2777
2789
عنوان

شوهر دکتر اما...

2687 بازدید | 72 پست

اگر شما شوهرتون پزشک بود.اما توی یه شهر کوچیک که نه بازار درست حسابی داره نه امکانات تفریحی داشت دور از خانواده و فامیلتون زندگی میکردین.و تا شهرتون با ماشین بیست ساعت راه بود.و شوهرتون هم همیشه خدا شیفت باشه و صبح و شب و نصفه شب زنگ بزنن از بیمارستان و زندگیش مال خودش نباشه.و از نظر در امدی هم اهل پول جمع کردن نباشه.راه رضای خدایی کار کنه اهل مسافرت و تفریح نباشه.خودشو با کارش خفه کنه.آیا بازم حاضرید باش زندگی کنید.فقط به خاطر پزشک بودنش؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هرگز و هیچوقت دوست نداشتم با پزشک ازدواج کنم 

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     

نه

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

اینجا همه بهت میگن نه عمرا 

ولی همونا حتما قبول میکنن 

عزیزم صد در صد با این ادم زندگی راحتی نداری 

صرف کاری ک داره شرایطش رو بنویس و ببین وزن خوبیاش بیشتره یا بدیاش و انتخاب کن 

نه من نمی‌تونم. مخصوصا تو شهر بدون امکانات.

منم پزشکم و کلی فرصت کاری تو جاهای محروم با درآمد خیلی بالا داشتم ولی توان تحمل ندارم و درآمد کمتر تو شهر بزرگ رو ترجیح میدم.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید