2777
2789
اگه میشه روزکار شه چه بهتر شب کاری خیلی سخته از همه نظر هیچی به خواب شب نمیرسه... زندگیتون با کیفیت ...

ببینم چیکار میتونم بکنم

رییس با من خیلی خوبه و حرفمو گوش میده فقط باید طوری بگم که متوجه نشه کار منه

آره پاییز روی این موارد اصلا ذوم نکردم 

برامم زیاد مهم نبود 

اما واقعا از تیرماه متوجه شدم تمام مشکلات ما از گفتن های همسرم به بقیه شروع میشه

ببینم چیکار میتونم بکنمرییس با من خیلی خوبه و حرفمو گوش میده فقط باید طوری بگم که متوجه نشه کار منهآ ...

آره طوری بگو که نفهمه کار تو بوده. شاید چیزایی که میگه حرفای ساده باشه بلاخره آدم دوتاکلمه حرف میزنه وحرف حرف میاره ولی اونا بدذاتن وسواستفاده میکنن....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حنا به قول ترانه مامانا دقیقا همینطوری هستن اگه مامانت به چشم زخم اعتقاد داره ازین قسمت وارد شو وبهش ...

من از خانوادش دورم اوضاع اینه 

نزدیک بودم چی میشذ🤕

تازع به همکاراشم میگه

پاییز من امسال از اهداف اصلی که تو دفترم نوشته بودم بهبود رابطه باهمسرم بود و کم کردن دعوا

اما رو جزئیات ذوم نکرده بودم

واقعا جزییات خیلی مهمه 

دقیقاتلاشمو میکنم دیروز رییسش اومد دفترم باید میگفتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ببخش دیشب خوابم برد یهو به زور بیدار موندم که حواسم به دمای کاوه باشه🥺 باز اگه دیدیش حتما بگو بهش.خدایا عاقبت ما رو بخیر کن بچه هامونو اذیت نکنیم🥺بابا کیف کن عروس و پسرت زندگیشون خوب باشه ای خداااا

حنا واقعا متعجبم.... فقط یکی دو روز مونده ب سفرت به خونوادت بگو ...من خودم همینکار رو میکنم بهشونم ...

ترانه سلام

خوشحال شدم پیامت رو دیدم ♥️

ترانه همسر منم ذوقکی دقیقا

به اونور و اینور میگه

ببین دو هفته پیش با مامانم اینا رفته بود کله پاچه بگیرن

بزاریم فریزر که بعدا خودمون دورهم جمع شدیم برای صبحانه بپزیم

غروب رفتم خونه گفت مامانش زده از خواب بیدارش کرده😟

نگفت چی گفتن

اما گفته بود که با مامانم اینا رفته و چی خریدن

از کجا فهمیدم 

پنجشنبه هفته پیش خودش گفت مامانم اینا کله پاچه خریدن دور هم جمع شدن🤨🤨🤨🤨

خب چی بهش بگم 

این مساله پیش پا افتاده و غیرمهمیه 

چجوری یه مرد ۴۲ساله رو ترک عادت بدم

من نگم اون میگه 

من از خانوادش دورم اوضاع اینه نزدیک بودم چی میشذ🤕تازع به همکاراشم میگهپاییز من امسال از اهداف اصلی ...

آره اصلا نزدیک بودن خوب نیست وای ما اون مدتی که ماشین نداشتیم خرید کردن داستانی بودبرای ما....اینکه داداشش و زن بچش نبینن دلشون بخوادو فلان....حالا اینا بی درد سر ترین هستن چون با فامیلای خودم مقایسه میکنم اونا بشدت دخالت کن هستن در حدی که مطمئنم اگه اونجا بودم رابطم با مهدی اینی که الان هست نبود....

همسرت به همکاراش میگه؟

خب بهترین هدف هست چی بهتر ازین انشالله تیک پررنگ بخوره😍😍😍😍

سلام حنا جون قطعا بهترین کاره... سوای نکته ای ک گفتی خلق و خو و متابولیسم بدنش هم تنظیم میشه نهایتا ...

ببین حقوق شیفت اصلا اونقدر مهم نیست تو زندگی ما

تاثیرش خیلی ناچیزه شایدم حس نشه اصلا

علت اینکه نمیخواد روزکار شه بنظرم یکی این هست عادت کرده چندروز کار کنه چند روز خونه باسه

دومیش کاملا بخاطر حرفای محرمانه با خانوادشه

ترانه سلامخوشحال شدم پیامت رو دیدم ♥️ترانه همسر منم ذوقکی دقیقابه اونور و اینور میگهببین دو هفته پیش ...

حنا من یه چی بگم🤦🤦🤦🥴🥴🥴🥴من همسرت رو درک میکنم ذوقی بودن خیلی سخته 🤦🤦منم همینم ولی میدونم چیو کجا بگم اینطور نیست به همه بگم نمونش فامیلام چیزی نمیدونن بااینکه با جزئیات حرف میزنم ولی جلو اونا ساکتم مجرد که بودم تو دفترخاطراتم مینوشتم...

ازدواج که کردم جلو مهدی میگم و باشما که آشناشدم اینجا مینویسم دقت کنی گاهی با جزئیات مینویسم که ازنظر من کلیات هست وکات شده حرف میزنم وگرنه بدترم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میگم شاید همسرت برای تو حرف بزنه خالی شه ودیگه به اونا گزارش نده؟ خونوادش زرنگن یا شایدم مثل هم هستن میشینن پای حرفای هم برای همین براشون عادیه...

این اخلاقمم ژنتیکی اینطوریه من از بچگی همینطوری بودم از مدرسه میومدم خونه جزبه جز برا مامان حرف میزدم بااینکه توجه نمیکرد😐🤦 کیان هم دقیقا کپ منه با ذوق ومو به مو از همه چی حرف میزنه و چون مثل هم هستیم میشینیم حرف میزنیم همسرمم اینطوریه ولی یه اخلاق خوب داره بشدت دهنش بستس فقط تو‌خونه بازه.من حتی موقع سلام دادن نمیتونم عادی سلام کنم حتما باید اینطوری باشم:😁 تو پاساژ همسرم میرم تلاش میکنم این شکلی باشم😶 

ببین حقوق شیفت اصلا اونقدر مهم نیست تو زندگی ماتاثیرش خیلی ناچیزه شایدم حس نشه اصلاعلت اینکه نمیخواد ...

ااااا حنا تایم کاریش اینطوریه.....ببین هرچه زودتر تغییر بده وشب کاری رو تعطیل کنه....خب حق داره چندروز تو خونه تنها باشه عادیه که باخونوادش وقت بگذرونه

حنا من یه چی بگم🤦🤦🤦🥴🥴🥴🥴من همسرت رو درک میکنم ذوقی بودن خیلی سخته 🤦🤦منم همینم ولی میدونم چیو ...

پاییز 

همسرم کلا پر حرف نیست 

تو ده دقیقه مکالمه همه چی رو لو میده

من زیاد ازش نمیپرسم چه کردی کجا رفتی چی شد 

تا خودش بهم بگه و میگه 

اما مامانش تخلیه اطلاعاتی میکنه آدمو 

یادمه اوایل ازدواج همین بلا رو سر منم آورده بود

وقتی میگم نگه به اونا میگه بعد میگه جلو من نگن😕😕😕

خواهش میکنم عزیزمپاییز اینا مریضن و عقده دارنوگرنه کسی به کسی چیکار داره

آره دیگه هنو بچگیش باهاشه‌....بابا اصلا کمک بخواه اینا به کنار ولی دیگه تصمیم نگیر برای پسرت به پسرتم عذاب وجدان وارد نکن