2777
2789
عنوان

شوهرم میگه....درس نخون و کار نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 2840 بازدید | 79 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

تحصیلات شعور نمیاره واقعا راس میگن

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
2804

گوه میخوره 

تو کار خودتو بکن

اول ضعیفت میکنه بعدم اعتماد به نفست و میگیره  بعداااات بلایی سرت میاره که دیگه خودت و نخواهی شناخت

مرد ایرانی مرییییضه مرررررریض فقط یه کلفت تو سری خور میخواد

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤
گوه میخوره  تو کار خودتو بکن اول ضعیفت میکنه بعدم اعتماد به نفست و میگیره  بعداااات ...

بعدش میگه تو ب دردنخور هستی و ب راحتی طلاق میدن یا خیانت میکنن

واقعا برا همینه بعضیا زن ضعیف میخان یه مدت باهاش عقده هاشونو خالی کنن بعد میرن سراغ دومیه

حالا شما از عشق بگید ولی من میگم اعتماد کردن خیلی ارزشش بیشتر و قشنگ‌تره.،،. 

با ایشون صحبت کنید و ایشون رو راضی کنید تا ادامه تحصیل بدید 

اگه قبول نکرد روی تصمیم خودتون وایسید 

البته بستگی به شخصیت خودتون هم داره چون یه عده از خانم های اینجا همین که شوهرشون خرجشون رو بده و به بقیه بگن ما شوهر کردیم براشون کافیه 

اگر در بحث با شما سکوت کردم به تاپیک بنده نگاهی بیندازید و به آن عمل کنید ، با تشکر 
2805
2801