nillka مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 8 عنوان پیش دبستانی دخترونه خوب توی اصفهان کسی سراغ داره؟ 75 بازدید | 5 پست دخترمو پیش یک جایی گذاشتم که راضی نبودم الان میخوام پیش دو یه جای خیلی خوب بره نمیدونم با دبستان باشه بهتره یا جدا🤔 1403/01/13 | 13:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتابخانمم عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 4781 کدوم منطقه ای؟ خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه....
مهتابخانمم عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 4781 محدوده خیابون جی تو اطشاران یکی هست من دخترم اونجابود عالی بود پیش دبستانی السا بامدیریت خانم جیحلنی نژاد خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه....
مهتابخانمم عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 4781 تو اطشاران یکی هست من دخترم اونجابود عالی بود پیش دبستانی السا بامدیریت خانم جیحلنی نژاد جیحانی نژاد خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه....
nillka مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 8 تو اطشاران یکی هست من دخترم اونجابود عالی بود پیش دبستانی السا بامدیریت خانم جیحلنی نژاد ممنون عزیزم