2777
2789
آره حتی این خودخواهی رو همسرمم داره با همه ی خوبی هاشامروز اومدم سرکارچک کردم دیدم منو از لیست پرواز ...

حنا بازم باهم صحبت کنین چرا هرچی میشه رو باید بذاره کف دست اونا اول این موضوع رو باید حل کنی همه چی از همین جا شروع میشه....واینکه میدونی میذاره کف دستشون واقعا نمیدونم چی بگی که بسوزن وبشینن سرجاشون فقط من بودم هرکاری میکردم کلا کنسل شه ودوتایی بریم سفر چون حتما باید حرف خودم بشه وقتی حق با منه. اگه نمیتونی فعلا جواب خوبی بدی جواب زنگشو نده به یه نتیجه وحرفی برس بعدا خودت تماس بگیر...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من ترکیددددددددم🤕🤕🤕🤕خودم و کاوه وکیان سرماخوردیم که هیچچچچچ پریوووووودم شدم کاوه تب کردو ازونجایی که قلدره نه نمیذاره پاشویه کنی نه دماسنج بذاری.... هیچی لختش کردم نصف شب تو خونه دستمو گرفته بود قدم میزد و توپ بازی میکرد🥴تا یکم دماش اومد پایین وشیر خورد خوابید بازم ۸صبح تب کرد شیاف گذاشتم حالا کلاس کیان هم شروع شده مجازی.... 

هی درس کیان وعکس بگیر و وویس بگیر بفرست🥲🥲 زیر شیکمم درد میکنه.... از صبح تاهمین الان هیچی نخوردم حتی نتونستم مسواک بزنم🤕تازه مسواک زدم ویه دوتا لقمه خوردم.... 

برق هم رفته...نهار بذارم...بریم دکتر هر سه تامون.... له شدم انگار بدنم رو ویبره هست🤕🤕🤕  

بارونم باریده دقیقا تایمی که همسرم بنده خدا رفت نون و وسیله بخره بارید رو سرش وقتی رسید خونه قطع شد😁🤣🤣🤣🤣🤣 خونه تمیزه تمیز بود ولی الان بمب ترکیده منم گفتم بشینم ول کنم بعدا جمع میکنم یکم دم بزنم😴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حنا بازم باهم صحبت کنین چرا هرچی میشه رو باید بذاره کف دست اونا اول این موضوع رو باید حل کنی همه چی ...

سلام عزیزمم

من یهو امروز سرم شلوغ شد نیومدم سایت

اومدم خونه هم خوابیدم

یکم کارامو کردم و اومدم

دقیقا مشکل اصلیش دهن لق بودن

مشکل بعدیش یا ترسه یا اینکه دلش برای اونا میسوزه

بخاطر همین نمیخواد ما سفر بریم 

مشکل سومش هم اینکه همش دنبال تایید مامانشه

شاید به ظاهر مشکل خاصی نباشه هاا اما خیلی تاثیر گذاره

پرواز منو لغو کرده تنهایی بره

وقتی میگه ما با تو جایی نمیام من چرا اصرار کنم ضمن اینکه جرات نداره نره چون خواهر برادرش از خارج میان و اگر نره با اونا طرفه

تنها کاری که تونستم بکنم این بود در مقابل این حرفاش بگم منم تهران نمیام باهات

من ترکیددددددددم🤕🤕🤕🤕خودم و کاوه وکیان سرماخوردیم که هیچچچچچ پریوووووودم شدم کاوه تب کردو ازونجای ...

پاییز جون بهتری؟؟؟

استوری خانم بهرام رادان رو دیدم برف باریده بود

فکر کنم سمت کوه برف باشه

حیف سرما خوردین وگرنه میتونستین آخر هفته برید کمی برف بازی کنید

پاییز جون بهتری؟؟؟استوری خانم بهرام رادان رو دیدم برف باریده بودفکر کنم سمت کوه برف باشهحیف سرما خور ...

آره رفتیم دکتر.رسما ترکیدم از ساعت۵ونیم تاالان سرپا بودم تازه نشستم🥲🥲🥲 سمت ما نباریده ولی  سرد شده. شمال تهران باریده.یادش بخیر با مهدی رفته بودیم پارک جمشیدیه انقده برف باریده بود پارسالم سمت وردیج که نزدیک ماست بارید و رفتیم کیان یکم بازی کرد من تو ماشین موندم چون کاوه خواب بود و  حتی تو ماشینم پیشونیم درد میگیره سینوسام نخورده مست هستن😁🤣🤣🤣🤣

حنا بنظرت اینا نیرو کمکی دارن؟ با یه بچه همیشه شیک وپیکن  من شلخته نیستم به خودم میرسم ولی اینا مزونی هستن🤣🤣🤣🤣🤣

سلام عزیزمممن یهو امروز سرم شلوغ شد نیومدم سایتاومدم خونه هم خوابیدمیکم کارامو کردم و اومدمدقیقا مشک ...

سلام عزیزم،خداقوت♥️نه حنا بنظرمن اصلا مشکل ساده ای نیست ویه مشکل هم نیست...الان یعنی واقعا بدون تو میره؟ من حس میکنم نمیره و برا خودش رو هم چند روز دیگه کنسل میکنه 

آره رفتیم دکتر.رسما ترکیدم از ساعت۵ونیم تاالان سرپا بودم تازه نشستم🥲🥲🥲 سمت ما نباریده ولی سرد شد ...

خسته نباشی

بلا ازت دور باشه

من شهریور دو هفته درگیر سینوزیت شدم و سه دوره کوآموکسی کلاو مصرف کردم واقعا داغون شدم

خیلی سخته اما خب کلاه حتما سرت کن 

کلاهی که کیپ باشه و روی گوش رو بپوشونه

آره بابا اینها جز اینکه به خودشون میرسن و با بچع وقت میگذرونن هیچ کاری نمیکنن

هزینه های خیلی زیاد میکنن برای تیپ و لباسشون

مانتوهای معمولیشون مزونی هست

سلام عزیزم،خداقوت♥️نه حنا بنظرمن اصلا مشکل ساده ای نیست ویه مشکل هم نیست...الان یعنی واقعا بدون تو م ...

فدات شم

آره جزعی ولی عمیق

آره میره حتما

البته برام مهم نیست 

دوست ندارم حرف اون و خانوادش باشه 

خصوصا که الان الکی لج کرد باید بدونه پای حرفم وایمیستم

محاله کنسل کن رفتنش رو ویلا اجاره کردن و …

آره رفتیم دکتر.رسما ترکیدم از ساعت۵ونیم تاالان سرپا بودم تازه نشستم🥲🥲🥲 سمت ما نباریده ولی سرد شد ...

من انقدر گوشمم حساس شده که بخاطر عفونت شدید سینوسام پرده گوشم زخم شده بود

الان حموم میرم گوشی استخر میذارم 😅

خسته نباشیبلا ازت دور باشهمن شهریور دو هفته درگیر سینوزیت شدم و سه دوره کوآموکسی کلاو مصرف کردم واقع ...

سلامت باشی عزیزم♥️ من این ماه فقط یه هفته سرما نداشتم🥲امروز کوآموکسی۶۲۵داد گفت فقط یه دوره بخور و دیگه نخور ولی باید سروم شست وشو بکشم که اذیت میشم انگار جونم بالا میاد🤕 حتی موقع خواب هم شال میبندم رو پیشونیمو.... 

آره اونهمه میکاپ و....بعد چه رژیمای خفنی میگیرن که هیچ گونه تغییر قیاقه واستایلی نمیدن قبل وبعد بارداریشون فقط تفاوت تو شیکم هست....کی میگه پول بده🤣🤣🤣🤣🤣

من انقدر گوشمم حساس شده که بخاطر عفونت شدید سینوسام پرده گوشم زخم شده بودالان حموم میرم گوشی استخر م ...

وای🥺🥺🥺🥺🥺این سری برا من زده بود به دندونم یادته درمورد دندونم میگفتم.‌..کل دندونام یهو درد گرفتن بعدا اتفاقی مه مطلب خوندم که نوشته بود سینوزیت به دندون هم میزنه ....

فدات شمآره جزعی ولی عمیقآره میره حتماالبته برام مهم نیست دوست ندارم حرف اون و خانوادش باشه خصوصا که ...

امیدوارم پشیمون شه و کمی منطقی ومنصفانه برخورد کنه...

سلامت باشی عزیزم♥️ من این ماه فقط یه هفته سرما نداشتم🥲امروز کوآموکسی۶۲۵داد گفت فقط یه دوره بخور و د ...

انشالله اوکی شی زود زود

کاوه جون هم خوب شه

بیماری هم بخشی از زندگیه چه میشه کرد

خانم رادان

مرتب از دستگاه برای لاغری شکم تو کلینک استفاده میکنه 

هفته ای هم چند روز مامانش میاد بچه رو نگه میداره میره باشگاه

شکمش ار منم صاف تره🤣🤣🤣

فدات شمآره جزعی ولی عمیقآره میره حتماالبته برام مهم نیست دوست ندارم حرف اون و خانوادش باشه خصوصا که ...

حنا مادرشوهرت چه حالی داره اون سری اگه سنش رو نمیگفتی من پر پر ۵۰تو ذهنم تصورش میکردم😐 بااین سنش اینهمه مسائل رو هندل میکنه ومخش میکشه 🥴 اینا یه انرژیای تمون نشدنی دارن از نوع منفیش البته🤕