میچرخید و حالت تهوع شدید و وحشناک داشتم سرم میخاست منفجر بشه فشارم خیلی افتاده بود 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه